Kuvakooste

Indiansin pirteä esitys ei riittänyt sarjapisteisiin – LeKi nousi voittoon Suomi-sarjassa

14.1.2023 8:30
Jonne Virtasen valmentama Indians lähti perjantai-iltana Lempäälässä pelattuun kamppailuun vahvasti ja kaarinalaisilla oli enemmän kuin tarpeeksi tekopaikkoja voiton varmistamiseen. Vierailijoiden tuskaillessa tehottomuutensa kanssa LeKi hyödynsi omat paikkansa ja karkasi lopulta päätöserän kolmen osuman turvin 4–1-kotivoittoon.
LuetuimmatUusimmat

Kaikki uusin sisältö

Haastattelu

Kaarinan intiaanipäällikkö Jonne Virtanen valmentaa isällisesti nuorta joukkuettaan: "Meillä on kavereita, jotka ovat vetäneet päivän raksalla"

14.1.2023 8:00
Jonne Virtanen on ottanut nopeasti hienon roolin pienellä budjetilla Suomi-sarjaa tahkoavan Kaarinan Indiansin peräsimestä. Isällisellä otteella joukkuetta luotsaava Virtanen arvostaa sarjaa pelaavia pelaajia, sillä ovathan he joko opiskelijoina tai päivätöissä kaikki päivät.
Uutinen

Toissa kauden Suomi-sarjan mestarilta ikävä päätös − Karhu HT pistää pillit pussiin kesken kauden

30.11.2022 9:32
Suomi-sarjan kausi jatkuu yhden joukkueen vähemmällä määrällä, sillä porilainen Karhu HT ilmoitti luopuvansa sarjapaikastaan.
Kuvakooste

Järvenpään Haukat haastoi LeKin Suomi-sarjassa

26.11.2022 8:30
Suomi-sarjan pudotuspelipaikoista kamppailevat LeKi ja Haukat väänsivät sarjapisteistä Lempäälässä. Haukat nousi päätöserän kirillä kahden maalin takaa tasoihin, mutta lopulta lempääläläiset nappasivat 4–3-jatkoaikavoitolla ottelusta kaksi sarjapistettä.
Kuvakooste

Raahe-Kiekon alkurynnistys riitti yhteen sarjapisteeseen – LeKi kiri jatkoaikavoittoon

