Arkisto - MESTIS

Hakutulokset 1 - 20 / 21068

Uutinen

Mestiksen ja Veripalvelun yhteistyöprojekti ehdolla vuoden sponsorointiteoksi

MESTIS | 18.1.2020 12:59
Mestiksen ja Veripalvelun yhteistyöprojekti Hengenpelastajaliiga on ehdolla vuoden 2019 sponsorointiteoksi. Projekti pääsi ehdolle myös neljässä muussa palkintokategoriassa.
Hengenpelastajaliiga, veripalvelu
Kuvakooste

Ketterä liian kova pala Hokille

MESTIS | 18.1.2020 7:30 | Topi Lainio
Ketterän ja Hokkin välillä Imatralla käyty perjantai-illan kamppailu tarjosi yleisölle hyvää ja vauhdikasta kiekkoa, mutta myös muutamia tapaturmia. Vierasjoukkue putosi kolmanteen erään mennessä kärryiltä ja pisteet jäivät Imatralle maalein 4—2.
Ketterä, Hokki
Kuvakooste

Kupittaalla varaslähtö pudotuspeleihin – TUTO ja SaPKo tarjosivat yleisölle kiekkoviihdettä koko rahan edestä

MESTIS | 17.1.2020 21:45 | Timo Savela, Saimi Airaksinen
TUTO voitti SaPKon maalein 6–2. Kotijoukkue TUTO joutui hankalaan tilanteeseen Lassi Vanhatalon ulosajon seurauksena, mutta selvitti kurimuksen päästämällä vain yhden maalin. Kiihkeä ottelu ratkesi vasta kolmannessa erässä. Neljä maalia loppuun oli liikaa savonlinnalaisvieraille.
TUTO, SaPKo
Uutinen

IPK aloitti tulevan kauden joukkueenrakentamisen − finaalivalmentaja Niko Härkönen iisalmelaistuu ja jatkaa seurassa kaudella 2020−2021

MESTIS | 14.1.2020 15:39
Iisalmen Peli-Karhut ja Niko Härkönen jatkavat yhteiseloa tulevalla kaudella. Kahdella viime kaudella finaaleissa esiintyneen turkulaisvalmentajan seuraavana tavoitteena on iisalmelaistua ja tehdä paikallisylpeydestä myös pesunkestävä menestysseura.
IPK
Raportti

Mestis-kierros: Koovee kohtasi sarjajumbon Heinolasta sunnuntain ainoassa kamppailussa

MESTIS | 12.1.2020 23:26 | Matias Lahtinen
Tampereella sunnuntain Mestis-ottelussa kohtasivat Koovee ja Peliitat. Ottelun ratkaisu syntyi vasta jatkoajalla Koovee juhliessa vuosikymmenen ensimmäistä kotivoittoa lukemin 4-3.
KOOVEE, Peliitat
Kuvakooste

Peliitat taisteli sarjakärjeltä pisteen – KOOVEElle voitto jatkoajalla

MESTIS | 12.1.2020 20:45 | Jarno Hietanen
Sunnuntai-illan ainoassa Mestis-kamppailussa Peliitat haastoi tosissaan sarjaa johtavan KOOVEEn. Tasainen ottelu venyi aina jatkoajalle asti, jossa kotijoukkueen sankariksi nousi komealla siniviivalaukauksella maalin iskenyt Markus Västilä. Lopputulos Hakametsässä 5-4 (JA).
KOOVEE, Peliitat
Haastattelu

Anton Ollikainen sai KOOVEEn kapteeninviitan harteilleen: "Kapteenina oleminen on kunnia-asia, ja puheet pukukopissa tulevat spontaanisti"

MESTIS | 12.1.2020 16:33 | Matias Lahtinen
Mestistä johtavassa Kooveessa nähtiin viikonloppuna kapteeninvaihdos, kun puolustajakonkari Mikko Pukka lähti uusien haasteiden pariin Slovakiaan ja hänen kapteeninviittansa sai Hakametsän pukukopissa loppukaudeksi Anton Ollikainen. Ollikainen perkasi ennen Peliitat-ottelua alkukauttaan ja käänsi katseitaan tulevaisuuteen.
KOOVEE, Anton Ollikainen
Uutinen

