Valta vaihtuu Jokereissa – Antti-Jussi Niemi siirtyy sivuun toimitusjohtajan paikalta

MESTIS / Uutinen
Niemi oli seuran uuden tulemisen ensimmäinen toimitusjohtaja.
Kuva © Joonas Kämäräinen
Jokereiden organisaatiossa tapahtuu muutoksia, joista isoimpana on toimitusjohtajan vaihtuminen.

Mestis-joukkue Jokerit tiedottaa, että Antti-Jussi Niemi ei jatka sen toimitusjohtajana. Hän jatkaa kuitenkin seuran advisory boardissa eli neuvonantajaryhmässä.

Pelaajaurallaan 11 kautta Jokereita edustanut Niemi on kiistämättä seuralegenda. Pelaajauransa jälkeen hän oli toimialajohtajana urapalveluja urheilijoille tarjoavassa Eezy Unitedissa, kunnes aloitti työt Jokereiden toimitusjohtajana viime kesänä.

Helsinkiläisseuran paluu Suomen kentille oli kaiken kaikkiaan menestys, sillä se nosti Mestiksen kiinnostavuuden uusiin sfääreihin niin koti- kuin vieraskaukaloissakin.

– Tämä on ollut mahtava vuosi, jonka aikana on tullut paljon oppia, kohtaamisia ja muistoja. Iso kiitos näistä kuuluu kaikille faneille, yhteistyökumppaneille ja koko jokeriyhteisölle. Olette ehdottomasti olleet parasta tässä työssä. Uskon ja luotan, että Jokereilla on edessään mahtava tulevaisuus, Niemi kiittää tiedotteessa.

Niemi hoitaa tehtäväänsä 22. heinäkuuta saakka, ja siirtyy sen jälkeen osakkaaksi rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys Wulff Worksiin. Jokerit päättää uuden toimitusjohtajan rekrytoinnista myöhemmin. Ennen juhannusta on määrä kertoa myös viime kaudesta kootusti sekä avata tulevaisuuden näkymiä.

Organisaatiossa muitakin muutoksia

Niemen lisäksi myös pitkään Jokereissa työskennellyt viestintäpäällikkö Iiro Keurulainen jättää tehtävänsä.

Hänen tarinansa seuran kanssa alkoi yrittäjänä, kun hän kirjoitti kaudesta 2004–05 alkaen artikkeleita Jokerit Hockey News -lehteen. Seuraavalla kaudella Keurulainen siirtyi tekemään sisältöä seuran verkkosivuille ja myöhemmin myös sosiaalisen median kanaviin. Keväällä 2012 hänet palkattiin Jokereiden toimistolle, jossa hän työskenteli ensin tiedottajana ja sen jälkeen viestintäpäällikkönä.

– Iiro on tehnyt uskomattoman hienon ja pitkän uran Jokereissa. Hänen roolinsa on ollut äärettömän tärkeä kaikkina näinä vuosina ja haluamme kiittää häntä tekemästään työstä. Toivotamme Iirolle menestystä ja kaikkea hyvää tulevaisuuteen, kertoo seuran puheenjohtaja Mikko Saarni.

– On ollut suuri kunnia saada tehdä viestintää tälle upealle seuralle näin pitkään. Haluan kiittää kaikkia pelaajia, joukkueiden johtoryhmiä, toimiston kollegoita, sisällöntuottajia, seuran yhteistyökumppaneita, ottelutapahtuman tekijöitä, median edustajia ja junioriorganisaatio Helsingin Jokerit ry:tä, Keurulainen kertoo.

Tiedotteessa Jokerit kertoo uudistavansa kesän aikana markkinointia ja viestintää. Sosiaalisen median kanavat ovat hiljennettyinä kesäkuun alusta elokuun alkuun, ja palaavat joukkueen aloittaessa valmistautumisen kauteen.

» Lähetä palautetta toimitukselle