Kuvakooste

HPK:lle elintärkeä voitto Naisten Liigassa − TPS kaatui trillerissä

19.10.2020 19:40
Sunnuntaina pelattiin Hämeenlinnassa Naisten Liigan ottelu HPK:n ja TPS:n välillä. Viiden ottelun tappioputken edellisottelussa lauantaina katkaissut kotijoukkue onnistui ottamaan viikonlopun toisen voittonsa lukemin 3−2. TPS johti ottelua vielä toisella erätauolla, mutta kotijoukkueen kaksi maalia päätöserässä ratkaisivat voiton oranssinutuille.
LuetuimmatUusimmat

Kaikki uusin sisältö

21:11
Ilveksen iskukyky TPS:n turmana
Kuvakooste | LIIGA
Kuvakooste

Kiekko-Espoo jatkoi murskajaisviikonloppuaan Naisten Liigassa – tällä kertaa jyrän alle jäi RoKi lukemin 7–0

18.10.2020 21:30
Kiekko-Espoo otti viikonlopun toisen murskavoittonsa, kun se kaatoi kotonaan napapiiriltä vierailulle tulleen RoKin lukemin 7–0. Espoolaisista kolmen pisteen iltapäivää viettivät Sofia Nuutinen (1+2), Nelli Laitinen (1+2) ja Emilia Vesa (0+3). Emmi Leinonen iski eiliseen tapaan kaksi maalia.
Kuvakooste

Kiekko-Espoo rökitti Naisten Liigassa Lukon tylyin 9–1-lukemin

17.10.2020 23:56
Kiekko-Espoo palasi Naisten Liigassa voittojen tielle viikko sitten KalPalle kärsityn tappion jälkeen, ottaen selvän 9–1-voiton Lukosta Tapiolan lauantai-iltapäivässä. Espoolaisten tehonaisina häärivät tehot 2+2 iskenyt Emmi Leinonen ja hattutempun viimeistellyt Tinja Haukijärvi.
Haastattelu

Kokenut HPK-kapteeni luottavaisena päivän otteluun – ”Tänään otetaan voitto!”

17.10.2020 11:10
HPK:lla on takanaan viiden ottelun tappioputki, mutta se ei huoleta kapteeni Riikka Norosta. Konkarihyökkääjä uskoo pienten palasten loksahtavan paikoilleen ja viimeistelyyn löytyvän tarvittavaa terävyyttä.
Kuvakooste

