Haastattelu

Omimmillaan omillaan – TPS:n Minni Lehtopelto selättää kesän haasteet rutiineilla

18.7.2019 21:40
Naisten Liigassa TPS:ää edustava Minni Lehtopelto muutti Turkuun kesällä 2018. Ensimmäinen kokonainen kesä Turussa on sujunut mainiosti, joskin kiirettä riittää arjen pyörittämisessä. Kauden tavoin Lehtopellon kesä kuluu töitä tehdessä, harjoitellessa ja kotona lepäillessä. Näiden lisäksi Lehtopelto viettää aikaansa Inkoossa kunnanvaltuutetun tehtävissä ja tulevaisuudessa aikaa pitäisi löytyä vielä opiskeluillekin.
LuetuimmatUusimmat

Kaikki uusin sisältö

Artikkeli

FCL: Taistelu Suomen mestaruudesta etenee pudotuspeleihin

18.7.2019 14:10
Konsolikiekon 6vs6 Suomen mestaruus ratkeaa 3.8. Assembly Summer -tapahtumassa Helsingin messukeskuksessa. Alkulohkot on nyt pelattu ja seuraavaksi on luvassa kova kamppailu pudotuspeleissä. Myös isoja siirtoja on tapahtunut suositulta suomalaiselta e-sports organisaatiolta.
Uutinen

Ryan Spooner jättää NHL:n − Luganon paidassa luvassa uran ensimmäinen kausi Euroopassa

17.7.2019 22:14
Ryan Spooner jättää Pohjois-Amerikan kaukalot taakseen ensi kaudella ja siirtyy Sveitsin liigan Luganoon. Kyseessä on hyökkääjän ensimmäinen kausi Euroopassa.
Uutinen

Dominik Hrachovina löysi itselleen uuden seuran − ura jatkuu Sveitsissä

8.7.2019 19:21
Maalivahti Dominik Hrachovina karistaa KHL:n pölyt jaloistaan ja suuntaan ensi kaudeksi Sveitsin liigan Ambri-Piottan riveihin.
Uutinen

Konsolikiekon Suomen mestaruus huipentuu Assemblyilla

28.6.2019 21:41
Tänä kesänä järjestetään turnaus konsolikiekon Suomen mestaruudesta. Turnaus huipentuu Assembly Summer 2019 -pelitapahtumaan elokuun ensimmäisenä viikonloppuna. Palkintopotti on yhteensä 10 000 euroa. Ilmoittautuminen on nyt käynnissä.
Uutinen
Kasper Puutio varattiin ensimmäisenä Kanadan juniorisarjojen ulkomaalaisten pelaajien varaustilaisuudessa − avauskierroksella valittiin kahdeksan suomalaista
27.6.2019 18:29
Kärppien nuori puolustaja Kasper Puutio on varattu ensimmäisenä CHL Import Draftissa, eli Kanadan juniorisarjojen ulkomaalaisten pelaajien varaustilaisuudessa.
Kolumni
Näkemys: Surkea sääntö vääristi Gaming World Championshipin ratkaisua
20.6.2019 13:00
Gaming World Championshipin finaalitapahtumassa nähtiin karsintakierroksella kyseenalainen, mutta sääntöjen mukainen ratkaisu.
Artikkeli
Virtuaalikiekon maailmanmestaruus ratkesi − suomalaiset joutuivat pettymään
20.6.2019 8:06
Gaming World Championship huipentui tiistaina Las Vegasissa. Virtuaalikiekon maailmanmestaruudesta oli mukana pelaamassa kuusi kilpailijaa. Suomalaiset eivät yltäneet hienosta taistosta huolimatta finaalipeliin asti.
Uutinen
FinnProspectsin draft-ranking: Kaapo Kakko jahtaa realistisesti koko NHL:n ykkössijaa – Kärpistä ja Tapparasta löytyy potentiaalisia yllättäjiä
19.6.2019 14:20
FinnProspectsin kauden viimeinen ranking nostaa kärkikaksikoksi tutut nimet Kaapo Kakon ja Ville Heinolan. Tapparan Patrik Puistola nousi lopulta listan kolmanneksi lupaavimmaksi pelaajaksi. Potentiaalisia yllättäjiä löytyy myös Kärpistä.
Artikkeli
Suomalaiset edustamaan Las Vegasiin − konsolikiekon maailmanmestaruus on jälleen käsillä
14.6.2019 8:00
Taas on se aika vuodesta, kun maailman parhaat virtuaalikiekon pelaajat ottavat mittaa toisistaan. Euroopan, Kanadan sekä Yhdysvaltojen karsinnat on nyt pelattu ja finaalipäivä lähestyy.
Timanttikuva
Keltanokan tulikoe
10.6.2019 13:27
Ines Lukkarilan ura HPK Kiekkonaisten riveissä käynnistyi lauantaina korkeatasoisissa merkeissä Kilpisjärvellä, kun hämeenlinnalaiset kisasivat tromssalaista naiskiekkojoukkuetta vastaan mäkijuoksukisassa Saana-tunturille. Syksyllä liigauransa starttaava RoKi-kasvatti Lukkarila nokitti tiimitoverinsa kellottamalla oranssipaitojen nopeimman nousuajan.
Kuvakooste
Yhteistyötä yli valtakunnanrajojen − HPK Kiekkonaiset täpärästi Saana-tunturin valtiattariksi
10.6.2019 13:25
Suomessa Naisten Liigaa pelaava HPK Kiekkonaiset ja Norjan naisten toiseksi korkeimman sarjatason joukkue Tromsø Hockey A-Damelag kohtasivat lauantaina Kilpisjärvellä mäkijuoksukisan merkeissä. Kansainvälisen jääkiekkoliiton Partnership for Progress -ohjelmaan kuuluvien yhteistyöjoukkueiden tempauksessa kilpailtiin Saana-tunturin valloituksesta kolmen naisen joukkuein. Yksilökisan voitto meni kirkkaasti Norjaan lähes kuuden minuutin erolla seuraavaksi nopeimpaan suomalaisaikaan. Joukkuekisassa hämeenlinnalaiset kuitenkin kirivät niukkaan voittoon tromssalaisista kolmisen minuuttia nopeammalla kokonaisajalla.
Uutinen
Sveitsiläislähde: Maailmanmestari Koivisto siirtyy Sveitsin liigan hallitsevan mestarin riveihin
8.6.2019 9:51
Puolustaja Miika Koivisto siirtyy yksivuotisella sopimuksella SC Berniin.
Uutinen
Ukko-Pekka Luukkonen valittiin OHL:n kauden merkittävimmäksi pelaajaksi ensimmäisenä suomalaisena − aiempien voittajien joukossa kovia nimiä
7.6.2019 11:04
Maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen valittiin OHL:n kauden merkittävimmäksi pelaajaksi sarjan palkintoseremoniassa Torontossa.
Uutinen
Laajennusseura ensimmäisellä kaudellaan ECHL-mestariksi
6.6.2019 20:25
ECHL-laajennuseura Newfoundland Growlers voitti sarjan finaaleissa Toledo Walleyen otteluvoitoin 4-2.
Artikkeli
Rullakiekon SM-Liigassa on kova taso − mukana Liiga- ja NHL-pelaajia
30.5.2019 10:06
Jääkiekon maailmanmestaruuden jälkeen on hyvä aika suunnata katseet rullakiekkoon. SM-Liigaa on jäljellä muutama runkosarjakierros, jonka jälkeen käynnistyvät pudotuspelit. Tässä jaksossa rullakiekkoa avaavat sarjassa toisena olevasta Pahalammesta GM Jussi Puuska sekä pelaajat Jimi Palanto sekä Waltteri Selimgerei. Kuuntele herrojen rento jutustelu alla olevasta linkistä, niin pääset tutustumaan hienoon lajiin.
Artikkeli
St Hockey tour kerää kentälle enemmän suomalaisia NHL-tähtiä, kuin MM-kisat
20.5.2019 9:45
Vaikka Leijonat ovatkin esiintyneet todella edukseen MM-kisoissa, niin silti kisojen jälkeen on hyvä pysähtyä miettimään miksi suomalaiset NHL-pelaajat kieltäytyvät kisoista, muiden maiden NHL-pelaajia useammin. Erityisen hymyilyttäväksi asian tekee se, että pelaajat, jotka vetoavat kieltäytyessään vammoihin tai muihin syihin, pystyvät kyllä kesällä käydä pelaamassa julkkistennisturnauksissa, rullakiekkomatseissa tai katulätkäturnauksissa. Niin tai näin, niin onhan se kuitenkin jääkiekon seuraajalle hienoa, kun mm Sasha Barkovin tapaisia tähtiä voi nähdä kesällä pelaamassa katulätkää. St Hockey ilmiöstä ovatkin tässä podcastissa keskustelemassa St Hockeyn promoottori Teddy Salutskij sekä St Hockey-joukkue Oulun Jokereista puheenjohtaja Kalle Korhonen.