Kuvakooste

Nokialla nähtiin maali-iloittelua ja maalivahtien vaihtorumba − Suomi-Sarjan kärkijoukkue Pyry jatkoi kauttaan tappioitta

2.10.2022 16:51
Nokialla pelattiin lauantaina Suomi-Sarjan ottelu kahden joukkueen välillä, joilla oli täysin päinvastaiset lähtökohdat otteluun. Nokian Pyry lähti otteluun ilman pistemenetyksiä sarjan piikkipaikalta, kun taas vierailija Karhu HT ei kolmesta ensimmäisestä ottelustaan ollut pisteiden makuun päässyt. Pyry jatkoi voittoputkeaan selvällä voitolla lukemin 10-5. Ottelussa vaihdettiin maalivahteja oikein urakalla, kun Pyry vaihtoi maalivahtia neljännen takaiskun jälkeen ja Karhu HT peräti kahdesti.
LuetuimmatUusimmat

Kaikki uusin sisältö

Artikkeli

Verkkainen Karhu joutui Pyryn runtelemaksi

2.10.2022 16:10
Nokian Pyry näytti Porin Karhu HT:lle, mikä on liikkeen merkitys jääkiekossa. Suomi-sarjaa johtava Pyry oli aivan liian kova vastus verkkaisille porilaisille.
Artikkeli

Suomi-sarja polkaistiin käyntiin viikonloppuna – Ikuinen heittopussi taistelee nyt sarjanoususta

23.9.2022 8:00
Liigan vanavedessä vauhtiin pääsi myös Suomi-sarja, joka on valtakunnan ylin sarjataso, jossa nouseminen ja putoaminen urheilullisin perustein on vielä mahdollista. Valta vaihtuu tällä kaudella, sillä viime keväänä mestaruutta juhlinut D-Kiekko vetäytyi pois sarjasta. Yksi voittajasuosikeista löytyy yllättäen Uudestakaarlepyystä.
Uutinen

Selvennys Liiga- ja Veikkausliiga-keskusteluun: Urheilutapahtumat voivat Suomessa toteuttaa katsojalle porttikiellon

19.9.2022 18:27
Jääkiekko-otteluihin voi saada porttikiellon. Asiasta on liikkunut viime aikoina julkisessa keskustelussa virheellistä käsitystä.
Kuvakooste

