Uutinen

Kiekko-Espoo siirtyy Metro Areenalle

18.6.2019 12:13
Suomi-sarjassa pelaava Kiekko-Espoo pelaa Jääkiekkoliiton otteluohjelman mukaan ensi kaudella Espoon Metro Areenalla.
LuetuimmatUusimmat
Uutinen

Hirschovitsin rooli Kiekko-Espoossa kasvaa - aloittaa joukkueen päävalmentajana

12.6.2019 23:45
Suomi-sarjajoukkue Kiekko-Espoon ryhmä rakentuu ensi kautta kohden hyvällä vauhdilla. Joukkueen päävalmentajana aloittaa seuran monitoimimies Kim Hirschovits. Pelaajasopimuksiakin on kasassa 11 kappaletta.
Uutinen

LVS: LeKin katastrofi syvenee - taustayhtiö konkurssiin

14.5.2019 13:59
Mestis-sarjapaikkansa menettäneen LeKin taustayhtiö LeKi Hockey Oy on ajautunut konkurssiin.
Haastattelu

Hokin Jukka Niiranen uskoo joukkueensa taistelukykyyn karsintapaikasta Mestikseen

24.3.2019 9:00
Kajaanin Hokki voitti Suomi-sarjan mestaruuden tänä keväänä ja joukkue lunasti samalla karsintapaikan Mestikseen. Päävalmentaja Jukka Niiranen on ollut tyytyväinen kajaanilaisten menestykseen tällä kaudella ja nyt joukkue hakee kirsikkaa kakun päälle karsintasarjasta Kooveeta vastaan.
Haastattelu

Ryhäsen Hunters aikoo taistella Mestis-paikasta tosissaan

23.3.2019 11:48
Rajusti edelliskaudesta uusiutunut Porvoon Hunters ponkaisi kaikkien yllätykseksi Suomi-sarjasta Mestis-karsintoihin. Joukkueen lähes sensaatiomaiseen menestykseen luotsannut Sami Ryhänen uskoo nälkää riittävän vielä Mestis-karsintoihin.
Artikkeli
Mestis-karsinnat: Hunters yrittää pysäyttää Peliitat Salaman voimalla
23.3.2019 11:43
Hyvästä kevätkaudesta huolimatta karsintoihin ajautunut Peliitat saa vastaansa Suomi-sarjan yllättäjäjoukkue Huntersin. Porvoolaisjoukkueen menestyksen kulmakivi on loistavan kauden pelannut maalivahti Dominik Salama. Maalivahtipelin on syytä toimia, sillä Hunters lähtee ottelusarjaan selkeänä altavastaajana.
Artikkeli
Suomi-sarjan mestaruus Kajaaniin – Hokki ja Hunters Mestis-karsintoihin
19.3.2019 21:50
Suomi-sarjan mestaruus ratkesi tiistaina Kajaanissa. Hokki eteni Mestis-karsintoihin voittamalla FPS:n viidennessä ja ratkaisevassa ottelussa maalein 6–2.
Kuvakooste
Kajaanissa pelattiin Suomi-sarjan mestaruudesta ja karsintapaikasta Mestikseen
17.3.2019 4:35
Hokki ja FPS pelasivat Kajaanissa Suomi-sarjan välierän merkeissä. Forssalaisten oli otettava pakkovoitto, sillä kajaanilaiset johtivat sarjaa 2–0. Ottelusarja on katkolla jälleen sunnuntaina Forssassa.
Kuvakooste
Suomi-sarjan "klassikko" jälleen Munsalassa – myös nyrkit heiluivat
3.3.2019 22:35
Uuskaarlepyyläinen Muik Hockey ja Järvenpään Haukat ovat pelanneet viimeisen kahden vuoden aikana vastakkain niin monta kertaa ettei liene liioittelua sanoa kyseessä olevan Suomi-sarjan jonkin sortin klassikko. Tällä kertaa playout-sarjan kotitaika vielä piti ja isännät ottivat yhden kiinnityksen lomapaikkaan maalein 2–1, koko sarjan ollessa tasan 1–1.
Artikkeli
Jyväskylässä käytiin tiukka paikallistaistelu – Suomi-sarjan pudotuspelijoukkueet selvillä
28.2.2019 8:00
Ylemmän jatkosarjan viimeiseksi sijoittunut D-Kiekko ja alemman loppusarjan voittanut Riemu pelasivat keskiviikkona viimeisestä jaossa olleesta puolivälieräpaikasta. Suomi-sarjan ylemmän loppusarjan voitti Kajaanin Hokki.
Kuvakooste
Isäntien vuoro voittaa - MuIK ja Haukat kohtasivat jälleen Munsalan illassa
4.2.2019 15:00
Vanhat kilpakumppanit ottivat jälleen yhteen Munsalan sunnuntai-illassa tällä kertaa MuIK Hockeyn viedessä pidemmän korren. Järvenpääläiset lähtivät kotimatkalle 4-3 jatkoaikatappio mukanaan. Molemmat joukkueet taistelevat pääsystä suoraan kesälomalle Suomi-sarjan alemmasta loppusarjasta mutta on mahdollista ettei sunnuntain kohtaaminen jäänyt joukkueiden viimeiseksi tällä kaudella.
Uutinen
Suomi-sarjan runkosarja päätökseen – Hokki ylempään loppusarjaan keulapaikalta
21.1.2019 20:34
Viikonloppuna tahkottiin Suomi-sarjan runkosarjavaiheen viimeiset ottelut. Joukkueet jaetaan ylempään ja alempaan loppusarjaan. Mestis-karsintoihin on mahdollisuus edetä alemmankin loppusarjan kautta.
Kolumni
”Rakenna, rakenna, tuhotkaa se” − Kiekko-Espoon kotiottelu tarjosi huikeaa viihdettä
19.1.2019 13:25
Kova tempo, varomatonta peliä, intiimi tunnelma kuorrutettuna anniskelukatsomon hulvattomilla huudoilla. Pääsarja- ja maaottelukiekkoon tottuneelle vierailu Suomi-sarjan Kiekko-Espoo–Kotkan Titaanit-otteluun oli maanläheinen kokemus ja paluu jääkiekon seuraamisen juurille.
Uutinen
Ketterälle lainapuolustaja Kouvolasta
7.1.2019 13:44
KooKoo-puolustaja Ville Järvinen siirtyy Imatralle kolmen viikon lainapestille.
Uutinen
Mikko Rantanen on Vuoden jääkiekkopersoona 2018! Toiseksi arvostettiin Meeri Räisänen
4.1.2019 2:02
Jatkoaika nimeää nyt ensimmäisen kerran Vuoden jääkiekkopersoonan. Äänestyksessä haettiin vuoden aikana positiivisimmin ansioitunutta suomalaista jääkiekkoihmistä.
Artikkeli
Suomi-sarja joulutauolle kajaanilaiskomennossa
25.12.2018 12:30
Sarjanousija RaaheK ja kovavireinen FPS ovat kuuluneet Suomi-sarjasyksyn yllättäjiin, Kotkan Titaanit puolestaan pahimpiin kyntäjiin. Kärjessä porskuttaa Kajaanin Hokki.
Uutinen
Suomi-sarjan jääkiekko-ottelun ensimmäinen erä pelattiin Raahessa ja kaksi erää 30 kilometrin päässä
12.12.2018 21:40
Suomi-sarjan ottelu Raahe-Kiekon ja JHT:n ottelu sai erikoisen käänteen, kun ottelu keskeytyi erätauolla jääongelmien takia.