Uutinen

Mestis-pudotuspelit: Kotijoukkueet pitivät pintansa, Kiekko-Espoo sysäsi TUTOn kuilun partaalle

18.3.2024 21:48
Mestiksen puolivälierät jatkuivat maanantaina kolmella ottelulla. RoKi oli pitkään kiinni yllätysvoitossa, mutta IPK käänsi pelin kolmannessa erässä. JoKP puolestaan esitti komean kirin Imatralla, mutta jäi vaille palkintoa. Kiekko-Espoo nappasi jo kolmannen kiinnityksen välieräpaikkaan.

Uutinen

Mestis-pudotuspelit: Kiekko-Espoo ja Hermes toisiin voittoihin, Hokin Myllyaho hattuili putoamispelissä

15.3.2024 21:51
Mestiksen puolivälierissä Turussa ja Kokkolassa pelattiin toiset osaottelut. Myös putoamispelit käynnistyivät Hokin ja FPS:n välillä.
Uutinen

Mestis-pudotuspelit: Kiekko-Pojat yllätti Ketterän, 17-vuotiaalle Rimpiselle nollapeli pudotuspelidebyytissä

14.3.2024 21:57
Mestiksessä edettiin puolivälierävaiheeseen, kun jäljellä on sarjan kahdeksan parasta joukkuetta. Heti ensimmäisissä otteluissa nähtiin yllätyksiä, kun Kiekko-Pojat kävi ryöstöretkellä Imatralla, Hermes voitti Jokerit ja RoKi oli lähellä kaataa runkosarjan voittaneen IPK:n. Espoossa 17-vuotias Petteri Rimpinen pelasi uransa ensimmäisessä Mestiksen pudotuspeliottelussa nollapelin ja nappasi vielä kirsikaksi kakun päälle yhden syöttöpisteen.
Artikkeli

TUTO hakee revanssia ja Kiekko-Espoo kultaista päätöstä Mestis-taipaleelleen

14.3.2024 6:00
Viime kaudelta toisilleen tutut joukkueet Kiekko-Espoo ja TUTO kohtaavat jälleen puolivälierävaiheessa. Viime keväänä espoolaiset veivät voiton kuudessa ottelussa, mutta tämän kauden runkosarjakohtaamiset menivät TUTOn nimiin 3–1.
Kuvakooste

"Lähelle, lähelle" ja "enemmän munaa tuohon" – Kupittaalla haettiin lisäpontta pudotuspeleihin

8.3.2024 7:00
TUTO ja Kiekko-Vantaa kohtasivat toisensa Kupittaalla. Kummankin haaveena oli vielä petrata sijoitustaan pudotuspelejä silmällä pitäen, mutta kotijoukkueen 3–2-voitto jatkoajalla ei tuonut muutosta tilanteeseen. Tietty varovaisuus näkyi molempien joukkueiden otteissa, vaikka vaihtopenkiltä kuuluneissa huudoissa toivottiinkin sähäkämpää menoa jäällä.
Haastattelu
Hallitseva mestari ei pelota TUTOn tähtipuolustaja Onni Korkkaa puolivälierärevanssin häämöttäessä – "Mielestäni he eivät ole missään meitä edellä"
1.3.2024 11:00
TUTOn kokoonpanossa viilettää paljon Liiga-kokemusta, mutta yksi nimi on noussut erityiseen valokeilaan näyttävän kiekollisen pelinsä ansiosta. Lukosta lainasopimuksella Turussa pelaava Onni Korkka taistelee Mestiksen puolustajien maalipörssin voitosta.
Kuvakooste
Mestarit areenalla: TUTO muisti edesmennyttä Petri Koivistoa ja nappasi voiton Kiekko-Espoosta
28.2.2024 8:30
Mestiksen mestaruutta kauden 2007–08 päätteeksi juhlineita pelaajia saapui kunnioittamaan tammikuussa kuolleen joukkuetoverinsa Petri Koiviston muistoa TUTOn kohdatessa Kiekko-Espoon Kupittaalla. Seremonioita seurannut ottelu oli TUTOn kiekollista hallintaa, mutta vähämaalisen ottelun ratkaisu venyi aina kolmannen erän puoliväliin saakka. 2–1 voittomaalista vastasi TUTOn Miika Tiihonen.
Kuvakooste
TUTO selätti Selänteet ja nappasi kolme pistettä kajaanilaisilta
25.2.2024 8:00
Kajaanin Hokki taipui TUTOlle Kupittaalla pelatussa ottelussa maalein 4–2. Kotijoukkueen tehokkaimpana hääri SaiPasta lainalla oleva puolustaja Aleksi Anttalainen, joka iski kaksi maalia ja alusti joukkuetoverin maalin. Kajaanilaisilla riitti yritystä alusta loppuun, mutta edes kahdesta Selänteestä ei irronnut riittäviä tehoja kaatamaan TUTO.

