Kuvakooste

HIFK herkutteli yhdeksän maalia Vaasan Sportin verkkoon Naisten Liigassa

26.9.2021 19:35
"Stadin Gimmat" herkutteli yhdeksän maalia Vaasan Sportin verkkoon Naisten Liigan sunnuntai-iltapäivän kamppailussa Pirkkolan jäähallissa. HIFK:n neljän pisteen tehonaisina vaasalaisia kiusasivat Matilda Nilsson (3+1), Krista Parkkonen (1+3) ja Michaela Pejzlova (1+3).
LuetuimmatUusimmat

Kaikki uusin sisältö

19:37
19:46
12:00
Kuvakooste

TPS:n sulake paloi Tesomalla – Anni Keisala torjui Ilveksen kotivoittoon

26.9.2021 16:18
Naisten Liigan iltapäiväottelu Ilveksen ja TPS:n välillä päättyi ikävään loukkaantumiseen ja sitä seuranneeseen tappeluun. Yhdeksän sekuntia etuajassa lopetetun ottelun avainhahmoksi nousivat 35 torjuntaa ja nollapelin tililleen kirjannut Anni Keisala ja kahdesti maalinteossa onnistunut Anniina Kaitala. Lopputulos Tampereella 3-0.
Kuvakooste

Kärpät ryösti pohjoisen derbyn

26.9.2021 11:13
Viime keväänä Naisten Liigan pudotuspelipaikasta viimeiseen asti keskenään painineet Kärpät ja RoKi pelasivat jälleen tiukan taiston Rovaniemellä lauantaina. Kärpät hallitsi kiekkoa, mutta voitti lopulta vain yhdellä maalilla.
Kuvakooste

Ilvekselle kauden ensimmäinen voitto, TPS turhautui takaa-ajoasemassa

25.9.2021 17:10
Ilves voitti TPS:n Kupittaalla pelatussa Naisten Liigan ottelussa maalein 2–3. Kotijoukkue TPS:n liike ja kiekollinen peli oli hyvää, mutta Ilves puski voittoon. Turkulaisilla oli mahdollisuudet tasoittaa ottelu, mutta pelaajat turhautuivat tapahtumiin jäällä.
Haastattelu

