Sinustako Jatkoajan uusi tekijä?

Sinustako
Jatkoajan
uusi tekijä?

  • Mikä Jatkoaika?
  • Mahdollisuudet
  • Tarinat
  • Hae tekijäksi
Kasperi Kunnas MTV
Ekasta Jatkoajan jutusta vuosi ja olin Maikkarilla töissä – ei huono!
Harri Laiho Lännen Media / SK
Oli kiehtovaa olla mukana jossain aivan uudessa, joka kasvoi, kehittyi ja herätti kiinnostusta niin hyvässä kuin pahassa.
Mikael Hoikkala Etelä-Suomen Sanomat
Ehkä minusta olisi voinut tulla toimittaja ilman Jatkoaikaakin, mutta näkemys, kokemus ja verkostot olisivat jääneet verrattoman paljon kapeammiksi.
Teemu Tammilehto Yle Urheilu
Jatkoaika oli loistava koulu kirjoittamiseen. Palaute oli tiukkaa, mutta rakentavaa. Opin tuntemaan satoja jääkiekkoihmisiä ympäri Suomen.
Solmu Salminen Iltalehti
Et saa tästä rahaa, mutta hanurisi tottuu kestämään merivettä paremmin kuin yliopistossa ikinä.
Emil Elo Helsingin Sanomat
Sain vapauden tehdä suurille lukijamäärille mitä vain, miten vain.
Mari Pudas Iltalehti
Jatkoajassa opin kirjoittamaan, pääsin verkostoihin ja sieltä minut löydettiin STT:lle. En olisi unelmatyössäni ilman Jatkoaikaa.
Lauri Lehtinen Aamulehti
Kun juttelee entisten Jatkoajan toimittajien ja nykyään muutamia markkoja ammattilaisena tienaavien urheilutoimittajien kanssa, yhteinen konsensus on, että ”en olisi tässä ilman Jatkoaikaa”. En ole poikkeus.

Jatkoaika on

Jatkoaika on Suomen luetuin jääkiekkoaiheinen verkkolehti. Olemme jo kahden vuosikymmenen ajan tarjonneet sadoilletuhansille lukijoillemme uniikkia sisältöä jääkiekosta. Samalla sadat innokkaat tekijämme ovat saaneet mahdollisuuden oppia toimittajan työtä tai harrastuksenaan seurata lätkää uudesta näkökulmasta.

Jo yli 20 vuotta toiminut Jatkoaika on yli sadan hengen tiivis yhteisö, jolle tärkeintä on intohimo jääkiekkoon. Seuraamme kaikkia kiekkomaailman kilpailuja ja ilmiöitä, luonnollisesti tiiviimmin Liigaa, Mestistä ja Leijonia – unohtamatta kuitenkaan juttuja NHL:stä, naiskiekosta ja monista muista sarjoista.

Arjessa raportoimme lukijoitamme varten päivänpolttavat uutiset ja ottelut, mutta toimituksellamme on vapaat kädet luoda sisältöä alasarjojenkin kiehtovista tarinoista ja kiekkoilun pienistä yksityiskohdista – tai lajikulttuurin suurista ilmiöistä. Emme juokse jokaisen otsikon perässä, vaan toimittajillamme on tilaisuus tehdä oman näköistään journalismia ja kehittyä samalla kirjoittajana tai kuvaajana.

Lue lisää Jatkoajasta ja meidän tehtävästämme »

Jatkoaika voi antaa sinulle

Suomen luetuin jääkiekko-aiheinen verkkolehti tarjoaa sinulle ainutlaatuisen yhteisön, eturivin paikan seurata jääkiekkoilumme ilmiötä sekä laajasti kontakteja läpi lajimedian. Jatkoajasta voit päätyä minne tahansa journalismin parissa. Tai voit monen tekijämme tapaan kirjoittaa vain harrastuksena, ja pian huomaatkin yhteisön vieneen sinut jo mukanaan.

  • Mukava toimintaympäristö ja aitoja ystävyyssuhteita
  • Loistavat etenemismahdollisuudet toimittajan uralla
  • Kehittyminen harrastekirjoittajana
  • Saat tehdä ja kokeilla - internetistä ei tila lopu
  • Osallistu legendaariseen lätkäyhteisöön ja kiekkopiireihin

Lue lisää mitä Jatkoaika voi antaa sinulle »

Kasvattimme suosittelevat

Kasperi Kunnas Urheilutoimittaja MTV:llä

Jatkoajassa 2010-2013

Urheilutoimittajan ura ei ollut ensimmäisenä mielessä, kun aloitin Jatkoajassa. Kaverin kautta ja kokeilumielessä. Ahaa-elämys tuli kuitenkin nopeasti. Tajusin pitäväni hommasta niin paljon, että voisin joskus tehdä sitä työkseni.

