Uutinen

Jääkiekkoliitto aloittaa koko henkilöstöään koskevat yt-neuvottelut

1.12.2020 21:50
Jääkiekkoliitto aloittaa koko henkilöstöään koskettavat yhteistoimintaneuvottelut.
LuetuimmatUusimmat

Kaikki uusin sisältö

Uutinen

Jääkiekkoliitto keskeyttää Mestiksen ja Naisten Liigan ottelut loppuvuodeksi koronan takia

1.12.2020 21:06
Jääkiekkoliitto keskeyttää sarjojensa kilpatoiminnan vuoden loppuun saakka.
Uutinen

Jääkiekkoliitto julisti kaikkiin otteluihinsa maskipakon ja tukun muita varotoimia – "turvaväleistä huolehdittava poikkeuksetta"

9.10.2020 18:14
Liitto kertoo linjaustensa perustuvan tavoitteeseen pitää harrastus- ja sarjatoiminta käynnissä.
Jatkoerä

Jatkoerä 9/2020: Liiga alkaa taas

3.10.2020 13:04
Mestaruusjahti on jälleen käynnissä, mutta koko kautta varjostavat vakavat puheenaiheet.
Uutinen

Jukurien tehohyökkääjä löysi uuden osoitteen − Mika Partanen vahvistamaan kasvattajaseuraansa Suomi-sarjaan