Liigassakin tällä kaudella tehoillut Mikko Pukka vaihtaa Tampereen Slovakiaan

LIIGA, MESTIS | 12.1.2020 10:54
Puolustajakonkarin kausi on jo sisältänyt useita joukkueita Suomessa. Loppukaudeksi tulee yksi lisää Slovakian pääsarjassa.
Ilves, Tappara, KOOVEE, Mikko Pukka, mestis, Liiga
Uutinen

TUTOn kohujohtaja joutuu jälleen Jääkiekkoliiton kurinpitoon, nyt twiitistään – "Epäasiallista ja henkilökohtaisuuksiin menevää"

MESTIS | 9.1.2020 20:08
Jääkiekkoliiton kurinpitovaliokunta vaatii TUTO Hockey Oy:lta selvitystä Elmo Aittolan kirjoituksista Twitterissä.
TUTO, Elmo Aittola, kurinpito, kurinpitolautakunta, Twitter, twiitti, ville vuohtoniemi
Uutinen

Uutta: Liigan ja Pelaajayhdistyksen sopimus umpeutuu keväällä – Pelaajat haluavat nyt itselleen yksilöurheilusta tuttuja ansaintakeinoja

LIIGA, MESTIS | 9.1.2020 10:54
Seuraava yleissopimus voi viedä Liigan nykyistä kaupallisesti vapaampaan aikaan. Jääkiekkoilijat haluaisivat hyödyntää tunnettuuttaan samalla tavoin kuin influensserit tekevät.
yleissopimus, Pelaajayhdistys, some, markkinointi, influensseri
Kuvakooste

KOOVEE haki Kupittaalta kaksi pistettä

MESTIS | 8.1.2020 21:16 | Timo Savela
KOOVEE voitti TUTOn jatkoajalla maalein 2–3. KOOVEE hallitsi peliä ottelun ensimmäisessä erässä, mutta TUTO pääsi pelin rytmiin toisessa erässä. Kotijoukkue johti ottelua toisen erän loppupuolelle, kunnes Roby Järventie pääsi tasoittamaan ottelun rangaistuslaukauksesta. Jatkoajalla ratkaisijaksi nousi KOOVEEn Janne Seppänen.
TUTO, KOOVEE
Uutinen

Uutta: Liiga ja Mestis lähentävät suhteitaan historiallisella yhteistapaamisella

LIIGA, MESTIS | 8.1.2020 7:00
Liigan johtoryhmä ja Mestiksen johtoryhmä kokoontuvat historiallisesti yhteen.
johtoryhmä, kokous
Haastattelu

Kari Haakana toivoo K-Vantaalta tasaisempaa suorittamista – ”Ehjällä 60-minuuttisella voitetaan kenet tahansa tässä sarjassa”

MESTIS | 7.1.2020 16:36 | Mika Laakso
Kari Haakana nousi marraskuun alussa Kiekko-Vantaan päävalmentajaksi, kun heikon alkukauden vetovastuussa ollut Jesse Welling sai väistyä. Tuon jälkeen joukkueen peli on parantunut ja uusi käskijä on varsinkin nuoriso-osaston tekemiseen enemmän kuin tyytyväinen.
K-Vantaa, K-Vantaa, Kari Haakana, mestis, suomenviihdyttävintälätkää, lohimäärää
Artikkeli

Jukka Jalonen on Vuoden jääkiekkopersoona 2019! Takana on valmentajien vuosi

LIIGA, MESTIS, MAAJOUKKUE, NHL, KHL, Suomi-sarja | 7.1.2020 7:55 | Jatkoaika
Suomen suurin jääkiekkoon erikoistunut tiedotusväline Jatkoaika nimeää nyt toisen kerran Vuoden jääkiekkopersoonan. Äänestyksessä haettiin vuoden 2019 aikana positiivisimmin ansioitunutta suomalaista jääkiekkoihmistä.
Vuoden jääkiekkopersoona, Jukka Jalonen, HPK, KooKoo, Leijonat, Suomi, päävalmentaja
Uutinen

