Kärppien naiset solmi kokeneen kaksikon kanssa jatkosopimukset

Naisten Liiga / Uutinen
Sari Wäänänen jatkaa Kärpissä.
Kuva © Sirpa Pöyhönen - sirpa.poyhonen@jatkoaika.com
Sari Wäänänen ja Alisa Kylmäaho jatkavat oululaisjoukkueessa.

Kärppien naisten liigajoukkue tiedotti, että hyökkääjä Sari Wäänänen ja puolustaja Alisa Kylmäaho jatkavat oululaisryhmässä ensi kaudellakin. Kärppien valmennus toivottaa kokeneen kaksikon avosylin tulevaan pumppuun.

− Hienoa, että Sari ja Alisa jatkavat joukkueessamme. He tuovat ryhmäämme kokemusta ja johtajuutta. Lisäksi molemmilla on reserviä kehittyä pelaajana, joten he ovat ilmeisiä vahvistuksia joukkueellemme, apuvalmentaja Satu Kiipeli sanoo tiedotteessa.

31-vuotias Wäänänen pelasi viime kaudella 27 runkosarjaottelua ja teki niissä 5+4=9 tehopistettä. Kylmäaho, 26, puolestaan esiintyi 32 runkosarjamittelössä ja summasi tehot 3+4=7. Kolmessa pudotuspeliottelussa Wäänänen ei tehnyt tehopisteitä ja Kylmäaho syötti yhden osuman.

Pääsarjauransa kaudella 2010−11 aloittanut Wäänänen on edustanut oululaisorganisaatiota koko naisten liigauransa ajan. Hänellä on vyöllään yli 200 pääsarjakamppailua. 

Kahdella edelliskaudella Kärppien naisten liigaryhmään vakiintunut Kylmäaho puolestaan on pelannut pitkän uran alemmilla sarjatasoilla. Naisten Mestiksessä hänellä on alla kahdeksan kautta, Naisten Suomi-sarjassa vietettyjä kausia on kuusi.

» Lähetä palautetta toimitukselle