Podcastit

Jatkoajan podcastit tarjoavat toimittajiemme ja vierailijoiden analyysejä mm. kotimaisesta Liigasta, NHL:stä sekä nuorten ja aikuisten maajoukkueturnauksista. Tämän sivun lisäksi podcastimme löytyvät seuraavista palveluista:

Keskiympyrä
Keskiympyrä-podcast: NHL:n siirtotakarajan kuumimmat huhut ja kiinnostavimmat nimet − suurennuslasin alla pysyvää suuntaa vailla oleva Taylor Hall
NHL | 8.4.2021 11:16
Henri Muroke, Aki-Petteri Pulkkinen, Heikki Mannonen ja Janne Kuikka perkaavat läpi Keskiympyrä-podcastin kymmenennessä jaksossa tulevan NHL:n siirtotakarajan jokaisen joukkueen silmin.
Keskiympyrä
Keskiympyrä-podcast: Syntymäpäiviä ja Flyersin pudotuspelikohtalo − Käsittelyssä myös NHL:n osallistuminen tuleviin olympialaisiin
NHL | 2.4.2021 14:49
Henri Muroke, Aki-Petteri Pulkkinen, Heikki Mannonen ja Janne Kuikka käyvät läpi Keskiympyrä-podcastin yhdeksännessä jaksossa niin syntymäpäiväsankareita, uusia tulokassopimuksia kuin Philadelphia Flyersin pudotuspelihaaveitakin. Jakson loppupuolella keskustellaan myös NHL:n osallistumisesta...
Keskiympyrä-podcast: NHL:n siirtotakarajan spekulointia ja neljän eri ikäluokan tähdistöjoukkueita
NHL | 18.3.2021 10:37
Henri Muroke, Aki-Petteri Pulkkinen, Heikki Mannonen ja Janne Kuikka käyvät läpi Keskiympyrä-podcastin kahdeksannessa jaksossa neljän eri ikäluokan tähdistökentällisiä. Jakson alussa muistetaan myös vasta menehtynyttä venäläistä juniorijääkiekkoilijaa Timur Faizutdinovia.
Keskiympyrä
Keskiympyrä-podcast: Miltä kuulostaisi ketju Granlund−Matthews−Marner? Käsittelyssä myös kaksi tämän hetken ääripään joukkuetta
NHL | 11.3.2021 10:21
Maistuisiko idea Mikael Granlundista Auston Matthewsin ja Mitch Marnerin ketjukaverina? Kuuntele jakso, niin saat selville, mistä on kyse. Kuulet samalla mietteitä Nashville Predatorsin Matt Duchenen ja Ryan Johansenin otteista. Entä onko New York Islandersista toistamaan vahvaa viime kauttaan? NHL...
Keskiympyrä
Keskiympyrä-podcast: Naistoimittajien asema jääkiekossa − kurkistus myös NHL-yllättäjäjoukkueiden kulisseihin
NHL | 4.3.2021 10:18
Henri Muroke, Aki-Petteri Pulkkinen, Heikki Mannonen ja Janne Kuikka käyvät Keskiympyrä-podcastin kuudennessa jaksossa läpi naistoimittajien asemaa jääkiekossa. Tarkastelussa ovat myös kauden hyvin aloittaneet Winnipeg Jets ja Florida Panthers.
Keskiympyrä
Keskiympyrä-podcast: Lopettamispäätöksiä, politiikkaa ja ulkojääromantiikkaa − Onko Artemi Panarin ulkona olympialaisista?
NHL | 25.2.2021 10:17
Keskiympyrä-podcastin viidennessä jaksossa puidaan Mikko Koivun lopettamispäätöstä, Artemi Panariniin kohdistuneita väitöksiä sekä ulkojäiden paikkaa nyky-NHL:ssä.
Keskiympyrä
Keskiympyrä-podcast: Taikauskoa, rutiineja ja historian havinaa – Vieläkö NHL-käytävillä palaa tupakka?
NHL | 10.2.2021 9:28
Henri Muroke, Aki-Petteri Pulkkinen, Heikki Mannonen ja Janne Kuikka perkaavat Keskiympyrä-podcastin neljännessä jaksossa NHL-pelaajien rutiineja ja omalaatuisia taikauskoisia tapoja. Podcastissa kuuluu myös historian siipien havinaa, sillä tarkastelussa ovat myös aiemmin arkipäivää olleet...
Keskiympyrä
Keskiympyrä-podcast: Käsittelyssä NHL:n koronatilanne ja kolmen ässän roskistulipalot
NHL | 5.2.2021 12:29
Henri Muroke, Janne Kuikka, Heikki Mannonen ja Aki-Petteri Pulkkinen käsittelevät Keskiympyrä-podcastin kolmannessa jaksossa Pohjois-Amerikan tarunhohtoisen NHL-liigan koronatilannetta. Podcastissa käydään myös läpi kolmen lähtökohtaisesti pahasti alisuorittaneen joukkueen tuloksia. Joukkueiden...
Keskiympyrä
Keskiympyrä-podcast: Toinen suomalaiskatsaus − Kevin Lankisella on elämänsä tilaisuus nostaa rämpivä NHL-joukkue reppuselkäänsä
NHL | 27.1.2021 14:00