28.9.2020 22:20
Jukureissa viime kaudet kiekkoillut Mika Partanen siirtyy pelaamaan Suomi-sarjaan.
Artikkeli
Suomi-sarjassa uudet suosikit kärjessä, vanhat tutut häntäpäässä
18.9.2020 9:00
Valtakunnan kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla puhaltaa nyt uudet tuulet, kun viime kauden runkosarjan kärkikaksikko nostettiin Mestikseen. Tulevan kauden suosikit löytyvät Pohjanlahden rannikolta.
Uutinen
Jääkiekkoliitto varautuu koronaviruksen haittoihin sarjatoiminnassa – "Mistään terveyteen tai turvallisuuteen liittyvästä ei tingitä"
26.8.2020 13:23
Jääkiekkoliitto on kartoittanut erilaisia toimintamalleja sarjakauden läpiviemiseksi. Myös kauden keskeytymiseen tai pelien alkamisen viivästymiseen on varauduttu.
Uutinen
KeuPa HT ja Liikunnan Riemu pelaajaliikennesopimukseen
19.8.2020 13:33
KeuPa HT:n, KeuPa HT:n U22-joukkueen ja Suomi-sarjan jyväskyläläisen Liikunnan Riemun välinen sopimus mahdollistaa pelaajien liikkumisen vapaasti seurojen välillä.
Haastattelu
Pitkäaikainen Peliitat-pomo Saittakari Mestiksen tilasta: "Enemmän Mestis on yhteisöllisyyttä kuin ammattimaisuutta"
29.7.2020 13:00
Jääkiekkoseurat eivät pyörisi ilman vapaaehtoisia. Pekka Saittakari luotsasi Heinolan Peliittoja urheilutoimenjohtajana kahdeksan kautta ilman korvausta. Tänä aikana mies on nähnyt paljon, ja Mestiksen kehityksen suunta huolestuttaa.
Artikkeli
Suomi-kiekon kulissipelihistoria: Kummola osti Jokerit ja kokosi ryhmän, joka lobbasi Hartwall Arenan pystyyn – 1997 MM-kotikisarahoilla rakentui Suomi-kiekon nykymahti
30.6.2020 8:45
Jääkiekko on Suomessa kansallislajin asemassa, eikä syyttä. Käytännössä jokainen härmäläinen tuntee torijuhlan käsitteen, Mörkö-ilmiön sekä ilmaveivit. Lajin nousu kansakunnan kaapin päälle ei ole kuitenkaan tapahtunut itsestään, vaan alkuvaiheessa tarvittiin useita ennakkoluulottomia yksilöitä, jotka juurruttivat jääkiekon maahamme. Tämä on suomalaisen jääkiekon tarina. Supertähdet tekivät lajista viihdettä. Teemu Selänteestä Patrik Laineeseen.
Artikkeli
Suomi-kiekon kulissipelihistoria: Kalervo Kummolasta tuli suomalaisen jääkiekon historian merkittävin henkilö
30.6.2020 7:00
Jääkiekko on Suomessa kansallislajin asemassa, eikä syyttä. Käytännössä jokainen härmäläinen tuntee torijuhlan käsitteen, Mörkö-ilmiön sekä ilmaveivit. Lajin nousu kansakunnan kaapin päälle ei ole kuitenkaan tapahtunut itsestään, vaan alkuvaiheessa tarvittiin useita ennakkoluulottomia yksilöitä, jotka juurruttivat jääkiekon maahamme. Tämä on suomalaisen jääkiekon tarina. Kalervo Kummola uudisti Suomi-kiekon ja teki Suomesta lajin vahvan pelurin kansainvälisesti.
Artikkeli
Suomi-kiekon kulissipelihistoria: Jääkiekko johti 1980-luvulla suomalaista urheilurakentamista ja urheilusponsorointia
29.6.2020 19:35
Jääkiekko on Suomessa kansallislajin asemassa, eikä syyttä. Käytännössä jokainen härmäläinen tuntee torijuhlan käsitteen, Mörkö-ilmiön sekä ilmaveivit. Lajin nousu kansakunnan kaapin päälle ei ole kuitenkaan tapahtunut itsestään, vaan alkuvaiheessa tarvittiin useita ennakkoluulottomia yksilöitä, jotka juurruttivat jääkiekon maahamme. Tämä on suomalaisen jääkiekon tarina. Lajin suosio ja rahat kasvoivat voimakkaasti 1980-luvulta alkaen.
Artikkeli
Suomi-kiekon kulissipelihistoria: Kytkeytyminen politiikkaan alkoi 30-luvulla, tekojäiden rakentaminen alkoi ja sitten tulivat mesenaatit
28.6.2020 15:05
Jääkiekko on Suomessa kansallislajin asemassa, eikä syyttä. Käytännössä jokainen härmäläinen tuntee torijuhlan käsitteen, Mörkö-ilmiön sekä ilmaveivit. Lajin nousu kansakunnan kaapin päälle ei ole kuitenkaan tapahtunut itsestään, vaan alkuvaiheessa tarvittiin useita ennakkoluulottomia yksilöitä, jotka juurruttivat jääkiekon maahamme. Tämä on suomalaisen jääkiekon tarina. 30-luvulta eteenpäin Jääkiekkoliiton puheenjohtajat veivät lajia eteenpäin.
Artikkeli
Jääkiekkoliitto ei kehitä lajia akateemisuuden suuntaan – Muunlainen jääkiekon koulutustoiminta kasvaa jatkuvasti
19.6.2020 10:00
Jalkapallosta tuli Suomessa ensimmäinen laji, joka sai oman professuurin. Jääkiekkoliitossa vastaavaa ei edes mietitä. Muutoin lajin koulutustoiminta kyllä lavenee jatkuvasti.
Uutinen
Jääkiekon Suomen Cupia ei pelata tänä vuonna
17.6.2020 22:25
Koronavirustilanteen aiheuttamien rajoitusten takia jääkiekon Suomen Cup jää tänä vuonna väliin.
Artikkeli
Asiantuntijat arvioivat Suomen kauneimmat ja rumimmat jääkiekkologot − "Tunnus huokuu niin sanottua isokulli-itseluottamusta"
5.6.2020 13:24
Jatkoajan toimitus äänesti Suomen kauneimmat ja rumimmat jääkiekkologot. Nyt asiantuntijat kertovat omat näkemyksensä.
Artikkeli
Ranking: Suomi-kiekon kauneimmat logot – Ykkösenä Ilves, kakkosena Mestiksen SaPKo, kolmantena Tappara
4.6.2020 12:58
Ilveksen logo on valittu Jatkoajan äänestyksellä Suomen kauneimmaksi jääkiekkoseuran logoksi. Rankingin kärkiviisikkoon ylsi kaksi tamperelaista seuraa ja kaksi Mestis-seuraa.