Uutinen

Legendaarisen Kiekko-Espoon uusi tuleminen etenee: päävalmentaja tulee II-divisioonasta

17.6.2018 15:16
Kiekko-Espoo pestasi päävalmentajan Sipoon Wolfista.
LuetuimmatUusimmat

Kaikki uusin sisältö

Uutinen

Kiekko-Espoolle villi kortti Suomi-sarjaan - MuIK Hockey jatkaa sarjassa

9.6.2018 18:05
Jääkiekkoliiton liittohallitus on myöntänyt Kiekko-Espoo Oy:lle villin kortin ensi kauden Suomi-sarjaan. Myös viime kauden jälkeen sarjasta pudonnut MuIK Hockey pääsee mukaan, kun KooVeen Mestis-nousun myötä yksi paikka vapautui sarjaan.
Artikkeli

Tietääkö Jääkiekkoliitto, onko Kiekko-Espoo hakenut sarjapaikkaa? "On hakemus", "Ei ole hakemusta"

2.6.2018 12:27
Viime viikkoina julkisuudessa pyörinyt tieto Kiekko-Espoon mahdollisesta "paluusta" miesten jääkiekkokartalle jo alkavalla kaudella on saanut Jääkiekkoliiton johdon sanomaan sitä sun tätä.
Uutinen

Tampereella pelataan alkavalla kaudella myös Mestistä − Kooveen lisenssihakemus hyväksyttiin

31.5.2018 20:09
Espoo Unitedin konkurssin myötä syksyllä 2018 Mestiksen oli aloittamassa yksitoista joukkuetta. Jääkiekkoliiton päätettyä pitää joukkuemäärä 12:ssa ja Suomi-sarjan mestarin kieltäydyttyä sarjapaikasta avautui Kooveelle tilaisuus nousta ylempään sarjaan.
Uutinen

