Uutinen

Jokerit pyysi Jääkiekkoliittoa hyllyttämään Mestis-hakemuksensa

24.1.2023 20:11
Jokerit jätti Mestis-hakemuksen tiistaina 17. tammikuuta. Jääkiekkoliitto tiedotti vain viikkoa myöhemmin, että seura on pyytänyt jättämään hakemuksen käsittelemättä.
LuetuimmatUusimmat

Kaikki uusin sisältö

Ottelukierros

Artikkeli

Mestis-viikko: Jokerit varasti mediahuomion Mestis-hakemuksellaan - Peliviikossa hattutemppuja, pelikieltoja sekä nollapelejä

23.1.2023 6:30
Jatkoaika seuraa Mestis-kautta tällä kaudella viikkoraporttien muodossa. Jokereiden hakemus Mestikseen räjäytti sosiaalisen median, mielipiteitä löytyi runsaasti laidasta laitaan. Viikon ottelut puolestaan tarjosivat jälleen runsaasti tapahtumia, onnistumisia, pettymyksiä sekä suuria tunteita.
Uutinen

IS: Jonne Virtanen TUTOn päävalmentajaksi

22.1.2023 15:54
Ilta-Sanomat uutisoi TUTOn valinneen Jonne Virtasen ensi kauden päävalmentajakseen. Virtanen on valmentanut kuluvalla kaudella Suomi-Sarjassa pelaavaa kaarinalaista HC Indiansia.
Kuvakooste

Ketterä 5−2-kotivoittoon Mestiksen kärkikamppailussa

22.1.2023 12:21
Ketterän ja Kiekko-Espoon välinen ottelu toi miltei tuhat katsojaa Imatran OmaSP Areenalle. Kotijoukkueen terävämpi lähtö ja onnistumiset ensimmäisessä erässä toivat voiton vauhdikkaasta kamppailusta.
Kuvakooste

KeuPa HT toiseen peräkkäiseen voittoon IPK:n kustannuksella

22.1.2023 0:31
KeuPa HT voitti lauantai-iltana IPK:n Iisalmesta kovan taistelun jälkeen. KeuPan voiton takuina toimivat maalivahti Oskari Parviainen sekä koko joukkueen uhrautuvainen puolustuspeli.
Kuvakooste
Airolan pommi ratkaisi tasaväkisen taiston
20.1.2023 21:32
KOOVEE ja Peliitat väänsivät perjantai-illan Mestis-kamppailussa tasaväkisesti. Ottelu eteni pitkään maaleitta, mutta aivan lopussa KOOVEE osui, kun Santeri Airolan viivalaukaus upposi verkon perukoille. KOOVEE oli lopulta parempi lukemin 2–0.
Kuvakooste
Kiekko-Pojat laukoi, TUTO teki maalit
18.1.2023 22:09
TUTO voitti kotonaan Kiekko-Pojat maalein 5–1. Vieraat laukoivat hanakasti kohti kotijoukkueen maalia, mutta tulos oli laihaa. Kotijoukkue puolestaan käytti sille tarjoutuneet maalipaikat kovalla prosentilla.
Uutinen
Liigapomot avasivat IS:lle talousajatteluaan – "Liigassa ei ole tulevaisuudessa yhtään nykyistä enempää rahaa"
18.1.2023 15:03
Liiga-seurojen johtajat avaavat Ilta-Sanomissa nimettömästi talousajatteluaan. "Jos tulee yksi seura lisää, jaettavaa on vähemmän". "Meille Jokerit ei tuo mitään lisäarvoa". "On ihan selvää, että ei se ole muille seuroille mikään taloudellinen jättipotti, paitsi korkeintaan HIFK:lle ja tuskin niillekään kovin suuri".
Kolumni
Jokerit pääsi ulos salamyhkäisyyden luolasta, mutta harkimointi uhkaa yhä vesittää koko hankkeen
17.1.2023 7:00
Jarmo Koskisen ulostulo Jokerien Mestis-suunnitelmista oli iso askel eteenpäin, mutta menneisyyden riippakivet lyövät jarrua isossa kuvassa.
Haastattelu
Jokerien toimitusjohtajana aloittava Jarmo Koskinen avaa Joel Harkimon roolia: "Jäänee pienosakkaaksi"
16.1.2023 19:15
Jarmo Koskinen aloittaa Jokerien paluun taustalla olevan yhtiön toimitusjohtajana. Koskinen valotti myös Joel Harkimon roolia kokonaisuudessa.
Uutinen
Jokerien yksi mahdollisuus on monihallikonsepti – Helsingin jäähalli ei ole ulkona suunnitelmista
16.1.2023 18:37
Jokerit voi mahdollisesti pelata Mestiksessä useassa eri hallissa, jos ovet Ilmalassa pysyvät säpissä.
Uutinen
MTV: Jokerit jättää Mestis-hakemuksen tällä viikolla
16.1.2023 11:38
Jokereiden paluuhankkeen johtohahmoksi profiloitunut Jarmo Koskinen vahvisti MTV:lle, että seura aikoo hakea paikkaa Mestiksestä ensi kaudeksi.
Artikkeli
Mestis-viikko: Kärkijoukkueet kovina, RoKille kolmeen päivään kolme vierasvoittoa
16.1.2023 9:42
Jatkoaika seuraa alkanutta Mestis-kautta tällä kaudella viikkoraporttien muodossa. Kärkijoukkueet esiintyivät viikon aikana vahvasti ja vahvistivat näin asemiaan.
Uutinen
Mestis-kurinpito on puhunut − RoKille tukullinen pelikieltoja
10.1.2023 20:17
RoKi ja TUTO kohtasivat 7. tammikuuta Rovaniemellä. TuTo voitti ottelun 6−3, mutta päähuomio keskittyi ulosajoihin. Niitä jaettiin kahdelle pelaajalle ja lisäksi RoKin päävalmentaja Maso Lehtoselle.
Uutinen
SaiPan Jere Huhtamaa viikoksi lainalle Kiekko-Poikiin
9.1.2023 21:16
SaiPa tiedotti lainanneensa maalivahti Jere Huhtamaan Joensuun Kiekko-Poikiin. Lainasopimus on viikon mittainen.
Artikkeli
Mestis-viikko: Murskavoittoja ja kuumia tunteita – Mestiksessä uusi vuosi aloitettiin räväkästi
9.1.2023 9:49
Jatkoaika seuraa alkanutta Mestis-kautta tällä kaudella viikkoraporttien muodossa. Vuoden avausviikolla vahvoja otteita esittivät IPK ja Hokki voittaen kolme otteluaan. Murskavoiton kajaanilaiset nappasivat Hakametsän pyhätöstä, kun taas Rovaniemellä kuumenivat tunteet oikein kunnolla.
Haastattelu
Virolainen Morten Jürgens ihastuttaa kentällä ja somessa: "Pääsin puhumaan välillä viroa Suomessakin"
7.1.2023 11:06
Mestistä johtava Kiekko-Espoo pelaa viikonloppuna tuplapelit tämän kauden väriläiskää, latvialaista HK Zemgalea vastaan. Joukkueen virolaishyökkääjä Morten Jürgens ei kuitenkaan koe pelejä erityisinä.