Arkisto

Hakutulokset 1 - 20 / 85975

Artikkeli

Liigan koronakriisintorjunnassa ovat nyt tulilinjalla pelaajat – 2 seuraa uhkaa jo yt:ssä lomautuksilla, muualla neuvotellaan palkanalennuksista

LIIGA | 10.4.2020 21:23 | Antti Pärnänen
Sport sekä Jukurit panivat jo pelaajansa yt-neuvotteluihin, ja lisäksi Liigasta ainakin JYP, Pelicans ja SaiPa neuvottelevat pelaajiensa kanssa palkanalennuksista.
JYP, SaiPa, Pelicans, Sport, Jukurit, Pelaajayhdistys, YT-neuvottelut, korona, Koronavirus, talous, koronakriisi
Kuvakooste

Erkkaa lapaan! Jääkiekkomaailman ikonisimmat ja erikoisimmat lapateipit

LIIGA, NHL | 10.4.2020 18:58 | Lauri Meriläinen
Monilla pelaajilla on tavaramerkkinsä. Se voi olla luistelutyyli, peliasento, tietty harhautus tai varuste. Joillakin pelaajilla se on heidän tapansa teipata mailansa lapa. Tässä kuvakoosteessa esitellään muutamia klassisia sekä hieman erikoisempiakin tapoja, miten huippupelaajat ovat eristysnauhan, eli erkan, mailansa lapaan pyöritelleet.
Artikkeli

Liigan klassikkopelit perjantaina: Kevään 2015 huima finaaliratkaisu sekä Puljun, Ahon ja Laineen esiinmarssi

LIIGA | 10.4.2020 13:33 | Jatkoajan toimitus
Liiga-kausi päättyi, mutta Telia näyttää ilmaiseksi 38 legendaarista Liigan pudotuspeliottelua vuosien varrelta. Vanhoista klassikoista löytyy historiallista sisältöä myös Jatkoajan sivuilta.
Kärpät, Tappara, Jesse Puljujärvi, Sebastian Aho, Patrik Laine
Uutinen

Yllätysläpimurron tehnyt Ville Sippala jatkaa IPK:ssa pikkuveljensä kanssa

MESTIS | 10.4.2020 12:26
IPK läväytti pöytään vauhtikolmikon sopimukset. Näiden sopimuksien myötä IPK:ssa on jälleen ensi kaudella veljespari, tätä viittaa aiemmin ovat kantaneet Hämäläiset.
IPK, Ville Sippala, Janne Katosalmi
Kolumni

Näkemys: Lajilegenda Hayley Wickenheiser on kiekkoyhteisön esimerkillinen keulakuva koronaviruksen vastaisessa taistelussa

MAAJOUKKUE, NHL | 10.4.2020 11:00 | Riku Isokoski
Hayley Wickenheiser oli tärkeimpiä vaikuttajia siihen, että Tokion kesäolympialaiset siirtyivät vuodella eteenpäin. Tämän lisäksi kiekkolegenda tekee todella tärkeää työtä sairaanhoidon parissa raastavina aikoina.
Hayley Wickenheiser, Koronavirus, naiskiekko
Artikkeli

Harvinainen haastattelu: Suomi-kiekon tuntematon legenda Mikko Mäkelä kanadalaistui – Nyt töissä NHL:ssä Jarmo Kekäläisellä

LIIGA | 10.4.2020 10:00 | Mika Laakso
SM-liigakauden 1984−1985 maalikuningas Mikko Mäkelä on ollut pitkään poissa julkisuudesta. Nyt hän antoi haastattelun Jatkoajalle.
Mikko Mäkelä, Mikko Mäkelä, Columbus Blue Jackets, Suomi-kiekko
Kolumni

Näkemys: Bobby Ryan paljasti vuosia punotun valheiden verkon, mikä toivottavasti rohkaisee muita kiekkoilijoita puhumaan ongelmistaan