Kuvakoosteet

Kuvat
MESTIS | 8.3.2024 7:00
TUTO ja Kiekko-Vantaa kohtasivat toisensa Kupittaalla.
Uutinen
TPS vaihtui toiseen turkulaisseuraan – Kasper Koskinen loppukaudeksi TUTOon
16.2.2024 10:38
Kasper Koskinen pelasi jo aiemmin lainasopimuksella TUTO-paidassa.
Uutinen
TUTO vahvistaa joukkuettaan – Anttalainen ja Suni Liigasta vuokrasopimuksilla Mestikseen
15.2.2024 12:21
Loukkaantumissuman keskellä oleva TUTO vahvistaa joukkuettaan vuokrapelaajilla. Miehistöön liittyvät SaiPasta Aleksi Anttalainen ja Lukosta Oliver Suni. Samalla seura kertoi purkaneensa Esko Gröhnin sopimuksen.
Kuvakooste
TUTO kellisti KOOVEEn, Tiihonen juhli hattutemppua
9.2.2024 22:50
TUTO nappasi pisteet matkaansa Tampereelta maalein 3−5. Illan hahmo oli vieraiden Miika Tiihonen, joka teki maalit rangaistuslaukauksesta, tasakentällisin ja viimeisteli hattutempun tyhjään maaliin alivoimalla.
Kuvakooste
Tuomaripaitainen Kiekko-Vantaa kaatoi TUTOn maali-iloittelussa
4.2.2024 13:28
Tikkurilan lauantai-ilta oli tuomareiden teemailta. Ottelussa esiteltiin erotuomareiden toimintaa ja tuettiin uusien tuomareiden rekrytointia. Teeman mukaisesti Kiekko-Vantaa pelasi ensimmäisen erän raitapaidoissa. Isännät pelasivat vahvan ensimmäisen erän ja siirtyivät erätauolle 3--1-johdossa. Toisessa erässä TUTO tuli peliin mukaan, mutta ei saanut tasoitettua tilannetta molempien joukkueiden tehdessä kolme maalia. Kolmannessa erässä Kiekko-Vantaa pelasi hyvin johtoasemassa ja kaunisteli vielä voittolukemiksi 8--4.
Uutinen
Aatu Aarnion kausi jatkuu TUTOssa
1.2.2024 14:42
Sport-puolustaja siirtyy toistaiseksi voimassa olevalla vuokrasopimuksella TUTOon.
Uutinen
TUTO solmi jatkosopimuksia – Karjalainen ja Eloranta jatkavat Turussa myös ensi kaudella
31.1.2024 12:47
TUTO luottaa Niclas Karjalaisen ja Eevert Elorannan palveluksiin jatkossakin.
Uutinen
TUTO valitti lisenssipäätöksestä Urheilun Oikeusturvalautakuntaan
30.1.2024 17:32
TUTO Hockey Oy on jättänyt muutoksenhakupyynnön Urheilun Oikeusturvalautakunnalle koskien liigalisenssiä, jota ei organisaatiolle myönnetty.
Uutinen
Liigakonkari Janne Keränen TUTOon, Topias Kasken sopimus purettu
29.1.2024 13:19
TUTOn hyökkäyksessä ovet käyvät molempiin suuntiin. Topias Kaski jättää turkulaisryhmän, kun taas uutena kasvona joukkueeseen liittyy yli 900 liigaottelua urallaan pelannut Janne Keränen.
Haastattelu
Oskari Siiki julistaa kovassa lennossa olevan TUTOn yhdeksi Mestiksen mestarisuosikeista: "En missään nimessä näe, että olemme vain haastajia"
17.1.2024 14:00
TUTO on kovassa vireessä Mestiksessä. Turkulaisseura on voittanut viimeisestä 17 ottelustaan peräti 13, ja se on vakiinnuttanut paikkansa sarjan kärkipäässä. Joukkueen yksi kantavista voimista on huikeaa pistetehtailuaan kolmatta kautta jatkava Oskari Siiki.