Podcastit

Jatkoajan podcastit tarjoavat toimittajiemme ja vierailijoiden analyysejä mm. kotimaisesta Liigasta, NHL:stä sekä nuorten ja aikuisten maajoukkueturnauksista. Tämän sivun lisäksi podcastimme löytyvät seuraavista palveluista:

MM2022
MM-kisapodcast: Leijonien Stars-tähdelle on annettava vapauksia, Nokia Arenan yleisön soisi heräävän
MAAJOUKKUE | 20.5.2022 21:06
Leijonat kaatoi perjantaina komeasti Ison-Britannian. Dallas Starsista saapuneet Miro Heiskanen ja Esa Lindell tekivät ensiesiintymisensä tämän vuoden MM-jäillä. Jatkoajan kisatoimitus otti kiinni tähän sekä muihin puhuttaviin kisatapahtumiin.
Keskiympyrä
Keskiympyrä-podcast: "Mihin tarvitaan faktaa, kun on fiilistä?" Vieraana data-analyytikko Miika Arponen
NHL | 17.5.2022 9:00
Keskiympyrä-podcastin tuoreimmassa jaksossa kuullaan paljon asiaa jääkiekkodatasta, kun Janne Kuikan ja Aki-Petteri Pulkkisen vieraaksi saapui jääkiekkoanalyytikko Miika Arponen.
MM2022
MM-kisapodcast: Leijonat voi luottaa MG64:ään − Tampereen lempipoika sai yleisön pauloihinsa
MAAJOUKKUE | 15.5.2022 13:42
MM-kotikisoissa on nähty kaksi Suomen ottelua ja avausviikonloppu kääntyy loppua kohti. Jatkoaika tarttui kiinni Tampereen lohkon huomionarvoisiin asioihin.
Keskiympyrä
Keskiympyrä-podcastin pudotuspeliennakko: Avalanchen varsinaissuomalaisella kaksikolla on aito mahdollisuus Stanley Cupiin
NHL | 2.5.2022 13:00
Keskiympyrä-podcastin uusimmassa jaksossa Janne Kuikka, Heikki Mannonen ja Aki-Petteri Pulkkinen ennakoivat NHL:n pudotuspelien kiinnostavia lähtöasetelmia.
Keskiympyrä-podcast: Historian havinaa kuopatuista ja uudelleensijoitetuista NHL-joukkueista
NHL | 28.4.2022 8:19
Aki-Petteri Pulkkinen ja Janne Kuikka keskustelevat tuoreimmassa Keskiympyrä-podcastissa vanhoista ja uudelleensijoitetuista NHL-organisaatioista. Uutiskatsauksessa kurkistetaan myös esimerkiksi NHL:n tapaan hankkia nuoria faneja sarjan taakse.
Keskiympyrä
Keskiympyrä-podcast: Mike Bossy oli aikanaan maalintekijä vertaansa vailla − Golden Knightsilla kivinen tie pudotuspeleihin
NHL | 21.4.2022 12:18
Keskiympyrä-podcastin uusimmassa jaksossa Janne Kuikka, Heikki Mannonen ja Aki-Petteri Pulkkinen niputtavat jälleen yhteen NHL:n tuoreimmat uutiset ja käyvät tilannekatsauksessa läpi NHL:n runkosarjaa.
Keskiympyrä
Keskiympyrä-podcast: Ketkä NHL-pelaajat ovat vakuuttaneet uusissa seuroissaan?
NHL | 18.4.2022 13:22
Aki-Petteri Pulkkinen ja Janne Kuikka listaavat uusimmassa Keskiympyrä-podcastin jaksossa pelaajia, jotka ovat onnistuneet uusissa seuroissaan NHL:n siirtorajan jälkeen. He nostavat esille myös pelaajia, joilla on vielä totuttelemista uusissa joukkueissaan.
Keskiympyrä
Keskiympyrä-podcast: Edmonton Oilersin tilanne NHL:n pudotuspelien alla, vieraana toimittajalegenda Jouni Nieminen
NHL | 29.3.2022 8:34
Keskiympyrä-podcastin Janne Kuikka, Heikki Mannonen ja Aki-Petteri Pulkkinen saivat vieraakseen Jouni Niemisen. Jaksossa käydään läpi Edmonton Oilersin otteita juuri ennen NHL:n pudotuspelejä.
Keskiympyrä
Keskiympyrä-podcast: Vieraana Ismo Lehkonen, joka antoi myös arvionsa NHL:n finaalikaksikosta
NHL | 22.3.2022 8:14
Keskiympyrä-podcast teki historiaa ja sai ohjelman ensimmäisen vieraan. Janne Kuikan ja Aki-Petteri Pulkkisen seuraksi linjoille pomppasi todellinen jääkiekon monitoimimies Ismo Lehkonen.
Keskiympyrä
Keskiympyrä-podcast: Historiallisia merkkipaaluja, pitkiä suomalaissopimuksia ja oodi Mikko Koivulle
