Haastattelu

Valmentaja Juha Juujärvi mielii tavoitteellisten projektien pariin − "Täytyy olla selvä päämäärä, mitä ollaan tekemässä"

20.5.2022 11:45
Juha Juujärvi on nähnyt valmennusurallaan kaikenlaista. Päättyneellä kaudella hän valmensi Liigassa JYPin valmennustiimissä. Tulevaisuuden suunnitelmat ovat vielä avoimina, mutta kiinnostus jääkiekkoa kohtaan ei ole sammumaan päinkään.
LuetuimmatUusimmat

Kaikki uusin sisältö

23:47
Hei jätkät, me mennään mitalipeleihin!
Timanttikuva | MAAJOUKKUE
Haastattelu

"Maajoukkueiden ja Liigan mestari Tapparan johdolla tietty askel Meidän pelin hitaamman rytmin painottamiseen" − Juha Juujärvi haluaa suomalaista jääkiekosta aktiivisempaa

20.5.2022 10:15
Valmentaja Juha Juujärvellä on jääkiekosta vahvat näkemyksensä. Hän haluaa nähdä kentällä taitoa ja reagointipeliä. Hän pohtii, vievätkö Suomen kärkijoukkueet maajoukkuetta myöten kotimaista jääkiekkoa oikeaan suuntaan.
Uutinen

D-Kiekko voitti Suomi-sarjan mestaruuden, Mestis-karsijajoukkueet säilyttivät sarjapaikkansa

27.4.2022 22:01
JHT:ta vastaan pelattu ottelu päättyi jatkoajan jälkeen lukemin 5–4. Voittomaalin iskenyt Aki Tikkanen urakoi illan ottelussa kahdessa ketjussa.
Uutinen

Jonne Virtanen pikaisesti uudelle uralle − aloittaa Suomi-sarjassa päävalmentajan pestissä

25.4.2022 22:25
Pelaajauransa tähän kevääseen päättänyt Jonne Virtanen löysi itselleen uuden uran heti. Kiekkokonkari aloittaa valmentajauransa Suomi-sarjassa.
Haastattelu

Sami Laakso näki kapteenina LeKin romahduksen, nyt hän on valmennuksen apuna uuden nousun alkaessa − "Tarvitsimme sitä pientä šokkia, joka konkurssi meille oli"