Ranskalaisjuhlaa Kupittaalla – HIFK:lle jatkoaikavoitto TPS:stä

15.10.2020 8:00
HIFK voitti TPS:n Naisten Liigan ottelussa maalein 3–4. Kupittaalla vieraillut HIFK pelasi vahvasti ensimmäisen ja toisen erän alut ja marssi toiselle erätauolle kahden maalin johdossa. TPS ponnisti kuitenkin tasoihin kolmannen erän aikana. Ottelun ratkaisu nähtiin lopulta jatkoajalla. Kummankin joukkueen tehokkaimpina häärivät Ranskan maajoukkueen pelaajat.
Kuvakooste
Kärpät katkaisi tappioputkensa
11.10.2020 23:41
Kärpät otti lauantaina kauden toisen voittonsa Naisten Liigassa kaataen Ouluun vieraisille saapuneen HPK Kiekkonaiset maalein 3–1. Onnistuminen tuli tärkeään saumaan, sillä joukkueella oli takanaan neljän ottelun tappioputki.
Uutinen
Vaasan Sportin pelit viikkojen tauolle koronan vuoksi
7.10.2020 18:52
Koronatilanteen pahentuminen Pohjanmaan seudulla on aiheuttanut Vaasan Sportin toiminnassa muutoksia.
Artikkeli
Naisten Liigan kuukausikatsaus: Sarjanousija RoKilla oli syytä juhlaan, Kärpät jäi häntäpäähän
3.10.2020 12:30
Naisten Liigaa on pelattu jo kuukauden päivät ja joukkueet ovat onnistuneet pääasiassa niin kuin oli odotettavissa. Kuopiossa on jatkettu siitä, mihin keväällä jäätiin. Sarjanousija RoKi on puolestaan näyttänyt, että joukkue pärjää myös ylemmällä sarjatasolla.
Haastattelu
RoKi-kapteenia eivät pitkät pelimatkat hetkauta − "Matkustaminen on hauskaa!"
3.10.2020 12:00
Liiganousu oli RoKille palkinto monen vuoden pitkäjänteisestä työstä. Kapteeni Jenna Pirttijärveä ei joukkueen menestyminen yllätä, sillä tavoitteet ovat korkealla.
Artikkeli
Kaikki jääkiekosta − Lätkäkauden mittavat ennakkopaketit kootusti
28.9.2020 12:17
Jatkoajan ennakkopaketit kolmesta suurimmasta kiekkosarjasta tarjoavat lukijoille kattavan paketin tietoa.
Haastattelu
Pakettidiili: Estelle Duvin ja Lara Escudero tulivat Suomeen kehittyäkseen pelaajina
20.9.2020 14:30
Estelle Duvin, 23, ja Lara Escudero, 27, muuttivat Ranskasta Suomeen kehittyäkseen pelaajina. He valitsivat TPS:n, koska joukkue oli valmis tekemään sopimukset kummankin pelaajan kanssa. Ranskan maajoukkuepelaajat ovat olleet tyytyväisiä harjoitusolosuhteisiin ja Naisten Liigan tasoon. He ovat tottuneet elämään ulkomailla ja vaikuttavat nauttivan uudesta elinympäristöstään, polkupyöräillen ympäri kaupunkia mummopyörillään.
Haastattelu
The French Connection: Estelle Duvin and Lara Escudero came to Finland to develop as players
20.9.2020 14:30
Estelle Duvin, 23, and Lara Escudero, 27, moved from France to Finland to develop as players. They chose TPS because the team was willing to sign them both. The French national team players have been happy with their training conditions and with the level of play in Naisten Liiga. They are both accustomed to leading a life abroad and seem to enjoy their new surroundings, riding around Turku on their old fashioned bikes.
Kuvakooste
HIFK:n aggressiivinen karvaus aiheutti ongelmia Ilvekselle
20.9.2020 13:32
Ilveksen ja HIFK:n kohtaamisessa maalivahdit loistivat. Vaikka kotijoukkueen Anni Keisala pelasi loisto-ottelun torjuen 34 laukausta 36:sta, se ei riittänyt vieraiden Iina Kuuselan torjuessa kaikki 20 maalia kohti tullutta kiekkoa. HIFK:n aktiivinen karvaus korkealta tuotti Ilvekselle ongelmia ja kiekonmenetyksiä. Ilves pääsi kunnon hyökkäyksiin vain paikoitellen, ja niinpä HIFK otti sarjapisteet mukaansa lukemin 0−2.
Kuvakooste
KalPa otti kauden neljännen voittonsa, tällä kertaa kaatui TPS
19.9.2020 21:42
KalPa voitti TPS:n Kupittaalla pelatussa Naisten Liigan ottelussa maalein 1–7. Kotijoukkue TPS aloitti ottelun vahvasti, mutta peli kääntyi kuopiolaisvieraille jo ottelun neljännen minuutin aikana, kun Elisa Holopainen karkasi maalintekoon alivoimalla. Tasaväkisesti maalipaikkoihin päässeiden joukkueiden välinen ero oli viimeistelyssä, kuten pelkästään ottelun lopputuloksesta voi päätellä.
Kuvakooste
Havanan hattutemppu siivitti Kärppien naiset voittoon Lukosta
16.9.2020 23:11
Lauantaina pelatussa Kärppien ja Lukon kauden ensikohtaamisessa ei maaleja säästelty. Lukemiin 9–3 päättyneen ottelun tähdeksi nousi emäntien Oona Havana, joka taiteili maaleja reilun hattutempullisen verran.
Kuvakooste
Kiekko-Espoon rutiini liikaa TPS:lle
13.9.2020 19:47
Kiekko-Espoo jatkoi hyvin alkanutta kauttaan Naisten Liigassa voittamalla TPS:n maalein 3–6. Kolme pistettä ei kuitenkaan irronnut helpolla, sillä kotijoukkue piti jännitystä yllä ottelun loppuun saakka.
Kuvakooste
Maalinteon sietämätön vaikeus – TPS hassasi maalipaikkansa, Kuortane käytti omansa
12.9.2020 20:20
Kuortane voitti TPS:n Kupittaalla pelatussa ottelussa maalein 1–4. Turkulaiset hallitsivat peliä, mutta kuortanelaiset vastasivat maalinteosta. Kotijoukkue pääsi vierasjoukkuetta parempiin paikkoihin, mutta viimeistely oli heikkoa.