Suomen suurin jääkiekkomedia Jatkoaika kasvatti kävijämääräänsä yli 10 prosentilla – Suurta kasvua kaikilla mittareilla

LIIGA, MESTIS, MAAJOUKKUE, NHL, KHL | 4.1.2020 13:09
Jatkoajalla on takanaan todella vahvan kasvun vuosi. Verkkosivuston kävijämäärä oli vuonna 2019 10,4 prosenttia suurempi kuin vuonna 2018. Sivustolla viihdytään kerrallaan yhdellä vierailulla keskimäärin 7,5 minuuttia.
Jatkoaika, lukijamäärät, kasvu
Haastattelu

KeuPa aloitti kauden vahvasti, mutta putosi pelilliseen kurimukseen − Janne Kumpulainen: "Tämä on sellaista yhdessä oppimista, miten selviytyä hankalista vaiheista"

MESTIS | 4.1.2020 9:17 | Mika Laakso
Viime kauden Mestis-finalisti KeuPa HT aloitti kauden vahvasti, mutta viime aikoina pelit ovat sujuneet heikommin. Kultakypärää kantava Janne Kumpulainen ei osaa sanoa, mikä suvantovaiheen on aiheuttanut.
KeuPa HT, Janne Kumpulainen, KeuPa HT, mestis, suomenviihdyttävintälätkää
Kuvakooste

Jokipoikien kolme maalia eivät riittäneet TUTOa vastaan

MESTIS | 3.1.2020 21:25 | Timo Savela, Saimi Airaksinen
TUTO voitti Jokipojat maalien 5–3. Joensuulaisvieraiden meno oli hyvää läpi ottelun ja turkulaiset olivat välillä pahastikin vieraiden vietävänä varsinkin toisessa erässä. Kotijoukkue käytti kuitenkin sille tarjoutuneet paikat vieraita paremmin.
TUTO, Jokipojat
Haastattelu

Hermeksen Janne Tuunanen: Hiukan olemme ehkä aikataulusta jäljessä

MESTIS | 3.1.2020 14:13 | Mika Laakso
Hermeksen päävalmentaja Janne Tuunanen myöntää joukkueensa olevan hiukan jäljessä siitä, miten syksyn suunnitelmat antoivat odottaa. Yhtä hyökkääjää vahvistukseksi odottava valmentaja uskoo kuitenkin joukkueensa parantavan peliään kevättä kohti mentäessä.
Hermes, Hermes, mestis, suomenviihdyttävintälätkää
Uutinen

Hokki-puolustukseen vahviketta Kuopiosta: Parikka lainalle Kajaaniin

LIIGA, MESTIS | 2.1.2020 11:54
KalPa-puolustaja Valtteri Parikka siirtyy lainalle Hokkiin. Pesti on alustavasti neljän ottelun mittainen.
Hokki, KalPa, Valtteri Parikka
Haastattelu

SaPKon päävalmentaja Pasi Räsänen toteaa syksyn olleen vaiherikas, joukkue on silti aikataulussa ja etenee pienin askelin kohti kärkeä

MESTIS | 31.12.2019 15:04 | Mika Laakso
SaPKo laskettin yhdeksi Mestiksen ennakkosuosikiksi ennen kauden alkua, mutta vuoden vaihtuessa joukkue on viidentenä ja peräti 11 pistettä kärkeä jäljessä. Päävalmentaja Pasi Räsänen on kuitenkin kohtalaisen tyytyväinen joukkueensa suorituksiin syksyn aikana ja luottaa pelin parantuvan kevättä kohti mentäessä.
SaPKo, Pasi Räsänen, SaPKo, mestis, suomenviihdyttävintälätkää

Sivut