Uutinen

Weber jälleen lämärikuningas, McDavid lyötiin luistelunopeudessa

25.1.2020 9:15
NHL:n tähdistöotteluun olennaisena osana kuuluvat taitokilpailut pidettiin perjantaina St. Louisissa. Shea Weber palasi voittajaksi kovimman laukauksen kilpailussa, kun taas Connor McDavid joutui taipumaan Mathew Barzalille luistelukilpailussa.
LuetuimmatUusimmat

Kaikki uusin sisältö

Artikkeli

Katsaus NHL-joukkueiden pudotuspelimahdollisuuksiin − Laineen ja Jetsin tie tyssännee runkosarjaan, idässä edes 100 pistettä ei välttämättä riitä jatkoon

24.1.2020 7:00
NHL on ollut tällä kaudella kahtiajakautunut sarja konferenssiensa välillä. Hyvä osoitus tästä on se, että lännessä pudotuspeleihin päästäkseen tarvitsee todennäköisesti peräti noin kymmenen pistettä vähemmän kuin idässä.
Aamuraportti

NHL-aamuraportti: Teräväinen ja Williams juonivat Jetsin nurin, Flyers jätti Penguinsin nollille

22.1.2020 9:20
Teuvo Teräväinen vietti kolmen tehopisteen iltaa Winnipeg Jetsin kustannuksella. New York Islanders ja Philadelphia Flyers ottivat makeat voitot paikallisvihollisistaan. Joel Quenneville teki voitokkaan paluun vanhalle kotiareenalleen. Jatkoaika kokosi yhteen yön kierroksen onnistujat, alisuorittajat ja joukkueidensa suurimmat sankarit.
Artikkeli

Muistatko kaikki heidät? NHL:n 2010-luvun suomalaiset hyökkääjät

21.1.2020 7:30
NHL:ssä pelasi edellisen vuosikymmenen aikana niin monen suomalaisen tuntemia legendoja kuin sellaisiakin NHL-uraa tavoitelleita pelaajia, joiden unelma kariutui lyhyeen. Jatkoaika listaa kaikki 2010-luvulla pelanneet suomalaishyökkääjät.
Artikkeli

Muistatko kaikki heidät? NHL:n 2010-luvun suomalaiset puolustajat

20.1.2020 7:30
NHL:ssä pelasi edellisen vuosikymmenen aikana niin monen suomalaisen tuntemia legendoja kuin sellaisiakin NHL-uraa tavoitelleita pelaajia, joiden unelma kariutui lyhyeen. Jatkoaika listaa kaikki 2010-luvulla pelanneet suomalaispuolustajat.
Uutinen
Panthersin maalivahtiosastoa kolhivat loukkaantumiset − aiemmin poissa ollut Bobrovski teki paluun, mutta nyt loukkaantui hänen tuuraajansa
19.1.2020 20:39
Florida Panthersin maalivahti Chris Driedger loukkasi nivusensa torstaina ottelussa Los Angeles Kingsiä vastaan ja on viikkoja sivussa.
Artikkeli
Maple Leafs -GM Kyle Dubasin kesästä tulee kimurantti – Noin puolet joukkueesta kärvistelee ilman jatkosopimusta ja pakisto menee täysin remonttiin
19.1.2020 12:41
Tuleva kesä on varmasti Toronto Maple Leafsin GM:lle Kyle Dubasille hikinen. Tämänhetkisestä kokoonpanosta noin puolet on kauden päätteeksi joko rajoitettuja tai täysin vapaita agentteja, joille tulisi sorvata jatkosopimukset. Maple Leafsin palkkakaton alla ei ole yhtään ylimääräistä tilaa, joten on sanomattakin selvää, että muutoksen tuulet puhaltavat ensi kesänä Ontarion provinssin pääkaupungissa.
Aamuraportti
NHL-aamuraportti: Ovetškin nousi Yzermanin rinnalle, Oilers ja Wild mättivät maaleja
19.1.2020 12:15
Aleksandr Ovetškin ohitti Mario Lemieux'n ja nousi Steve Yzermanin rinnalle kaikkien aikojen maalitilastossa. Edmonton Oilers ja Minnesota Wild viettivät maalijuhlia vastustajiensa kustannuksella. Joel Armia ja Aleksander Barkov jatkoivat vahvaa maalivirettään. Jatkoaika kokosi yhteen yön NHL-kierroksen onnistujat, alisuorittajat ja joukkueidensa suurimmat sankarit
Artikkeli
Muistatko kaikki heidät? NHL:n 2010-luvun suomalaiset maalivahdit
19.1.2020 9:00
NHL:ssä pelasi edellisen vuosikymmenen aikana niin monen suomalaisen tuntemia legendoja kuin sellaisiakin NHL-uraa tavoitelleita pelaajia, joiden unelma kariutui lyhyeen. Jatkoaika listaa kaikki 2010-luvulla pelanneet suomalaismaalivahdit.
Uutinen
Aleksandr Ovetškin teki tällä viikolla kahdeksan maalia ja kaksi hattutemppua − kipuaa jälleen ylöspäin NHL:n kaikkien aikojen maalintekijätilastossa
19.1.2020 1:06
Venäläishyökkääjä Aleksandr Ovetškin takoi tällä viikolla kahdeksan maalia ja nousi kaikkien aikojen maalintekijätilastossa yhdeksänneksi.
Uutinen
Dougie Hamilton loukkaantui karulla tavalla − jopa Norris Trophy -spekulaatioissa mukana ollut Hurricanes-puolustaja oli matkalla uransa ennätyspisteisiin
18.1.2020 12:29
Loukkaantuminen pysäytti Carolina Hurricanesin puolustaja Dougie Hamiltonin tehokkaan kauden.