10.4.2022 20:46
Sami Laakso on nähnyt LeKin kanssa paljon. Entinen kapteeni ja luottohyökkääjä ja nykyinen valmennuksen jäsen on luottavainen sen suhteen, että Lempäälässä on hyvät puitteet jatkaa Suomi-sarjassa hyvällä tiellä.
Uutinen
LeKi ja Virkiä nousevat Suomi-sarjaan, HC Giantsin ja Laser HT:n tie vie sarjaporrasta alemmas
10.4.2022 18:51
Sunnuntaina pelattiin Suomi-sarjakarsintojen ratkaisevat ottelut. LeKi ja Virkiä pöllyttivät vastustajiaan suurinumeroisesti.
Jatkoerä
Jatkoerä 3/22: Leijonakuninkaan saaga alkaa
10.4.2022 8:00
Jukka Jalonen on omakätisesti muuttanut suomalaisen kiekkohistorian kulkua. Nyt on aika käydä läpi koko hänen uransa pelaajien näkökulmasta, se taas ansaitsee kokonaisen juttusarjan. Tervetuloa Leijonakuninkaan jäljille.
Artikkeli
Mestis-karsinnat 2022: Luvassa ennennäkemättömän tasainen taistelu sarjapaikasta
6.4.2022 10:00
Mestis-karsinnat käynnistyvät keskiviikkona kolmella paikkakunnalla. Onko aika sanoa hyvästit joillekin tutuille Mestis-konkareille, vai onko Suomi-sarjan haastajilla mitään saumaa iskeä? Jatkoaika esittelee kaikki osallistuvat joukkueet: ensimmäisenä vuorossa ovat KOOVEE, SaPKo ja D-Kiekko.
Kuvakooste
Nokian Pyry on kellistetty, mutta D-Kiekko ei ole vielä kylläinen
3.4.2022 8:00
Viimeistä kauttaan pitkäaikaisen valmentajan Jari Tapperin komennuksessa pelaava D-Kiekko on yhdistelmä konkareita sekä nuorempaa kaartia. Joukkue pelasi tällä kaudella Suomi-sarjan läpi ja odottelee nyt Mestiksen karsintapelejä vesi kielellä. Taloudellisesti nousu ylemmäksi tarkoittaisi moninkertaista budjettia, joka saattaisi olla este nousulle. Toisaalta urheilullisesti joukkue janoaa Mestis-joukkueen kaatamista ja oman tason ulosmittaamista päätyyn asti. Hippoksen torstai-illassa kaatui Nokian Pyry kolmannen ja ratkaisevan kerran tyylipuhtaasti numeroin 4–1. Illan sankariksi nousi kotijoukkueen maalivahti Manu Lähteenmäki maagisilla torjunnoillaan.
Timanttikuva
Mestis-karsinnat, täältä tullaan!
1.4.2022 6:45
D-Kiekko lähetti Nokian Pyryn kesälomille voitoin 3−0 Suomi-sarjan pudotuspeleissä ja eteni Mestis-karsintoihin.
Kuvakooste
Hunters vei kuuman Suomi-sarjan puolivälieräsarjan Titaaneja vastaan – Porvoon illassa seitsemän maalia ja kaksi ulosajoa
25.3.2022 23:32
Kotkan Titaanit oli monien yllätykseksi vienyt välillä todella kuumaksikin äityneen puolivälieräsarjan Porvoon Huntersia vastaan aina ratkaisevaan viidenteen otteluun Porvooseen. Ratkaisupelissä porvoolaiset eivät kuitenkaan olleet enää yllätettävissä, vaan veivät kaksi ulosajoakin sisältäneen tunteikkaan ja fyysisen viidennen ottelun nimiinsä selvin 6–1-lukemin.
Kuvakooste
Haukat lopetti jyväskyläläisten Riemun Suomi-sarjan Villi Kortti -kierroksella
16.3.2022 23:43
Jyväskyläläinen Liikunnan Riemu lähti hakemaan pakkovoittoa Järvenpäästä Haukkojen vieraana, hävittyään kotonaan Suomi-sarjan Villi Kortti -kierroksen avausottelussa 1–5-lukemin. Haukat ei kuitenkaan antanut yllättää itseään, vaan raivasi tiensä puolivälieriin vakuuttavalla 4–1-voitolla.
Kuvakooste
Titaanit elintärkeään voittoon Suomi-sarjassa – Laser HT kaatui viime hetkien maalilla
12.3.2022 22:27
Kotkan Titaanit lähti Suomi-sarjan runkosarjan viimeiseen viikonloppuun selvin sävelin. Neljä pistettä viimeisestä kahdesta pelistä riittäisi varmistamaan kotkalaisille pudotuspelipaikan. Ensimmäinen ottelu tuotti tiukan taistelun jälkeen kolme pistettä, kun Danil Yakimchuk päästi kotkalaiset piinasta 2–1-voittomaalillaan kaksi minuuttia ennen täyttä aikaa. Pudotuspelipaikka ratkeaa huomisessa ottelussa Raahe-Kiekkoa vastaan, jossa pistekin vie Titaanit pudotuspeleihin.
Jatkoerä
Jatkoerä 12/2021 – Valtteri Filppula: Tuhannen NHL-taiston katse
1.1.2022 12:14
Jatkoaika tapasi Valtteri Filppulan Sveitsissä, jossa yli tuhannen NHL-pelin ja kolmen Stanley Cup -finaalisarjan konkari hakee uutta maustetta upealle uralleen. Mutta kruunautuuko hyökkääjän ura vielä olympiakomennuksella?
Artikkeli
Kaudet Suomessa tekivät Hayley Wickenheiserista paremman pelaajan – uutuuskirjassaan naiskiekkolegenda antaa lätkämuistojensa avulla ohjeita parempaan elämään
31.10.2021 14:00
Elämäkerran tai urakoosteen sijaan Hayley Wickenheiser jakaa kirjassaan “Over the Boards – Lessons from the Ice” näkemyksiään ja kokemuksiaan urheilijana, äitinä ja lääkärinä. Lopputulos on virkistävän rohkea teos, josta moni mieskiekkoilija voi ottaa oppia.
Uutinen
Leijonat.tv katsojille ja Jääkiekkoliitolle karu yllätys: syksyn lähetyksiä on tehty testaamattomalla tekniikalla
27.10.2021 18:34
Kiekkokuluttajat pahasti kiukustuttanut Leijonat.tv-palvelu näyttää toiminnallisuudeltaan järjestelmältä, jota ei ole testattu kunnolla ennen käyttöönottoa. Eikä mielikuva petä.
Kolumni
Jokainen päivä on mielenterveyspäivä
10.10.2021 17:30
Vaikka mielenterveyden ongelmiin on tarjolla toimivia hoitomuotoja, on päivittäinen itsestä huolehtiminen mielenterveyden kannalta kenties jopa tärkeämpää.