NHL | 17.3.2022 9:53
Keskiympyrä-podcastin uusimmassa jaksossa Janne Kuikka, Heikki Mannonen ja Aki-Petteri Pulkkinen niputtavat jälleen yhteen NHL:n tuoreimmat uutiset ja muistelevat Mikko Koivun uraa.
Keskiympyrä-podcast: Tarinat NHL-seurojen nimien ja logojen takana − Minnesota Wildille oli olemassa toinenkin nimivaihtoehto
NHL | 3.3.2022 9:15
Mistä kukin NHL-joukkue on saanut nimensä? Aki-Petteri Pulkkinen ja Janne Kuikka avaavat Keskiympyrä-podcastissa NHL-joukkueiden tarinoita ja alkuperiä.
Keskiympyrä-podcast: NHL:n välikatsaus − syynissä Läntinen konferenssi
NHL | 24.2.2022 10:25
NHL-kaudesta on pelattu nyt reilu puolet, joten Janne Kuikka ja Aki-Petteri Pulkkinen käyvät läpi onnistujia ja pettymyksiä Läntisestä konferenssista.
Keskiympyrä-podcast: NHL:n välikatsaus − syynissä itäinen konferenssi
NHL | 17.2.2022 8:27
NHL-kaudesta on pelattu nyt reilu puolet, joten Janne Kuikka ja Aki-Petteri Pulkkinen käyvät läpi onnistujia ja pettymyksiä Itäisestä konferenssista.
Keskiympyrä
Keskiympyrä-podcast: Oodi Tuukka Raskille
NHL | 10.2.2022 8:54
Keskiympyrä-podcastin uusimmassa jaksossa Janne Kuikka, Heikki Mannonen ja Aki-Petteri Pulkkinen niputtavat jälleen yhteen NHL:n tuoreimmat uutiset ja muistelevat Tuukka Raskin uraa.
Keskiympyrä
Keskiympyrä-podcast: Miksi Arizonassa ajetaan edelleen päin seinää?
NHL | 4.2.2022 8:00
Keskiympyrä-podcastin Janne Kuikka ja Heikki Mannonen käyvät tuttuun tapaan läpi NHL:n ajankohtaiset uutiset. Erityishuomion keskusteluissa saa NHL:n tähdistöviikonloppu ja tapahtuman nykyinen arvo. Podcastin pääaihe on Arizona Coyotes.
Keskiympyrä-podcast: Gary Bettman on johtanut NHL:ää vuosikymmeniä − mitä sinä tekisit NHL:n komissaarina?
NHL | 27.1.2022 7:50
Mitä sinä tekisit, jos olisit NHL:n komissaari? Millaisia muutoksia toisit NHL:ään? Komissaarin saappaisiin Keskiympyrä-podcastin jaksossa asettuivat Janne Kuikka ja Aki-Petteri Pulkkinen.
Keskiympyrä-podcast: Ketkä ovat NHL-kauden toistaiseksi suurimmat suomalaisyllättäjät?
NHL | 20.1.2022 8:43
Janne Kuikka ja Aki-Petteri Pulkkinen listasivat kuluvan kauden aikana positiivisesti ja negatiivisesti yllättäneet NHL:n suomalaispelaajat. Kaksikko ruotii myös NHL:n tähdistöottelutapahtumaa.
Keskiympyrä
Keskiympyrä-podcast: Tuukka Rask palasi Bruinsiin one more year -hengessä, mutta soittaako joukkueen muu ydinryhmä joutsenlauluaan?
NHL | 13.1.2022 9:00
Keskiympyrä-podcast on siirtynyt vuodelle 2022. Janne Kuikka, Heikki Mannonen ja Aki-Petteri Pulkkinen käyvät läpi ajankohtaiset NHL-uutiset ja keskustelevat Boston Bruinsin edesottamuksista ja NHL-otteluiden suurista maalimääristä. Erityishuomion saa Tuukka Raskin odotettu paluu Bruinsin tolppien...
Keskiympyrä
Keskiympyrä-podcast: Koronan muokkaaman NHL-vuoden 2021 topit ja flopit
NHL | 30.12.2021 14:00
Janne Kuikka ja Aki-Petteri Pulkkinen listaavat Keskiympyrä-podcastissa kalenterivuoden 2021 topit ja flopit.
Keskiympyrä-podcast: Nähdäänkö NHL-pelaajia sittenkään olympialaisissa? Venäjä suvereeni B-lohkossa, Leijonat vahvoilla Ruotsia vastaan
MAAJOUKKUE, NHL | 16.12.2021 21:15
Aki-Petteri Pulkkinen ja Janne Kuikka ennakoivat Keskiympyrä-podcastissa olympialaisten B- ja C-lohkojen ennakkoasetelmia. B-lohkossa Venäjän olympiaurheilijat ovat omassa kastissaan, mutta lohkokakkosen paikasta käydään armoton taisto.

Sivut