Uutinen

CHL-alkulohkot arvottu: Suikkasen valmentama HC Bolzano kohtaa HIFK:n, Kärpillä edessä reissu Ranskaan

16.5.2018 17:35
Champions Hockey Leaguen ensi kauden alkulohkot arvottiin keskiviikkona Kööpenhaminassa. Suomalaisseuroista mukana ovat puolustava CHL-mestari JYP sekä viime kauden neljä parasta joukkuetta Liigasta: Kärpät, Tappara, HIFK ja TPS.
LuetuimmatUusimmat

Kaikki uusin sisältö

Artikkeli

Hauki oli vain kala ja Rooba näkymätön sankari - Nämä pointit CHL-finaalista kannattaa muistaa

7.2.2018 16:55
Tiistaina pelattu CHL-finaali sisälsi runsaasti pienempiä yksityiskohtia, jotka jäivät vähemmälle huomiolle. Jatkoaika listasi finaaliin liittyvistä pointeista tärkeimmät.
Haastattelu

Kiiskinen ei halua jäädä tuleen makaamaan: "Finaali taisi hieman jännittää"

7.2.2018 8:00
Neljättä kauttaan Växjö Lakersia edustava Tuomas Kiiskinen tunnusti JYPin paremmuuden rehdisti. Kokemus toi tärkeää oppia SHL:n pudotuspeleihin.
Haastattelu

Virtanen ihasteli pelin tasoa: "Tänään oli JYPin päivä"

7.2.2018 7:30
Marko Virtanen valmensi JYPin European Trophy -voittajaksi joulukuussa 2013, ja nyt tilille kilahti myös CHL-mestaruus. Virtanen oli joukkueestaan ymmärrettävästi ylpeä.
Haastattelu

Olkinuora keräsi kehut ja seisoi päällään − "On ollut vaikeampiakin pelejä"

7.2.2018 6:00
Jussi Olkinuora oli ottelun puhutuimpia hahmoja niin välieräsarjassa Trineciä vastaan kuin Växjön finaalissa. Nollapeli tyydytti myös miestä itseään.
Kolumni
Kommentti: Mikään ei pysäytä JYPiä tänä keväänä!
6.2.2018 23:45
JYPin temppu Växjössä oli uskomaton millä mittarilla tahansa. Voitosta tuleva voimavara on mittaamaton.
Raportti
JYP vei CHL-mestaruuden! - Jussi Olkinuoralle nollapeli
6.2.2018 22:26
CHL-kauden huipennus nähtiin Ruotsissa, kun kotonaan pelannut Växjö sai vieraita Jyväskylästä. Ottelu sisälsi paljon vauhtia, ja molemmilla joukkueilla oli omat etsikkoaikansa. Varsinkin kolmannessa erässä JYP oli varsin pitkään niskan päällä. JYPin maaleista vastasivat Joonas Nättinen ja Janne Kolehmainen, ja hurrikaanipaitojen Jussi Olkinuora pelasi nollapelin. Näin ollen JYP korjasi CHL:n mestaruuden ensimmäisenä ei-ruotsalaisena joukkueena.
Ennakko
Nyt ratkotaan Euroopan mestari − Yksi ottelu nostaa sattuman merkitystä
6.2.2018 7:00
JYP pelaa tiistaina Euroopan mestaruudesta ruotsalaista Växjö Lakersia vastaan. Yksiosaisuus nostaa sattuman merkitystä ja on pelimuotona varsin tyly.

Kuvakoosteet

Kuvat
Tapparan voitto ei riittänyt − JYP jatkaa puolivälieriin
CHL | 7.11.2017 22:28
Tappara voitti Tampereella pelatun CHL-ottelun 3-2. Nämä lukemat eivät kuitenkaan riittäneet, ja vierasjoukkue JYP jatkoi puolivälieriin.
Kolumni
Uudestisyntynyt CHL ansaitsee kaiken hehkutuksen
6.2.2018 6:30
CHL teki suuria muutoksia tämän kauden sarjan rakenteeseen. Ratkaisut olivat kovia, mutta täysin oikeita. Yhtälöstä löytyy vain voittajia.
Haastattelu
CHL:n toimitusjohtaja muisteli Oulua ja kiitteli urheilullisen menestyksen korostumista
5.2.2018 22:12
Yksi kiekkokauden päätapahtumista on edessä tiistaina, kun CHL:n finaalissa kohtaavat ruotsalainen Växjö Lakers ja JYP. Sarjan toimitusjohtaja Martin Baumann on äärimmäisen tyytyväinen kuluvaan kauteen.
Artikkeli
JYPin finaalivastustaja on kuin rikkaan miehen KalPa
5.2.2018 7:00
Nopeasti SHL:n huipulle noussut Växjö Lakers isännöi CHL-finaalissa JYPiä. Jatkoaika kokosi ruotsalaisseurasta tietopaketin finaaliseuraajille.
Artikkeli
Maanantaijää, viikko 4: Kiipeääkö HPK kymmenenneksi? Lähdetäänkö Liigasta olympialaisiin, säilyykö CHL kiekkokartalla?
22.1.2018 12:00
HPK:lla kulkee nyt kovaa, mutta riittääkö vauhti viemään joukkueen pudotuspeleihin? Jos Liigasta lähdetään Pyeongchangiin, ketkä ovat todennäköisimpiä vaihtoehtoja? JYP on tuonut menestyksellään CHL-innostusta Suomeen, mutta kestääkö hurmos?
Raportti
Hurjaa draamaa välierissä − Immonen johdatti JYPin CHL-finaaliin
16.1.2018 21:04
JYP taisteli CHL:n finaalipaikasta tiistaina Tšekeissä. Ottelu eteni vahvasti takaa-ajaja Trinecin hallinnassa, mutta voittolaukauskilpailussa finaalipaikka tuli JYPille.
Ennakko
JYPin kantti mitataan tiistaina - Otteluruuhkan keskeltä tšekkiläiseen huutomyrskyyn
16.1.2018 8:00
JYP lähtee taistelemaan CHL:n finaalipaikasta tiistaina, kun joukkue matkaa Tšekkiin pelaamaan välieräparin toisen osaottelun Ocelari Trineciä vastaan.
Uutinen
Växjö Lakers ylsi tasapeliin Liberecissä
9.1.2018 22:50
Toisessa CHL-välierässä kohtasivat Bili Tygri Liberec ja Växjö Lakers. Ruotsalaisvieraat ylsivät tasapeliin, joten toisen osaottelun voittaja etenee finaaliin.
Raportti
Toinen jalka finaalissa kahdeksan minuutin tehohetkellä − "Ylivoima oli sitä mitä haettiin"
9.1.2018 22:22
JYPin mainio toinen erä toi jyväskyläläisille erinomaiset asetelmat kohti finaalipaikkaa. JYP kukisti Ocelari Trinecin loppulukemin 4−2.
Ennakko
JYP Tšekin tasovallan seinänä CHL:ssä − Satapäinen kannattajajoukko tuo karnevaalitunnelmaa
9.1.2018 7:00
Taistelu CHL:n finaalipaikasta alkaa tiistaina, kun JYP kohtaa Ocelari Trinecin. Erityisesti JYPin kohdalla kysymykseksi kyky saada yksilötaito kuriin.