Petteri Puhakka joutui kovan taklauksen kohteeksi: "Sen verran muistan, että sain kiekon kulmassa"

LIIGA / Haastattelu
Petteri Puhakka pelasi energisesti.
Kuva © Tiia Mahkonen

Petteri Puhakka ei ollut tyytyväinen Tapparan edesottamuksiin Turussa tiistaina. Kirvesrinnat hävisivät neljännen finaalin, mikä tarkoitti sitä, ettei Suomen mestaruus ratkennut vielä.

− Tiukka peli oli. Pitää olla parempi. Ei vain... Pitää olla parempi vähän joka osa-alueella. Meni huonosti ja pitää parantaa, Puhakka ruoti 0−1-tappioon päättyneen kamppailun jälkeen.

Kolmannessa erässä TPS:n Eetu Liukas niittasi Puhakkaa kovaa ja hetken näytti siltä, että hyökkääjän peli jää kesken. Nuorukainen palasi kuitenkin vielä kaukaloon.

− Sen verran muistan, että sain kiekon kulmassa. Lähdin toiseen suuntaan kiekon kanssa ja tasapaino petti. Sitten tuli osumaa, kertasi Puhakka.

Ottelusarja jatkuu torstaina Nokia Arenalla, jossa Tapparalla on jälleen mahdollisuus ratkaista mestaruuden kohtalo. Puhakka on ollut näkyvässä roolissa ketjukavereidensa Otto Rauhalan ja Joona Luodon kanssa.

− Olemme antaneet mennä vain ja pelanneet kukin omilla vahvuuksillamme. Olemme pelanneet hyvin ketjuna, mutta jokaisen pitää vielä pystyä yksilönä joukkueessa parantamaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle