Uutinen

Laukauksen blokanneen Tanja Koljosen korva repesi viidestä kohdasta − "Kaikki pitää tehdä voiton eteen"

2.3.2024 20:41
KalPa-peluri Tanja Koljosen korvaan piti ommella yhdeksän tikkiä sen jälkeen, kun hän blokkasi vastustajan laukauksen Naisten Liigan pudotuspeleissä.
LuetuimmatUusimmat

Kaikki uusin sisältö

10:00
Kaksi Koivua, Numminen, Nieminen ja liuta muita nimimiehiä
Yleinen kuvakooste | LIIGA, Muut Sarjat
09:00
Ei Räty vaan Ruusu
Timanttikuva | LIIGA
Uutinen

Neljä kovinta jäljellä − tässä ovat Naisten Liigan välieräparit

2.3.2024 18:25
Naisten Liigan välieriin selvisivät ne neljä joukkuetta, jotka sijoittuivat myös runkosarjan kärkipaikoille. KalPa selvitti tiensä viimeisenä jatkoon puolivälieristä.
Artikkeli

Elisa Holopainen johdatti KalPan välieriin, Ilves-kapteeni Jenna Lehtiniemi tunsi ylpeyttä pettymyksen keskellä

2.3.2024 16:27
Viihdyttävänä ja vivahteikkaana alusta loppuun edennyt puolivälieräsarja tarjosi jälleen lauantaina aimo annoksen tapahtumia, kun kaukalossa nähtiin hienoja maaleja ja muita suorituksia. Soppaan mahtui jälleen yksi ikävä loukkaantuminen.
Uutinen

Huojentavia uutisia Ilveksen Noora Myllärille − niskassa ei olekaan murtumaa

1.3.2024 15:41
Ilves-hyökkääjä Noora Mylläri loukkasi itseään Naisten Liigan puolivälierissä. Ensitiedoista poiketen hänen niskassaan ei olekaan murtumaa.
Haastattelu

Kiekko-Espoon Aliisa Toivonen nauttii uransa ensimmäisistä pudotuspeleistä − Amanda Julkunen oli tyytyväinen TPS:n taisteluun puolivälierissä

1.3.2024 7:00
Kiekko-Espoon ja TPS:n puolivälieräsarja ratkesi espoolaisille suoraan kolmessa ottelussa. Taiston tauottua joukkueiden hyökkääjät analysoivat mennyttä ja tulevaa.
Kolumni
Nuori kärppälauma kirjoitti tarinan rohkeudesta ja periksiantamattomuudesta
29.2.2024 20:47
Kärppien taival päättyi Naisten Liigan puolivälierissä suoraan kolmessa ottelussa hallitsevaa mestaria HIFK:ta vastaan, mutta kun katsotaan tuloksen taakse, on oululaisilla paljon aihetta ylpeyteen. Myös koko kauden mittakaavassa Kärppien tarina nousee esiin.
Artikkeli
HIFK päätti sitkeän kärppälauman kauden, Kiekko-Espoo välieriin TPS:n kustannuksella − "Jokaisessa pelissä alku oli meille vaikea"
29.2.2024 20:44
Naisten Liigan ennakkosuosikit HIFK ja Kiekko-Espoo pitivät pintansa, vaikka haaste Kärppien ja TPS:n taholta oli paikoin kovakin. Viime vuoden finalistit jatkavat välieriin, kun taas Oulussa ja Turussa kausi päättyy puolivälieriin.
Artikkeli
HPK:sta ensimmäinen välieräjoukkue − Júlia Matejková puhuttaneista taklauksista: "Pudotuspeleissä näihin pitää olla valmis"
28.2.2024 21:18
Hämeenlinnalaiset kaatoivat kolmannessa puolivälieräottelussa kotikentällään Kuortaneen ja varmistivat näin ensimmäisenä joukkueena paikkansa Naisten Liigan välierissä. HPK:n tähtihyökkääjä Matejková uskoo, että henkinen kantti korostuu tulevissa peleissä. Hän otti myös kantaa joukkueensa otteisiin Kuortanetta vastaan sekä keskiviikkona nähtyihin taklauksiin.
Uutinen
Ulosajo Naisten Liigassa, toinen lähellä − Kuortaneen Kuoppalan puolivälierä päättyi avauserään
28.2.2024 19:16
Jenniina Kuoppala sai suihkukomennuksen HPK:n ja Kuortaneen välisessä kolmannessa puolivälierässä. 5+20 minuutin jäähyt ovat Naisten Liigassa harvinaisia. Myös hämeenlinnalaisleiriin oli tulla iso rangaistus.
Uutinen
Noora Myllärin niska murtui pelitilanteessa, toipumisennuste hyvä
28.2.2024 15:21
Ilveksen Noora Mylläri lensi laitaan kontaktin voimasta Naisten Liigan puolivälierissä. Hänet autettiin kaukalosta ja vietiin tutkimuksiin, joissa hänen niskastaan löydettiin murtuma.
Artikkeli
Tiina Ranteen nollapeli siivitti KalPan voittoon, Ilves-hyökkääjä loukkaantui pahannäköisesti
27.2.2024 21:25
Vähämaalinen jännitysnäytelmä sai pelottavannäköisen lopun, kun Ilves-hyökkääjä Noora Mylläri loukkaantui kulmatilanteessa. KalPan maalivahti Tiina Ranne torjui tiistaina kaiken kolmannessa puolivälierässä.
Artikkeli
Valtaosa Naisten Liigan päävalmentajista näkee taklausten sallimisessa etuja − "Erityisesti laitojen lähellä pelataan vaarallisesti pää alhaalla"
27.2.2024 16:30
Naisten Liigan päävalmentajat kertoivat mielipiteensä taklaamisen sallimisesta naisten jääkiekossa. Tällä hetkellä taklaukset ovat säännöissä kiellettyjä. Moni pääsarjaluotsi on kovemman kontaktipelaamisen kannalla, mutta tiettyjä reunaehtoja ja järjestelyjä muutos kuitenkin vaatisi.
Artikkeli
HIFK vaivoin toiseen voittoon Kärpistä – Karoliina Rantamäki: "On kiva pelata välillä vähän jännittävämpiäkin otteluja"
25.2.2024 22:09
Kärpät laittoi HIFK:n ahtaalle ottelusarjan toisessa kamppailussa Naisten Liigan puolivälierissä. Lauantaina seitsemän osumaa latoneen kotijoukkueen viimeistely tökki, mutta sitä vaikeuttivat myös Kärppien hyvä puolustus- ja maalivahtipeli Kati Asikaisen johdolla. Tähtipuolustaja Siiri Yrjölän tarkka rannelaukaus päätöserässä takasi helsinkiläisille ottelusarjan toisen voiton.
Kuvakooste
Pudotuspelien monet kasvot
25.2.2024 19:52
Pelaajat nauttivat pudotuspeleistä, kukin tavallaan. Kasvoilta saattaa paistaa jännitys, toisten ollessa kylmän rauhallisia. Osa ottaa kiekon polttelun lavassa huumorilla. Hymy nousee huulille verkon heiluessa vastustajan kenttäpäädyssä ja naama menee äkkiä näkkärille takaiskuista. Tätä kaikkea saattoi nähdä Kiekko-Espoon ja TPS:n toisessa pudotuspelikohtaamisessa Kupittaalla.
Artikkeli
Ilves tasoitti puolivälierät KalPaa vastaan tuimassa väännössä − "Oli pientä nujakointia"
25.2.2024 18:18
Naisten Liigan kamppailuntäyteisessä, tiivistunnelmaisessa ja pelillisesti viihdyttävässä puolivälieräottelussa Ilveksen ja KalPan välillä ei käänteitä puuttunut. Lopulta tupsukorvat kampesivat niukasti edelle. Kolmessa muussa puolivälieräparissa ennakkosuosikit pitivät pintansa, joskin HIFK:lla oli yllättäviä vaikeuksia Kärppien kanssa.
Artikkeli
HPK pinnisti voittoon Kuortaneesta jännitysnäytelmässä, HIFK ja Kiekko-Espoo selviin voittoihin − "Pidimme peliä itsestäänselvyytenä"
24.2.2024 17:22
Naisten Liigan puolivälierissä HPK ja Kuortane eivät löytäneet kenttäpelissä voittajaa keskuudestaan. Sen sijaan HIFK ja Kiekko-Espoo näyttivät Kärpille ja TPS:lle kaapin paikat. Turkulaisten maalivahti Olivia Last kahmi takaiskujen lomassa hurjan määrän kiekkoja kiinnikin.
Artikkeli
KalPa kaatoi Ilveksen dramaattisessa puolivälieräavauksessa − Liisa Kastikainen survoi voittomaalin viimeisellä minuutilla
23.2.2024 21:18
Naisten Liigan puolivälieräsarja KalPan ja Ilveksen välillä sai jännittävän alun, kun avausottelussa Kuopiossa nähtiin todella kutkuttava ratkaisu. Kotijoukkueen voittomaali syntyi viimeisellä minuutilla, eikä tilanteesta saatu selvyyttä ilman videoiden apua.