Otteluvideot

Boston - Vegas
NHL | Ke 22.1.2020
NY Rangers - NY Islanders
NHL | Ke 22.1.2020
Philadelphia - Pittsburgh
NHL | Ke 22.1.2020
Carolina - Winnipeg
NHL | Ke 22.1.2020
Chicago - Florida
NHL | Ke 22.1.2020
Minnesota - Florida
NHL | Ke 22.1.2020
Kolumni
Näkemys: NHL ulkoisti kurinpitonsa pääiskuja saaneille pelaajilleen – kaukaloväkivalta saamassa entistä kovempia kierroksia
18.1.2020 9:30
Koska NHL:n kurinpitotyöryhmä ei ole pystynyt hoitamaan tehtäviään, ovat Zack Kassianin kaltaiset kovanyrkkiset pelaajat täyttämässä valtatyhjiötä.
Uutinen
Oula Palve kaupan kohteena − ura jatkuu Teksasissa
17.1.2020 21:26
Pittsburgh Penguins ja Dallas Stars vaihtoivat AHL:ssä pelanneita pelaajia. Oula Palve jatkaa uraansa Starsin organisaatiossa.
Kolumni
Näkemys: Vuoden urheilija -äänestyksen käsittämättömin farssi jäi kaikilta huomaamatta – Voiton päähän Stanley Cupista päässyt NHL-tähti Tuukka Rask sai 0 ääntä
17.1.2020 13:46
Tuukka Raskin viime kevään todellinen huippusuoritus fyysisten ja henkisten rasitusten keskellä jäi täysin unohduksiin Vuoden urheilija -äänestyksessä.
Aamuraportti
NHL-aamuraportti: Ovetškinin tehot liikaa Devilsille, Heiskanen loukkaantui
17.1.2020 8:44
Aleksandr Ovetškin iski hattutempun Devilsin verkkoon. Ilja Samsonov rikkoi Capitalsin tulokasvahtien voittoennätyksen. Ilja Kovaltšuk puolestaan alkaa löytää vanhaa virettään. Dallas Stars kärsi pahan takaiskun Miro Heiskasen loukkaantumisen muodossa. Jatkoaika keräsi yhteen yön kierroksen onnistujat, alisuorittaja ja joukkueiden suurimmat sankarit.
Kolumni
Näkemys: ”Oho! Kiekkoilija lukee kirjoja” – Mitä sitten?
17.1.2020 8:00
Kevin Lankisen aiheuttaman ilmiön juurisyyt piilevät ennen kaikkea esikuvallisuudessa, mutta myös jääkiekkoilijoihin liitettävien ahtaiden mielikuvien ravistelussa. Esikuvallisuudesta kielii myös Urheilugaalassa myönnetty palkinto.
Uutinen
Kaapo Kakon huippuvuosi sai tunnustusta – Rangers-hyökkääjä pokkasi tupla-Unot Urheilugaalassa
16.1.2020 19:55
Suomen nuorin NHL-hyökkääjä Kaapo Kakko rohmusi palkintoja Urheilugaalassa. Kakko palkittiin Vuoden läpimurto- ja Vuoden nuori urheilija -palkinnoilla.