Heti ensimmäisenä vuonna Jatkoajassa sain kokea HIFK:n mestaruuden ja Leijonien MM-kullan (ja ilmaveivin!) paikan päällä. Jatkoajan työnäytteideni ansiosta sain kesätöitä Kymen Sanomista, mikä taas johti nykyiseen työhöni MTV:llä.

Ekasta Jatkoajan jutusta vuosi ja olin Maikkarilla töissä – ei huono!

Opin Jatkoajassa perusteet asialliseen uutistyöhön ja kiinnostavaan urheilujournalismiin. Molemmat ovat katoavia luonnonvaroja. Jatkoajassa pääsin heti toiminnan keskelle. Kuin hyppy altaan syvään päähän, mutta samaan aikaan tekijöiden yhteisö opettaa uimaan.

Eikä Jatkoaika ole pelkkää hallilla hengausta. Kehityspäivät, vuosikokoukset ja pahamaineisen legendaariset Jatkiksen kesäjuhlat luovat tiiviin yhteisön. Ei siihen ole pakko kuulua, mutta nastaa se on!

Jos haluat jääkiekolta enemmän, mene Jatkoaikaan. Ja jos haluat tästä ammatin, niin mitä enää odotat?

Harri Laiho Urheilutoimittaja Lännen Mediassa

Jatkoajassa 2001-2006

Lupauduin mukaan jo silloin, kun ideanikkarit vasta suunnittelivat Jatkoaikaa. Oli kiehtovaa olla mukana jossain aivan uudessa, joka kasvoi, kehittyi ja herätti kiinnostusta niin hyvässä kuin pahassa.

Kiekko- ja toimittajapiireissä meitä nettipoikia katsottiin alta kulmien. Ei mikään ihme, kun asenne oli kohtalaisen kunnioittamaton ”me teemme kaiken paremmin kuin muut”. Intoa oli enemmän kuin osaamista, mutta toki tekemällä ja muilta tekijöiltä paljon myös oppi.

Minulle Jatkoaika tarjosi mahdollisuuden yhdistää intohimoinen jääkiekon seuraaminen piilossa olleeseen kirjoittamisen paloon. Kyse oli kuitenkin vain hauskasta harrastuksesta ilman ajatusta, että se voisi johtaa johonkin. Kunnianhimo kasvoi kirjoittaessa, muutama tienraivaaja näytti esimerkkiä ja lopulta ala vei mukanaan. Jatkoaika voi tarjota hyvän koulun, jossa jokainen oppii jotain, mutta toisaalta kyydissä voi viihtyä ilman määränpäätäkin.

Sinustako jatkoaikalainen

Haemme jatkuvasti uusia tekijöitä Suomen mahtavimpaan kiekkoaiheiseen verkkolehteen. Toimintaa on tarjolla, halusitpa urheilutoimittajan ammattiin tai harrastusmielessä kirjoittamaan jääkiekosta.

Jatkoaika on ollut kiekkokulttuurimme keskiössä jo kaksi vuosikymmentä. Näytöt puhuvat puolestaan: olemme paras mahdollinen paikka kehittyä kiekkojournalistina.

Meillä juttusi saavat takuuvarmasti näkyvyyttä, sillä kiekkokauden aikana verkkolehdellä on lukijoita keskimäärin lähes 200 000 viikossa.

Emme maksa toimittajillemme tai kuvaajillemme palkkaa. Kaikki palvelumme ylläpitämisestä ylijäävät eurot käytämme kuitenkin verkkolehden kehittämiseen, yhteisömme hyväksi esimerkiksi lähettämällä kaikkiin arvokisoihin tuhdin miehityksen. Keskeinen tavoitteemme on auttaa jokaista tekijäämme kehittymään, siihen panostamme jatkuvasti lisää resursseja.

Lue lisää rekrytoinnistamme »

Hae tekijäksi

Hae Jatkoajan tekijäksi

Mikäli kiinnostuit tehtävistä, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää! Täytä alla oleva hakemus, jonka lisäksi voit lähettää meille mallijutun, esim. artikkeli tai kolumni (arvioimme tällä ensisijaisesti oikeinkirjoitustasi) lomakkeen lopusta löytyvään sähköpostiosoitteeseen. Kerro meille lisäksi perustietoja itsestäsi.

Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä mahdollisimman pian ja kaikkiin vastataan.

X
Lähetä mallijuttu tai muita liitteitä osoitteeseen rekrytointi@jatkoaika.com