Vincent Marleau, Oskari Manninen ja Einari Luhanka jatkavat HIFK:ssa

LIIGA / Uutinen
Vincent Marleau jatkaa HIFK:ssa.
HIFK ilmoitti tehneensä jatkosopimukset Vincent Marleaun, Oskari Mannisen ja Einari Luhangan kanssa.

Vincent Marleau jatkaa HIFK:ssa yhden vuoden jatkosopimuksella. 24-vuotias Marleau saapui seuraan ECHL:stä kesken viime kauden. Runkosarjassa kanadalaishyökkääjä teki 27 ottelussa pisteet 8+7=15 ja 7 pudotuspelissä saldo oli 1+3=4.

– Ratkaisuvoimaa Kanadasta. Nyt kun Liiga on tullut tutuksi, niin Vinnie tuo lisää hyökkäyspään tehokkuutta. Marleaulla on kansainvälisen tason laukaus ja luistelu, kommentoi päävalmentaja Ville Peltonen sopimusuutisen yhteydessä.

Myös Oskari Manninen siirtyi HIFK:hon kesken viime kauden ja jatkaa punapaidoissa vuoden sopimuksella. Tapparasta tulleen 33-vuotiaan puolustajan kausi päättyi ennen aikojaan loukkaantumisen takia. Manninen ehti pelata HIFK:ssa 12 ottelua tehoin 1+1=2. Jokereissa, Sportissa, HPK:ssa, KooKoossa, Tapparassa ja HIFK:ssa pelatun uran Liiga-saldo on 516 ottelua runkosarjassa ja 34 pudotuspeleissä.

Einari Luhanka sai HIFK:lta kaksivuotisen jatkosopimuksen. 24-vuotias puolustaja ei toistaiseksi ole onnistunut vakiinnuttamaan paikkaansa pelaavassa kokoonpanossa. Kolmen kauden aikana Luhangan tilille on kertynyt 49 runkosarjaottelua ja 9 pudotuspeliä.

HIFK kertoi myös ilmoittavansa uusista pelaajasopimuksista ensi viikolla.

» Lähetä palautetta toimitukselle