Palmu, Arell ja Jürgens eivät käytä ulkomaanoptioitaan ja jatkavat TPS:ssä

LIIGA / Uutinen
Petrus Palmu on yksi kolmesta TPS:ssä jatkavasta pelurista.
Kuva © Tiia Mahkonen
Petrus Palmu, Niklas Arell ja Casimir Jürgens eivät käytä ulkomaanoptioitaan ja jatkavat TPS:ssä myös ensi kaudella.

TPS tiedotti maanantaina, että hyökkääjä Petrus Palmu sekä puolustajat Niklas Arell ja Casimir Jürgens jatkavat turkulaisten riveissä myös ensi kaudella. Kolmikolla oli sopimuksissaan siirron ulkomaille mahdollistava pykälä, mutta he eivät käyttäneet optiotaan.

Varakapteenin A-kirjainta viime kaudella TPS:ssä kantanut Palmu teki pelaamissaan 44 runkosarjaottelussa 7+18=25 tehopistettä. Viidessä pudotuspeliottelussa hän antoi yhden maaliin johtaneen syötön.

Neljännen peräkkäisen kautensa Aurajoen rannalla aloittava ruotsalainen Arell laittoi Liigan henkilökohtaisen piste-ennätyksensä uusiksi viime runkosarjassa tehen kolme maalia ja syöttäen niitä 12 kappaletta. Erityisesti puolustuspelistään tunnetun Arellin tehotilasto oli kahdeksan pykälää plussalla. Pudotuspeleissä hän ei tehnyt pisteitä. Palmun ohella hän kuului turkulaisten kapteenistoon.

Viime kaudeksi Tapparasta TPS:ään tullut Jürgens teki 3+13=16 pistettä runkosarjassa ja 1+1=2 pistettä yhdeksään pudotuspelikamppailuun.

TPS:n tiedotteessa todetaan, että joukkue palasi maanantaina harjoittelun pariin. Harjoitteluryhmässä on liigapelaajien lisäksi mukana nuoria, alle 18-vuotiaiden MM-kisoissakin pelanneita pelaajia.

TPS:n kesäharjoitteluryhmä

Maalivahdit
Adam Werner (saapuu Suomeen myöhemmin)
Noa Vali

Puolustajat
Mitja Jokinen
Otto Salin
Sisu-Petteri Lehtonen
Niklas Arell (saapuu Suomeen myöhemmin)
Casimir Jürgens
Roni Sevänen

Hyökkääjät
Aarne Talvitie
Viljami Marjala
Aarne Intonen
Lukas Wernblom (saapuu Suomeen myöhemmin)
Petrus Palmu
Eetu Päkkilä
Vili Munkki
Emil Hemming
Topias Haapanen
Leevi Teissala
Kasper Pikkarainen
Aatos Koivu

» Lähetä palautetta toimitukselle