Uutinen

RoKin kanadalaiskatraaseen kolmas jäsen, latvialaisvyöry Kajaaniin jatkuu ja IPK:n puolustukseen liigakokemusta

20.6.2024 17:37
Mestis-joukkueidenkin haaviin ui monia mielenkiintoisia pelureita. RoKi täydensi kanadalaistrioaan hyökkääjä Evan Boucherilla, kun taas Hokki hankki jo kolmannen latvialaishyökkääjän. IPK nappasi puolestaan Liigassakin pelanneen puolustaja Hannes Häkkilän.
LuetuimmatUusimmat

Kaikki uusin sisältö

Ottelukierros

Uutinen

NHL-tähden serkku saapuu Mestikseen − Noah Kane Kiekko-Poikien hyökkäyskalustoon

10.6.2024 14:51
Joensuun Kiekko-Pojat vahvistuu yliopistokiekkoa viime vuodet pelanneella yhdysvaltalaisella Noah Kanella.
Uutinen

Kiekko-Vantaa nappasi Puolasta palaavan Mestis-mestarin, RoKille ruotsalaista ja kanadalaista väriä kokoonpanoon

8.6.2024 19:40
Kiekko-Vantaa nappasi puolustuskalustoonsa Mestis-mestari Aku Alhon. RoKi sai miehistöönsä puolestaan sekä ruotsalaista että kanadalaista vahvistusta. U20 SM-sarjasta virtasi myös pelaajia Mestis-joukkueisiin.
Kolumni

Totuus Suomen jääkiekosta: Pieni piiri seisoo kehityksen tiellä

3.6.2024 7:00
Nykyiset toimintamallit ja johtohenkilöiden eturistiriidat jarruttavat Suomen jääkiekon kehitystä. Junioritoiminnan ja kilpailullisuuden palauttaminen keskiöön on välttämätöntä, jos Suomi haluaa säilyttää asemansa jääkiekon huippumaana.
Uutinen

Valta vaihtuu Jokereissa – Antti-Jussi Niemi siirtyy sivuun toimitusjohtajan paikalta

31.5.2024 12:34
Jokereiden organisaatiossa tapahtuu muutoksia, joista isoimpana on toimitusjohtajan vaihtuminen.
Uutinen
Mestiksen viime kausi tavoitti ennätysyleisön
30.5.2024 14:50
Mestistä kävi katsomassa paikan päällä yli 30 % enemmän kuin edellisellä kaudella. Otteluita tuotiin myös valtakunnalliseen televisioon.
Haastattelu
Koko seurayhteisön työpanos kantoi Kiekko-Pojat läpi vaikean kauden – tulevaisuus lupaa hyvää
30.5.2024 12:00
Viime kausi oli joensuulaisseuralle todella vaikea. Kuin ihmeen kaupalla siitä selvittiin, ja lopulta tilikausi on kääntymässä jopa hieman plusmerkkiseksi.
Uutinen
Jokerien puolustukseen Pohjois-Amerikassa tehoillut latvialaislupaus, Kiekko-Pojille kokenut paluumuuttaja Saksasta ja mestari-IPK:lle uusi nippu sopimuksia
29.5.2024 18:01
Mestiksen hallitseva mestari IPK solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta ja palkkasi uuden maalivahtivalmentajan. Jokerit sai riveihinsä puolestaan latvialaislupauksen ja Kiekko-Pojat kotiutti maailmaa kiertäneen kasvattinsa.
Haastattelu
Jokerit lähtee tavoittelemaan liiganousua pelaamalla – haasteena budjettierot ja järjestelmä
25.5.2024 7:30
Helsingin Jokerit lähtee tulevaan Mestis-kauteen mielessään vain yksi asia: paikka Liigassa kaudella 2025–26.
Artikkeli
Jokeripomoilta vahva kanta – Teemu Pulkkista ei nähdä Jokereissa
25.5.2024 7:15
Teemu Pulkkisen kohtalo on puhuttanut viime aikoina pelurin jäätyä työttömäksi KHL-vuosien jälkeen. Jokeripomojen mukaan paluu narripaitaan ei näytä todennäköiseltä.
Haastattelu
Jokerit panostaa valmennustiimiin ja faniyhteisöön: ”Uskon, että faniemme lojaalisuus pysyy”
25.5.2024 7:00
Tulevalla kaudella Jokerit aikoo panostaa pelaajien yksilövalmentamiseen sekä kannattajien kiinnostuksen ylläpitämiseen. Seura on uudistanut valmennustiimiään ja kehittänyt fanien oheistoimintaa.
Uutinen
TUTO nappasi Hermeksen tehohyökkääjän, RoKille maailmaa kiertänyt puolustaja ja HIFK:n slovakkilupaus Kiekko-Poikien maalinsuulle
22.5.2024 18:53
TUTO räväytti pöytään toistakymmentä pelaajasopimusta, joiden joukossa oli muun muassa kovat tehot Hermeksessä takonut Topias Liljamo. Ketterä sai puolestaan pidettyä tehokkaan latvialaishyökkääjänsä ja vanhan tutun takaisin tolppien väliin.
Uutinen
Mestis-taival jatkuu – TUTO täytti viimein lisenssivaatimukset
17.5.2024 21:24
TUTO hoiti vaadittavat velvoitteet sekä vaatimukset määräaikaan mennessä.
Uutinen
Jokerit hankki liigakokemusta hyökkäykseensä, Kiekko-Vantaa sai pidettyä tehohyökkääjänsä ja Ketterä avasi pelin isolla sopimusnipulla
14.5.2024 19:59
Mestiksen sopimusrintamalla on tapahtunut jälleen paljon. Jokerit hankki riveihinsä muun muassa yli 100 liigaottelua pelanneen Samuel Salosen. Ketterä räväytti pöytään puolestaan lähes 20 pelaajasopimuksen nipun.
Haastattelu
Raitistunut Wiljami Myllylä haaveilee urasta päihdetyössä – "En ymmärrä turhanpäiväisiä saunailtoja, joissa seura kustantaa ryyppäämisen"
12.5.2024 7:00
Kaksi ja puoli vuotta raittiina ollut ex-kiekkoilija kritisoi seurojen tapaa tarjota alkoholia kauden aikaisissa illanvietoissa. Myllylä olisi myös toivonut aiemmilta seuroiltaan yhteydenottoja ja kuulumisten kyselyjä.
Uutinen
Mestari-IPK:lle ensimmäiset sopimukset, TUTO nappasi Ketterässä tehoilleen Ronkaisen ja Hokki latvialaissentterin
8.5.2024 18:33
Mestis-joukkueiden rosterit ensi kaudelle rakentuvat pala palalta. Mestarijoukkue IPK julkisti ensimmäiset viisi sopimusta ensi kaudelle. TUTO teki kovia kiinnityksiä kilpailijaseuroista ja Hokki puolestaan kiinnitti Mestis-yleisölle Zemgalesta tutun Artūrs Homjakovsin.
Uutinen
Mestiksessä runsaasti pelaajaliikennettä ja jatkosopimuksia − RoKille ja Hokille vahvistusta Pohjois-Amerikasta
6.5.2024 19:28
Mestiksessä riittänyt liikennettä sarjan sisällä, mutta sarjaan on saatu myös uusia pelureita juniorisarjoista ja ulkomailtakin.