Viime kauden hopeamitalisti uuteen liigaseuraan − Nathan Schnarr JYPiin

LIIGA / Uutinen
Nathan Schnarr edusti viime kaudella Pelicansia.
Kuva © Sirpa Pöyhönen - sirpa.poyhonen@jatkoaika.com
Pelicansia viime kaudella edustanut Nathan Schnarr hyppää JYPiin vuoden mittaisella sopimuksella.

Nathan Schnarr, 25, on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen JYPin kanssa. Keskushyökkääjä päätti viime kautensa SM-hopeamitaleihin Pelicansin riveissä. Lahtelaisten paidassa hän teki runkosarjan 51 ottelussa tehot 18+32. Pudotuspeleissä 17 ottelua toivat 1+6=7 pistettä lisää.

− Schnarr on osoittanut tasonsa liigassa. Hän on taitava ja kookas sentteri, jolla on myös erityisosaamista. Nathan on kiekollisen osaamisen lisäksi erinomainen joukkuehengen luoja. On hienoa saada hänet JYPiin ja meillä on vankka usko, että hän tulee olemaan yksi johtavista pelaajistamme tulevalla kaudella, sanoo toimitusjohtaja Risto Korpela tiedotteessa.

Viime kausi oli Schnarrille uransa ensimmäinen Euroopassa. Aiemmin hän on pelannut AHL:ssä 184 runkosarjakamppailua tehoin 30+47=77. Lisäksi hänellä on vankka kokemus OHL-juniorisarjasta, jonka mestaruuden hän on kertaalleen voittanut.

Schnarr on Arizona Coyotesin kolmannen kierroksen varaus vuoden 2017 varaustilaisuudesta. Hän on 191-senttinen ja 84-kiloinen. Schnarr laukoo oikealta.

» Lähetä palautetta toimitukselle