Terhi Mertanen kehittää TPS:ää pitkäjänteisesti

23.9.2021 12:00
Terhi Mertanen valmentaa TPS:ää Naisten Liigassa. Joukkue aloitti kautensa hyvin, mutta turkulaisten pelissä riittää parannettavaa. Turussa riittää kokoonpanossa laatua, mutta pelaajien määrää pitäisi saada kasvatettua. Vaikka valmentaja kaipaakin lisää pelaajia joukkueeseensa, ei hän usko lyhytnäköisiin pikaratkaisuihin.
Kolumni
Kiekko-Espoo ja HIFK ovat Naisten Liigan finaalissa keväällä – sarjan viihdearvo vajoaa nollaan
19.9.2021 17:49
Espoo ja Helsinki ovat vain vahvistuneet edellisestä kaudesta ja dominoivat Naisten Liigaa. Kaudesta uhkaa tulla liian ennalta-arvattava.
Kuvakooste
TPS voitti maalivahtien kamppailun, Ilvekselle yksi piste Kupittaalta
13.9.2021 8:30
TPS otti toisen voittonsa Naisten Liigassa, kun sen vieraaksi Kupittaalle saapunut Ilves taipui kotijoukkueelle maalein 2–1. Ottelu oli pitkään maaliton. Molempien joukkueiden viisikot onnistuivat pitämään vastustajan poissa parhailta maalipaikoilta, eivätkä maalivahdit antaneet yllättää itseään edes läpiajoista. Emilia Varpula vei Ilveksen johtoon kolmannen erän lopussa ja Estelle Duvin tasoitti pelin kolme minuuttia myöhemmin. Ratkaisu nähtiin vasta voittomaalikilpailussa.
Kuvakooste
Kiti Seikkula HPK:n sankarina Niiralan Montussa
12.9.2021 20:06
Naisten Liigan avausviikonloppu tarjosi tasaisen kamppailun KalPan ja HPK:n välillä. Ottelu venyi jatkoajalle asti, jossa ratkaisuosumaa saatiin odottaa viimeiselle minuutille asti. Lopulta vierasjoukkue HPK vei lisäpisteen lukemin 1–2.
Kuvakooste
Naisten Liigan avausottelu päättyi HIFK:n voittoon − Keisalan huippuottelu ei riittänyt Ilvekselle
12.9.2021 16:02
Naisten Liiga pyörähti lauantaina käyntiin viiden ottelun kierroksella. Tesoman jäähallissa pelattu ottelu Ilveksen ja HIFK:n välillä päättyi pääkaupunkilaisten voittoon lukemin 0−2. Ilman Anni Keisalan huippuottelua Ilveksen maalilla voittolukemat olisivat voineet olla huomattavasti selvemmät. MM-kisojen parhaaksi maalivahdiksi valittu Keisala torjui ottelussa 50 kertaa päästäen vain yhden maalin.
Kuvakooste
TPS aloitti kautensa kukistamalla HPK:n
12.9.2021 10:26
Naisten Liiga käynnistyi lauantaina. Hämeenlinnassa nähtiin runsasmaalinen ottelu, joka pysyi tasaisena aina kolmanteen erään saakka. HPK:lle siunautui monta ylivoimamahdollisuutta, mutta kun tulosta ei syntynyt, vieraat pääsivät iskemään jopa kaksi maalia alivoimalla ja täydet pisteet suuntasivat Turkuun lukemin 7–4.
Haastattelu
Keisala on tyytyväinen MM-pronssiin – odottaa seurajoukkueensa pääsevän vähintään samaan Naisten Liigassa
7.9.2021 18:30
MM-kisojen pronssinen mitali oli ansaittu. Nyt Keisalan katse kiinnittyy jo alkavaan Naisten Liigaan. Usko joukkueeseen on kova, mitalipelejä tavoitellaan Tampereella tälläkin kaudella.
Jatkoerä
Jatkoerä 8/2021 – Mestis on meille tärkeä
4.9.2021 13:27
Elinkelpoisen Mestiksen pitäisi olla kunnia-asia kotimaiselle kiekkoyhteisölle. Mestis on meille tärkeä, ja tämän kauden teema.
Uutinen
Suomen suurin jääkiekkomedia etsii uusia tekijöitä – miksi juuri sinun kannattaisi hakea mukaan?
26.8.2021 15:26
Haluatko mukaan tekemään Suomen suurinta kiekkoaiheista verkkolehteä? Jatkoaika etsii uusia tekijöitä – ja meillä saattaa olla juuri sinun unelmiesi mittainen ruutu täytettävänä, oli tavoitteesi sitten ammattitoimittajan ura tai innostava harrastus jääkiekkojournalismin ja itsensä kehittämisen parissa.
Uutinen
STM: Turvavälien kaavamaisesta vaatimisesta syytä luopua – jäähalleihin luvassa jopa 75 prosentin täyttöaste
19.8.2021 18:44
Torstainen sosiaali- ja terveysministeriön ohjauskirje toi kaivattua toivoa tapahtuma-alalle.
Uutinen
Naisten Liigan avausturnaus peruttu kaikessa hiljaisuudessa - tiedottaminen ei toimi naiskiekossa
14.8.2021 15:28
Naisten Liigan kauden piti käynnistyä Hämeenlinnasta perinteisellä avausturnauksella. Turnaus on kuitenkin peruutettu, ilmeisesti koronan vuoksi. Mitään virallista tiedotetta asiasta ei ole annettu.
Uutinen
Pelaajayhdistys otti askeleen uuteen aikaan: ensimmäinen nainen mukaan hallitukseen
24.6.2021 15:25
Kotimaisten jääkiekkoilijoiden pelaajayhdistys sai uuden hallituksen.
Uutinen
Noora Räty palaa Suomeen Kiinan-vuosien jälkeen − "Haluan vielä antaa oman panokseni Naisten Liigan kehitykseen"
21.6.2021 12:59
Noora Räty palaa seitsemän vuoden ulkomaan kierrokseltaan takaisin Suomeen. Kokeneen maalivahdin tulevan kauden seura on HPK