NHL | 10.4.2020 9:00 | Juha Oinonen
Bobby Ryan teki suurenmoisen palveluksen stigman purkamiseksi.
Ottawa, Bobby Ryan, dokumentti, mielenterveys
Haastattelu

Ex-NHL: Aina tarvitaan ensimmäinen – Hexi Riihiranta meni Vellu Ketolan kanssa ensimmäisenä suomalaisena Pohjois-Amerikkaan ja voitti WHA:n mestaruuden

NHL | 10.4.2020 8:00 | Mika Laakso
Ex-NHL on Jatkoajan juttusarja, jonka jokaisessa artikkelissa haastatellaan yhtä entistä NHL-pelaajaa hänen aikakautensa NHL:stä ja Pohjois-Amerikasta. Hexi Riihiranta lähti aikoinaan hakemaan paikkaa Boston Bruinsin NHL-miehistöstä, mutta päätyikin kilpailevaan sarjaan WHA:han Winnipeg Jetsiin.
Winnipeg, Hexi Riihiranta, Winnipeg Jets, WHA, Nhl, "HIFK", Leijonat
Uutinen

Lukon pelaajat ja valmennus leikkaavat palkkojaan − "Koimme myös meidän velvollisuudeksi kantaa kortemme kekoon"

LIIGA | 9.4.2020 22:46
Rauman Lukon pelaajat ja valmentajat suostuivat palkkaleikkauksiin koronaviruspandemian keskellä.
Lukko, Koronavirus, korona, YT-neuvottelut
Uutinen

Sport teki Liigassa kyseenalaista historiaa – Pelaajat ja valmentajat joutuvat yt-neuvotteluihin

LIIGA | 9.4.2020 18:14
Sportista tuli Liiga-historian ensimmäinen seura, joka tiedotti pelaajiensa ja valmentajiensa joutuvan yt-neuvotteluihin.
Sport, YT-neuvottelut, Koronavirus, korona
Uutinen

Jukureista tuli Liiga-historian toinen seura, joka ilmoitti pelaajansa ja valmentajansa yt-neuvotteluihin – Seura ei kertonut asiasta pelaajilleen etukäteen

LIIGA | 9.4.2020 17:41
Jukureista tuli Liiga-historian toinen seura, joka tiedotti pelaajiensa ja valmentajiensa joutuvan yt-neuvotteluihin.
Jukurit, YT-neuvottelut, Jukka Toivakka, historiallinen hetki, Koronavirus, korona
Haastattelu

Jesper Mattila ensimmäisestä ammattilaissopimuksestaan – ”Olen innoissani kuin vauva varpaistaan”

LIIGA | 9.4.2020 15:32 | Mika Laakso
KalPa tiedotti tänään tehneensä sopimukset Bostonin yliopistojoukkueesta siirtyvien Jesper Mattilan sekä Aapeli Räsäsen kanssa. Puolustaja Mattila on innoissaan ensimmäisestä ammattilaissopimuksestaan, mutta samalla huolissaan niin Suomen jääkiekkoilun kuin koko valtion ja talouden tulevaisuudesta.
KalPa, Jesper Mattila, KalPa, "liiga", NCAA
Uutinen

KalPa vahvistuu Aapeli Räsäsellä ja Jesper Mattilalla − "Hän tuo koppiin karismaa ja johtajuutta nuoresta iästään huolimatta"

LIIGA | 9.4.2020 11:16
KalPa on tehnyt sopimukset nuorten Aapeli Räsäsen ja Jesper Mattilan kanssa. Räsänen on pelipaikaltaan hyökkääjä ja Mattila puolustaja. Molemmat tulevat Liigaan Pohjois-Amerikasta.
KalPa, Jesper Mattila, Aapeli Räsänen
Artikkeli

Liigan klassikkopelit torstaina: Finaalien seiskapelin dramaattinen ratkaisu ja Liigan historian pisin ottelu

