Tietoa Jatkoajasta

Jatkoaika.com on vuonna 2001 perustettu jääkiekkoon keskittyvä erikoisverkkolehti. Jatkoaika on noussut yhdeksi Suomen luetuimmista verkkolehdistä. Jatkoajan julkaisijana toimii voittoa tavoittelematon yhdistys Jatkoaika r.y.

Jatkoaika tarjoaa Suomen kovimmille jääkiekkofaneille kattavan ja ajantasaisen katsauksen SM-liigaan, Mestikseen, NHL:ään, KHL:ään, juniorikiekkoon sekä Suomen maajoukkueen otteluihin. Verkkolehdessä julkaistaan päivittäin ajankohtaisia uutisia, otteluraportteja ja -ennakoita, artikkeleita sekä mielipidekolumneja sekä henkilöhaastatteluja.

Jatkoajan verkkolehteä on mukana toimittamassa yhteensä kymmeniä avustajia, joiden joukossa on niin toimittajia, kolumnisteja, valokuvaajia kuin teknistä ylläpitoakin. Kaikki verkkolehdessämme toimivat mukana vapaaehtoispohjalla, eikä toimitustyöstä makseta korvauksia.

Jatkoaika onkin suomalaisen "kansalaisjournalismin" murroksen ykkösnimiä, ja useissa medioissa verkkolehteämme on käytetty esimerkkinä verkon tulevaisuudesta tällä saralla.

Verkkolehden ohessa toimii myös Jatkoajan suosittu ja tunnettu keskustelupalsta. Keskustelupalsta tarjoaa lukijoillemme ja kaikille jääkiekosta kiinnostuneille kanavan keskustella, väitellä ja vaihtaa mielipiteitään jääkiekon päivänpolttavista aiheista.

Palstaa valvoo jatkuvasti Jatkoajan moderaattoritiimi, jotta keskustelu pysyy mahdollisimman laadukkaana ja asiallisena.