Jatkoaika uusi koko ulkoasunsa – Lisää nopeutta yleisölle

26.5.2018 12:21
Jatkoaika on uudistanut visuaalisen ilmeensä. Samalla verkkosivuston toimivuutta nopeutettiin. Uudistus jouhevoittaa etenkin mobiiliselaamista.
Kuvakooste
Muik Hockeyn kausi loppui katkeransuloiseen voittoon
25.3.2018 22:00
Suomi-sarjan karsinnat ovat ohi. Suomi-sarjasta Raahe-Kiekon ja Lapinlahden Luistimen kanssa samaan lohkoon karsimaan joutunut Muik Hockey päätti karsintasarjan voittoon, joka sijoittaa munsalalaiset karsinnan parhaaksi kakkoseksi. Sarjapaikan säilyttämiseen voitto ei riittänyt, mutta tämä on sijoitus, joka avaa ohituskaistan korkeammalle sarjatasolle, jos yhdeltäkin seuraavan kauden Suomi-sarjajoukkueelta evätään lisenssi.
Uutinen
Raahe-Kiekko ja HC Giants nousemassa Suomi-sarjaan – putoajina Muik Hockey ja VG-62
24.3.2018 19:24
HC Giantsille avautui paikka Suomi-sarjaan ensimmäistä kertaa seuran historiassa. Raahessa pelataan Suomi-sarjaa viiden vuoden tauon jälkeen.
Haastattelu
Divarijyrä Lohtander vaihtoi patjat polvisuojiin – ”En jaksanut lähteä kiertelemään pururatoja”
17.3.2018 11:22
Moni Mestistä ja alempia divisioonia vuosien varrella seurannut saattaa muistaa maalivahti Tuomas Lohtanderin. Kaikessa hiljaisuudessa Raahe-Kiekon II divisioonajoukkueessa mies on ehtinyt siirtyä maalivahdin tontilta kenttäpelaajaksi.
Kuvakooste
Muikin rutiini liikaa Raahe-Kiekolle
17.3.2018 10:30
Suomi-sarjan karsinnan viimeinen vaihe laitettiin käyntiin myös Uudessakaarpelpyyssä. Isännät eivät päästäneet raahelaisia vieraita yllättämään vaan ottivat riittävän 4-3 voiton pelaaja-valmentaja Andre Smulterin johdolla.
Artikkeli
Vikkelä Hermes vastaan kärsivällinen Koovee - "Kumpikaan ei tästä kävelemällä voita tätä sarjaa"
16.3.2018 10:15
Nuoruuden intoa puhkuva Kokkolan Hermes ja kokemuksen rauhallisuutta huokuva Tampereen Koovee aloittavat perjantaina Kokkolassa keskinäisen Mestiksen karsintaottelusarjan. Pelien alkua hyvillä mielin odottaneilta joukkueiden päävalmentajilta ei ainakaan uskoa omiinsa puutu. Mutta millä keinoin vastustaja lähdetään kaatamaan?
Artikkeli
Suomi-sarjan mestari haastaa kokemattoman Mestis-joukkueen – Murtuuko Peliitat Kalajoen paineessa?
16.3.2018 9:00
Suomi-sarjan mestaruuden voittanut JHT pelaa Mestis-karsintoja kolmatta kevättä putkeen. Monellakaan nuoren ja kokemattoman heinolalaisjoukkueen pelaajalla ei ole kokemusta isojen panosten peleistä.
Haastattelu
Petrell luottavaisena Mestis-karsintojen kynnyksellä
16.3.2018 9:00
JHT Kalajoen Suomi-sarjan mestariksi luotsannut Joni Petrell uskoo joukkueensa mahdollisuuksiin Heinolan Peliittoja vastaan. Kalajoella janotaan mestaruuden lisäksi Mestis-paikkaa.
Artikkeli
Kalajoella juhlitaan Suomi-sarjan mestaruutta
10.3.2018 19:43
Kalajoen Junkkarit Hockey Team voitti Suomi-sarjan mestaruuden kotiyleisönsä edessä kaatamalla Porvoon Huntersin maalein 6−4. JHT eteni Mestis-karsintoihin voitoin 3−1. Mestaruus on joukkueen ensimmäinen.
Uutinen
Koovee häviöttä Mestis-karsintoihin - Suomi-sarjan mestaruus ratkotaan JHT:n ja Huntersin välillä
8.3.2018 22:17
Suomi-sarjassa koettiin jännittäviä hetkiä torstai-illassa, kun molempien välieräparien ottelusarjat olivat katkolla. Nokialla Koovee paineli puhtaalla sarjalla Mestis-karsintoihin, kun taas Porvoossa Hunters laittoi ennakkosuosikki JHT:n tiukille kaventaen otteluvoitot 1−2:een.
Kuvakooste
Koovee juhli kotiyleisönsä edessä ja laittoi Pyryn selkä seinää vasten välieräsarjassa
7.3.2018 7:00
Runsaslukuinen kotiyleisö todisti ja riemuitsi, kun Tampereen Koovee nappasi jo toisen voittonsa Suomi-sarjan välieräsarjassa Nokian Pyryä vastaan. Ylemmän jatkosarjan voittaneet nokialaiset ovat tiukan paikan edessä, kun ottelusarja on katkolla tamperelaisjoukkueelle ensi torstaina Nokialla.
Kuvakooste
Muik Hockey vältti putoamiskarsinnan toistaiseksi - ratkaisu Haukkoja vastaan venyy viidenteen peliin
4.3.2018 22:00
Muik Hockey ja Järvenpään Haukat kohtasivat jälleen Uudenkaarlepyyn illassa Komarov Arenalla. Suomi-sarjan karsinnan ensimmäisen kierroksen sarja, jossa ratkotaan, kumpi pitää sarjapaikkansa ja kumman tie vie putoamiskarsintoihin, oli katkolla Haukoille, joka oli voittanut Muik Hockeyn edeltävänä iltana 7-2. Munsalalaiset olivat päättäneet viedä ratkaisun viidenteen peliin ottamalla selvän kotivoiton 7-1-lukemin.
Kuvakooste
Järvenpääläiset voiton päässä kauden päättymisestä
4.3.2018 8:00
Järvenpäässä Haukat ja Muik Hockey ottivat jälleen yhteen viikon tauon jälkeen. Kotijoukkue otti ensimmäisen ottelupallon playout-sarjan poikkaisemiseen voittamalla vieraat 7-2. Sarja on ensimmäistä kertaa katkolla tänään Uudessakaarlepyyssä.