KalPan naiset julkaisi maalivahtikolmikkonsa, Kärpille kaksi uutta vahvistusta

Naisten Liiga / Uutinen
Aino Laitinen jatkaa KalPassa.
Kuva © Sirpa Pöyhönen - sirpa.poyhonen@jatkoaika.com
KalPan naisten liigajoukkue julkaisi kaksi maalivahtien jatkosopimusta ja yhden uuden veräjänvartijan. Kärpät hankki kaksi uutta peluria.

KalPan naisten liigajoukkue tiedotti sunnuntaina, että sen maalia vartioivat ensi kaudella jatkosopimuksen tehneet Aino Laitinen, 21, ja Jenna Juutilainen, 34, sekä Ilveksestä Kuopioon saapuva Salla Sivula, 26.

Laitinen ja Juutilainen torjuivat viime kaudella kahdeksan ja neljä ottelua ykkösmaalivahti Tiina Ranteen vanavedessä. Ranne lähti tulevaksi kaudeksi TPS:n riveihin. Sivula sen sijaan torjui kiekkoja Ilveksen maalilla ja oli ennen kaikkea alkukaudella hurjassa vireessä tamperelaisten veräjällä. Hänen runkosarjan torjuntaprosenttinsa oli 90,0. Pudotuspeleissä hän pisti vieläkin paremmaksi lukemalla 93,5.

Kärpät puolestaan ilmoitti taannoin tehneensä sopimukset Kuortaneen joukkueesta tutun hyökkääjä Olivia Laitamäen, 20, sekä Hermeksen U16-pojissa pelanneen Ella-Sofia Hautalan, 16, kanssa. Laitamäki pelasi viime kaudella 24 runkosarjaottelua ja kolme pudotuspelikamppailua ilman tehopisteitä. Hautala puolestaan pelasi kokkolalaisjoukkueessa kahdeksan ottelua tehopisteittä. Hän pistäytyi myös kahden ottelun lainalla Naisten Suomi-sarjajoukkue Kiiloissa ja teki siellä tehot 3+1.

» Lähetä palautetta toimitukselle