9.10.2022 19:59
Suomi-sarjassa Pirkanmaan-kiertueelle saapunut Raahe-Kiekko kaatoi lauantaina Pyryn ja tarrasi sunnuntai-illan kamppailussa vahvan avauserän turvin kiinni sarjapisteisiin. Pahasti avauserässä alakynteen jäänyt LeKi heräsi kuitenkin uudelleen mukaan kamppailuun ja nappasi neljännen perättäisen voittonsa kaatamalla raahelaiset jatkoajalla lukemin 7–6.
Kuvakooste
Nokialla nähtiin maali-iloittelua ja maalivahtien vaihtorumba − Suomi-Sarjan kärkijoukkue Pyry jatkoi kauttaan tappioitta
2.10.2022 16:51
Nokialla pelattiin lauantaina Suomi-Sarjan ottelu kahden joukkueen välillä, joilla oli täysin päinvastaiset lähtökohdat otteluun. Nokian Pyry lähti otteluun ilman pistemenetyksiä sarjan piikkipaikalta, kun taas vierailija Karhu HT ei kolmesta ensimmäisestä ottelustaan ollut pisteiden makuun päässyt. Pyry jatkoi voittoputkeaan selvällä voitolla lukemin 10-5. Ottelussa vaihdettiin maalivahteja oikein urakalla, kun Pyry vaihtoi maalivahtia neljännen takaiskun jälkeen ja Karhu HT peräti kahdesti.
Artikkeli
Verkkainen Karhu joutui Pyryn runtelemaksi
2.10.2022 16:10
Nokian Pyry näytti Porin Karhu HT:lle, mikä on liikkeen merkitys jääkiekossa. Suomi-sarjaa johtava Pyry oli aivan liian kova vastus verkkaisille porilaisille.
Artikkeli
Suomi-sarja polkaistiin käyntiin viikonloppuna – Ikuinen heittopussi taistelee nyt sarjanoususta
23.9.2022 8:00
Liigan vanavedessä vauhtiin pääsi myös Suomi-sarja, joka on valtakunnan ylin sarjataso, jossa nouseminen ja putoaminen urheilullisin perustein on vielä mahdollista. Valta vaihtuu tällä kaudella, sillä viime keväänä mestaruutta juhlinut D-Kiekko vetäytyi pois sarjasta. Yksi voittajasuosikeista löytyy yllättäen Uudestakaarlepyystä.
Uutinen
Selvennys Liiga- ja Veikkausliiga-keskusteluun: Urheilutapahtumat voivat Suomessa toteuttaa katsojalle porttikiellon
19.9.2022 18:27
Jääkiekko-otteluihin voi saada porttikiellon. Asiasta on liikkunut viime aikoina julkisessa keskustelussa virheellistä käsitystä.
Kuvakooste
Suomi-sarjakauden ensimmäinen Pirkanmaan derby päättyi Nokian Pyryn juhliin
18.9.2022 20:16
Suomi-sarjakautensa voitoilla aloittaneet Pirkanmaalaisjoukkueet LeKi ja Pyry kohtasivat heti sarjan avausviikonloppuna. Kamppailu eteni pitkään tasaisissa merkeissä, mutta lopulta nokialaisten rutiini oli liikaa sarjanousija LeKille. Lopputulokseksi kirjattiin 1–3.
Uutinen
Suomen Cupissa mukana vielä 24 joukkuetta − Mestis-joukkueet liittyvät mukaan tällä viikolla
29.8.2022 10:05
Suomen Cupin kolmannen kierroksen lohkot on arvottu maantieteellisellä painotuksella.
Uutinen
Suomi-sarjan mestari D-Kiekko luopuu sarjapaikastaan - korvaavaa joukkuetta ei nosteta mukaan
12.8.2022 11:50
Keväällä Mestis-karsinnoissakin pelannut ja Suomi-sarjan mestaruuden voittaneen D-Kiekon taru sarjassa tulee tällä erää päätökseensä.
Jatkoerä
Jatkoerä 6/2022: Joe Sakicin mestariteos
3.7.2022 9:00
Colorado Avalanchen Stanley Cup -voitto upean finaalisarjan päätteeksi ei ollut yhden kevään oikku, vaan pitkään oikeaan suuntaan rakennetun organisaation merkkipaalu. Kiekkokauden viimeisen huipennuksen lisäksi Jatkoerä kerää tutusti kaikki viime aikojen painavat jutut ja puheenaiheet yhteen.
Artikkeli
Haussa joukkueellinen avainpelaajia Suomen suurimpaan kiekkotoimitukseen: "Jatkoajassa touhuaminen on omien ideoiden ja unelmien toteuttamista"
21.6.2022 17:36
Jatkoaika on jo kahden vuosikymmenen ajan tarjonnut sadoilletuhansille lukijoillemme uniikkia sisältöä jääkiekosta. Samalla sadat innokkaat tekijämme ovat saaneet mahdollisuuden oppia toimittajan työtä tai harrastuksenaan seurata lätkää uudesta näkökulmasta.
Artikkeli
Jatkoaika etsii kesän kuuminta kärkivarausta ja tehokkainta vapaata agenttia − hae mukaan Suomen suurimpaan jääkiekkomediaan
10.6.2022 14:22
Jatkoajan siirtohulinat ovat käynnissä. Toimitus etsii uutta verta joka saralle.
Jatkoerä
Jatkoerä 5/2022: Tarina afrikkalaisesta jääkiekosta
5.6.2022 10:12
Jääkiekko globalisoituu hitaasti. Siitä kertoo muun muassa lajin leviäminen Afrikassa. Algerialainen jääkiekko ei vielä ole tunnettua, mutta siinäkin maailmankolkassa lajilla pieni suomalainen sivujuonne. Jatkoerä kokoaa jälleen myös viime aikojen painavimmat jutut ja puheenaiheet samaan pakettiin.
Kolumni
Yli kymmenen miljoonaa syytä pitää yritysasiakkaista ja väärästä tunnelmasta – Kahden vuoden karnevaalit turvaavat Suomi-kiekon tulevaisuutta
29.5.2022 11:30
Kahdet perättäiset MM-kotikisat ovat suomalaiselle jääkiekolle kuin lottovoitto. Poikkeukselliset resurssit tuovat jälleen mahdollisuuden kehittää valtakunnan ykköslajia uudelle tasolle.