Toisessa Keskiympyrä-podcastissa käydään läpi seitsemän uutta suomalaista NHL:ssä. Jokaisella pelaajalla on omassa organisaatiossaan hieman eriävät tilanteet, johon nelikkomme kiinnittää tarkat katseensa.
Keskiympyrä
Keskiympyrä-podcast: Vaikeuksien kautta voittoon – nähdäänkö tällä kaudella uusia NHL-läpimurtoja?
NHL | 13.1.2021 17:14
Täysin uusi Keskiympyrä-podcast perkaa läpi seitsemän mielenkiintoista suomalaista NHL:ssä. Näitä pelaajia yhdistää uusi tai uusiutunut joukkue.
Talousmaisterit
Jatkoajan Talousmaisterit: Koronavirus koettelee seuroja kovalla kädellä
LIIGA, MESTIS, Suomi-sarja | 26.3.2020 9:37
Koronavirus on tuonut oman vaikutuksensa kaikkien ihmisten elämään ympäri maailman. Vaikutus on suuri myös urheiluun sekä jääkiekkoon. Talousmaisterimme käyvät uudessa jaksossaan läpi miten epidemia vaikuttaa kiekkoseurojen talouteen.
Talousmaisterit
Jatkoajan Talousmaisterit: Sport ja Jukurit elävät taloudellisesti kädestä suuhun – "Pankkitilillä vain kymppitonni"
LIIGA | 19.11.2019 16:10
Talousmaisterit ovat käyneet kauden aluksi läpi kaikkien joukkueiden viime kauden tilinpäätökset. Viimeisenä vuorossa ovat Sport sekä Jukurit.
Talousmaisterit
Jatkoajan Talousmaisterit: SaiPa ja Pelicans kuuluvat Liigan taloudelliseen duunariosastoon: "Elämä kulkee palkkakuitista palkkakuittiin"
LIIGA | 18.10.2019 16:30
Tällä kertaa Talousmaisterit käyvät läpi Liigan taloudelliseen keskikastiin kuuluvat SaiPan sekä Pelicansin. Joukkueet ovat hyvin samankaltaisessa tilanteessa, josta molemmat haluavat pyrkiä vielä parempaan.
Talousmaisterit
Jatkoajan Talousmaisterit: TPS ja JYP polttivat miljoonia, käänne parempaan haussa
LIIGA | 19.9.2019 12:30
Jatkoajan Talousmaisterit käyvät uuden kauden alla läpi kaikkien Liiga-seurojen viime kauden taloudelliset tulokset. Syksyn neljännessä jaksossa tarkempaan syyniin joutuvat viime kauden tappion tekijät.
Talousmaisterit
Jatkoajan Talousmaisterit: Kärpät on Liigan talouspriimus, HIFK:n potentiaali hukkuu laiskotteluun
LIIGA | 18.9.2019 16:00
Taloudellisesti Liigan suurimmat seurat tulevat Helsingistä, Oulusta ja Tampereelta. Erinomaisista luvuista huolimatta erot myös kärjen kesken ovat suuria.
Talousmaisterit
Jatkoajan Talousmaisterit: Ässien kirpputori toimi ja toi tulosta
LIIGA | 12.9.2019 14:30
Ässien, KooKoon ja KalPan pelit päättyivät viime kaudella runkosarjaan. Urheilullisesti kausi oli suuri pettymys, mutta taloudellisesti kolmikko onnistui mainiosti.
Talousmaisterit
Jatkoajan Talousmaisterit: Analyysissä haudan partaalta henkiin herännyt Ilves ja mestaruuslottopotin tarpeeseen saanut HPK
LIIGA | 10.9.2019 17:00
Jatkoajan Talousmaisterit käyvät uuden kauden ensimmäisissä jaksoissa läpi kaikkien Liiga-seurojen edellisen kauden taloudelliset tulokset. Ensimmäisenä käsittelyyn päätyvät heikoissa kantimissa horjuneet Ilves ja HPK.
Talousmaisterit
Jatkoajan Talousmaisterit: Jokerit hyppäsi yhden oligarkin sylistä toiseen
KHL | 20.6.2019 19:24
Jokereiden rahoitus- sekä omistajuuskuviot ovat herättäneet paljon keskustelua Jari Kurrin omistajuuden myötä. Talousmaisterit selvittävät mistä koko kuviossa on kyse ja muuttuiko todellisuudessa mikään aiempaan verrattuna.
NHL 65:00
NHL 65:00 -podcast − illuusio fyysisyydestä isketään romukoppaan, Big bad Bruins on vain muisto menneisyydestä
NHL | 26.5.2019 9:00
Boston Bruinsia pidetään yhtenä NHL:n fyysisimmistä joukkueista. Tämä illuusio tuhotaan NHL 65 -podcastin Stanley Cup -finaaliennakossa.
Talousmaisterit
Jatkoajan Talousmaisterit: Liigapelaajien oppivelvollisuudella ratkaistaisiin monta ongelmaa
LIIGA | 22.5.2019 12:40
Lopettaneet jääkiekkoilijat päätyvät valitettavan usein lehtiotsikoihin negatiivisilla uutisilla. Talousmaisterit ehdottavat ongelmaan ratkaisuksi oppivelvollisuutta sekä rahastoinnin aktiivista käyttöä.

Sivut