Etsimme johtajuutta - Jatkoajan päätoimittaja - Hae nyt

Tämän herkullisempaa tilaisuutta ei kunnianhimoiselle ja tavoitteelliselle mediantekijälle ole: vapaat kädet, näköpiirissä historiallisia muutoksia ja temmellyskenttänä suomalaisen yhtenäiskulttuurin viimeinen linnake jääkiekko.

Sinustako Jatkoajan uusi päätoimittaja?

Lue lisää
Haemme päätoimittajan lisäksi myös toimittajia ja kuvaajia, lue lisää rekrytoinnistamme:

Haemme Suomen suurimmalle jääkiekkoon erikoistuneelle tiedotusvälineelle päätoimittajaa

Työsuhteen on mahdollista olla kokopäiväinen. Se on vakinainen ja vähintään puolipäiväinen. Työehdot räätälöidään yhdessä valittavan henkilön kanssa. Kun haet päätoimittajaksemme, liitä hakemukseesi tieto, oletko kiinnostunut kokopäiväisestä vai puolipäiväisestä työsuhteesta.

Tämän herkullisempaa tilaisuutta ei kunnianhimoiselle ja tavoitteelliselle mediantekijälle ole: vapaat kädet, näköpiirissä historiallisia muutoksia ja temmellyskenttänä suomalaisen yhtenäiskulttuurin viimeinen linnake jääkiekko.

Mitä tarjoamme

 • Yhteisön: Olet yksi meistä. Jatkoaika on ennen kaikkea yhteisö. Yhteisön vaaliminen on prioriteettimme
 • Vapautta: Saat luoda Jatkoajalle uuden sisältöstrategian ja vapaat kädet sen toteuttamiseen. Jatkoajassa ei ole työvuoroja, eivätkä lukijamäärät ole meille tärkein arvo
 • Vaikutusvaltaa: Jatkoaika on Suomen ylivoimaisesti seuratuimman urheilulajin suosituin erikoistiedotusväline ja yksi maan 50 käytetyimmästä verkkosivustosta
 • Oppia: Tulet mukaan yli 100 ihmisen toimitukseen. Se on sosiaalisen johtamisen pikakurssi
 • Monipuolisuutta: Johdat Jatkoajan sisällöntuotantoa kaikissa julkaisukanavissa, kaikissa formaateissa ja kaikissa aihepiireissä
 • Mahdollisuuden vaikuttaa suomalaisen journalismin tulevaisuuteen: Jatkoaika on tunnustettu väylä edetä ammattitoimittajaksi. Nykyisissä ja tulevissa jatkoaikalaisissa on iso ryhmä tulevaisuuden toimittajia
 • Vakautta: Jatkoajan toiminta on tasapainoista ja asema stabiili. Päätoimittajamme työsopimus on vakinainen

Päätoimittajan tehtäviin lukeutuvat

 • Toimituksen kokonaisvaltainen johtaminen
 • Rekrytoinnin ja perehdyttämisen koordinoiminen
 • Inspiraation ja energian levittäminen
 • Verkkolehden tekniseen kehittämiseen osallistuminen
 • Jatkoajan omien tapahtumien sisältöjen koordinoiminen

ETSIMME nyt johtajuutta. Tarvitsemme ihmisen, joka johtaa edestä ja työntää selästä. Koska Jatkoaika on vapaaehtoisyhteisö, päätoimittajalla on korostunut rooli ohjaajana, innostajana, ideoijana ja tukijana. Jatkoajan sisällä päätoimittajan tehtävä on samanaikaisesti sekä palvella että johtaa. Tulevalta päätoimittajalta vaaditaan intoa kasvattaa omia joukkojaan eli kehittää rekrytointia sekä perehdytystä.

JATKOAIKA on Suomen suurin jääkiekkoon erikoistunut tiedotusväline. Olemme jo 20 vuoden ajan tarjonneet sadoilletuhansille seuraajillemme uniikkia sisältöä jääkiekosta. Samalla sadat innokkaat ovat saaneet Jatkoajassa mahdollisuuden harjoitella ja nähdä mediatyötä. Tänään Jatkoaika on yli 100 hengen yhteisö, joka hengittää jääkiekkoa. Vapaaehtoiselle Jatkoaika tarjoaa mahdollisuuksia ilman velvollisuuksia.

JATKOAJAN päätoimittajan työ on jatkuvaa viestintää ja jatkuvaa sosiaalisuutta. Emme edellytä johtamiskokemusta, mutta työ edellyttää hyviä sosiaalisia taitoja, tempaisevaa tarmoa sekä linjakasta suunnitelmallisuutta. Päätoimittajan työ ei ole yksinäistä. Päätoimittaja on osa yhteisöämme, ja yhdistyksen hallitus tukee työtä kaikin tarvittavin tavoin. Päätoimittaja pääsee luomaan Jatkoajalle uuden sisältöstrategian, jolla määrittelee journalistiset linjat. Vahva ymmärrys 2020-luvun verkkomediasta on välttämätöntä. Ja some on keskeinen osa toimintaamme.

SIJAINNILLASI ei ole väliä, sillä valtaosa työstä tehdään etänä. Työhön kuuluvat ajoittaiset vierailut eri puolille Suomea tapaamaan muita jatkoaikalaisia. Tehtävän palkkaus päätetään valintaprosessin aikana – riippuen työsuhteen mallista sekä kokemuksestasi ja osaamisestasi. Liitä hakemukseesi perusteltu palkkatoiveesi.

LÄHETÄ HAKEMUKSESI meille sähköpostilla osoitteeseen hallitus@jatkoaika.com. ´Liitä vapaamuotoiseen hakemukseesi palkkatoiveen lisäksi mukaan sisältönäytteitä ja ansioluettelosi. Päätoimittajan tehtävästä antaa mielellään lisätietoja hallituksen puheenjohtaja Antti Pärnänen. Soittoaika hänelle on maanantaisin ja torstaisin kello 17.30–19.30. Puhelinnumero on 0503766864.

Jatkoaika Ry:n hallitus, 7.8.2022