Suomi-sarjakauden ensimmäinen Pirkanmaan derby päättyi Nokian Pyryn juhliin

18.9.2022 20:16
Suomi-sarjakautensa voitoilla aloittaneet Pirkanmaalaisjoukkueet LeKi ja Pyry kohtasivat heti sarjan avausviikonloppuna. Kamppailu eteni pitkään tasaisissa merkeissä, mutta lopulta nokialaisten rutiini oli liikaa sarjanousija LeKille. Lopputulokseksi kirjattiin 1–3.
Uutinen
Suomen Cupissa mukana vielä 24 joukkuetta − Mestis-joukkueet liittyvät mukaan tällä viikolla
29.8.2022 10:05
Suomen Cupin kolmannen kierroksen lohkot on arvottu maantieteellisellä painotuksella.
Uutinen
Suomi-sarjan mestari D-Kiekko luopuu sarjapaikastaan - korvaavaa joukkuetta ei nosteta mukaan
12.8.2022 11:50
Keväällä Mestis-karsinnoissakin pelannut ja Suomi-sarjan mestaruuden voittaneen D-Kiekon taru sarjassa tulee tällä erää päätökseensä.
Jatkoerä
Jatkoerä 6/2022: Joe Sakicin mestariteos
3.7.2022 9:00
Colorado Avalanchen Stanley Cup -voitto upean finaalisarjan päätteeksi ei ollut yhden kevään oikku, vaan pitkään oikeaan suuntaan rakennetun organisaation merkkipaalu. Kiekkokauden viimeisen huipennuksen lisäksi Jatkoerä kerää tutusti kaikki viime aikojen painavat jutut ja puheenaiheet yhteen.
Artikkeli
Haussa joukkueellinen avainpelaajia Suomen suurimpaan kiekkotoimitukseen: "Jatkoajassa touhuaminen on omien ideoiden ja unelmien toteuttamista"
21.6.2022 17:36
Jatkoaika on jo kahden vuosikymmenen ajan tarjonnut sadoilletuhansille lukijoillemme uniikkia sisältöä jääkiekosta. Samalla sadat innokkaat tekijämme ovat saaneet mahdollisuuden oppia toimittajan työtä tai harrastuksenaan seurata lätkää uudesta näkökulmasta.
Artikkeli
Jatkoaika etsii kesän kuuminta kärkivarausta ja tehokkainta vapaata agenttia − hae mukaan Suomen suurimpaan jääkiekkomediaan
10.6.2022 14:22
Jatkoajan siirtohulinat ovat käynnissä. Toimitus etsii uutta verta joka saralle.
Jatkoerä
Jatkoerä 5/2022: Tarina afrikkalaisesta jääkiekosta
5.6.2022 10:12
Jääkiekko globalisoituu hitaasti. Siitä kertoo muun muassa lajin leviäminen Afrikassa. Algerialainen jääkiekko ei vielä ole tunnettua, mutta siinäkin maailmankolkassa lajilla pieni suomalainen sivujuonne. Jatkoerä kokoaa jälleen myös viime aikojen painavimmat jutut ja puheenaiheet samaan pakettiin.
Kolumni
Yli kymmenen miljoonaa syytä pitää yritysasiakkaista ja väärästä tunnelmasta – Kahden vuoden karnevaalit turvaavat Suomi-kiekon tulevaisuutta
29.5.2022 11:30
Kahdet perättäiset MM-kotikisat ovat suomalaiselle jääkiekolle kuin lottovoitto. Poikkeukselliset resurssit tuovat jälleen mahdollisuuden kehittää valtakunnan ykköslajia uudelle tasolle.
Haastattelu
Valmentaja Juha Juujärvi mielii tavoitteellisten projektien pariin − "Täytyy olla selvä päämäärä, mitä ollaan tekemässä"
20.5.2022 11:45
Juha Juujärvi on nähnyt valmennusurallaan kaikenlaista. Päättyneellä kaudella hän valmensi Liigassa JYPin valmennustiimissä. Tulevaisuuden suunnitelmat ovat vielä avoimina, mutta kiinnostus jääkiekkoa kohtaan ei ole sammumaan päinkään.
Haastattelu
"Maajoukkueiden ja Liigan mestari Tapparan johdolla tietty askel Meidän pelin hitaamman rytmin painottamiseen" − Juha Juujärvi haluaa suomalaista jääkiekosta aktiivisempaa
20.5.2022 10:15
Valmentaja Juha Juujärvellä on jääkiekosta vahvat näkemyksensä. Hän haluaa nähdä kentällä taitoa ja reagointipeliä. Hän pohtii, vievätkö Suomen kärkijoukkueet maajoukkuetta myöten kotimaista jääkiekkoa oikeaan suuntaan.
Uutinen
D-Kiekko voitti Suomi-sarjan mestaruuden, Mestis-karsijajoukkueet säilyttivät sarjapaikkansa
27.4.2022 22:01
JHT:ta vastaan pelattu ottelu päättyi jatkoajan jälkeen lukemin 5–4. Voittomaalin iskenyt Aki Tikkanen urakoi illan ottelussa kahdessa ketjussa.
Uutinen
Jonne Virtanen pikaisesti uudelle uralle − aloittaa Suomi-sarjassa päävalmentajan pestissä
25.4.2022 22:25
Pelaajauransa tähän kevääseen päättänyt Jonne Virtanen löysi itselleen uuden uran heti. Kiekkokonkari aloittaa valmentajauransa Suomi-sarjassa.
Haastattelu
Sami Laakso näki kapteenina LeKin romahduksen, nyt hän on valmennuksen apuna uuden nousun alkaessa − "Tarvitsimme sitä pientä šokkia, joka konkurssi meille oli"
10.4.2022 20:46
Sami Laakso on nähnyt LeKin kanssa paljon. Entinen kapteeni ja luottohyökkääjä ja nykyinen valmennuksen jäsen on luottavainen sen suhteen, että Lempäälässä on hyvät puitteet jatkaa Suomi-sarjassa hyvällä tiellä.