LIIGA | 9.4.2020 11:06 | Jatkoajan toimitus
Liiga-kausi päättyi, mutta Telia näyttää ilmaiseksi 38 legendaarista Liigan pudotuspeliottelua vuosien varrelta. Vanhoista klassikoista löytyy historiallista sisältöä myös Jatkoajan sivuilta.
Tappara, Kärpät, HIFK, Ilves
Haastattelu

Ex-NHL: Craig Simpson voitti Stanley Cupin Wayne Gretzkyn ja Jari Kurrin kanssa, mutta luunmurskauskiekossa tullut selkävamma päätti uran nuorena

NHL | 9.4.2020 9:00 | Riku Isokoski
Jatkoaika aloittaa uuden juttusarjan, jonka jokaisessa artikkelissa haastatellaan yhtä entistä NHL-pelaajaa hänen aikakautensa NHL:stä ja Pohjois-Amerikasta. Juttusarjan nimi on Ex-NHL ja sen ydinkysymys kuuluu: millaista siellä oli. Juttusarjan aloittaa kaksinkertainen Stanley Cup -voittaja, kanadalainen Craig Simpson.
Edmonton, Craig Simpson, ex-NHL
Artikkeli

Liigasta lähti viime kaudeksi NHL-sopimuksilla ennätysmäärä aikuisikäisiä suomalaispelaajia: 14 lähti, vain 5 pääsi NHL:ään – vaatimattomia suorituksia AHL:ssä

LIIGA, NHL, Muut Sarjat | 9.4.2020 8:00 | Lasse Ranta
Viime kaudeksi lähti NHL-sopimuksilla Pohjois-Amerikkaan ennätysmäärä vähintään 19-vuotiaita, siis aikuisikäisiä, Liiga-pelaajia. 14 pelaajasta viisi pääsi pelaamaan NHL:ssä. Muiden kaudet AHL:ssä tai ECHL:ssä olivat sangen vaatimattomia.
Otto Leskinen, Jani Hakanpää, Aleksi Heponiemi, Rasmus Kupari, Emil Larmi, Veini Vehviläinen, Joel Kiviranta, Joona Luoto, Eetu Luostarinen, Niclas Almari, Oliwer Kaski, Teemu Kivihalme, Oula Palve, Eetu Tuulola, AHL, ECHL, Pohjois-Amerikka
Uutinen

Jatkoajan päätoimittaja Antti Pärnänen siirtyy sivuun kesällä

LIIGA, MESTIS, MAAJOUKKUE, NHL | 8.4.2020 18:13
Jatkoajan päätoimittaja vaihtuu tänä kesänä, kun toimitusta kolmen vuoden ajan johtanut Antti Pärnänen jättää tehtävänsä omasta aloitteestaan. Uuden päätoimittajan valintaprosessi käynnistyy välittömästi ja tavoitteena on, että uusi henkilö aloittaa tehtävässä myös kesällä.
Antti Pärnänen
Artikkeli

Konsolikiekon kymmenes Euroopan mestaruusjahti alkaa

Muut Sarjat | 8.4.2020 18:00 | Mia Ruumensaari
Konsolikiekon Euroopan mestaruusturnaus eli ECL (European Championship League) kymmenes kausi alkaa tänään illalla. European Championship League on NHLGamerin järjestämä turnaus, joka on kaikille eurooppalaisille avoin turnaus. Ottelut pelataan kuudella kuutta vastaan NHL-pelissä verkon välityksellä.
Uutinen

Kiekko-Espoo ja FPS hakevat Mestis-paikkaa

MESTIS | 8.4.2020 17:25
Suomi-sarjan runkosarjan kärkikaksikko ilmoitti määräaikaan mennessä kiinnostuksensa Mestiksen sarjapaikkaan.
Kiekko-Espoo, FPS
Uutinen

Sveitsiläinen naiskiekkolegenda Schelling SC Bernin urheilujohtajaksi

Muut Sarjat | 8.4.2020 14:00
Sveitsin suurseura SC Bern on tehnyt historiallisen värväyksen, kun Florence Schelling aloittaa joukkueen urheilujohtajana.
SC Bern

Sivut