Kiekko-Espoo Mestis-finaaliin − Julius Rantaeskolalle kevään kolmas jatkoeräosuma

MESTIS / Uutinen
Julius Rantaeskola taitaa jatkoerät.
Kuva © Arno Hämäläinen https://www.instagram.com/hockeygrapher/
Kiekko-Espoo varmisti ensimmäisenä joukkueena paikan Mestiksen finaaliin, kun joukkue otti neljännen voiton FPS:stä maalein 2−1. Ratkaisu syntyi jatkoerässä, jossa espoolaisten sankariksi nousi jälleen Julius Rantaeskola.

Julius Rantaeskola laukoi kiekon maaliin, kun jatkoerää ehdittiin pelata 2.34. Maali oli hänelle kevään seitsemäs, ja osumiin lukeutuu kaksi jatkoeräosumaa myös puolivälieräsarjassa Hokkia vastaan.

FPS meni ensimmäisessä erässä johtoon, kun Santtu Hakanen ohjasi Samuli Virtasen laukauksen maaliin kuuden ja puolen minuutin kohdalla. Vierailija Kiekko-Espoo tasoitti toisessa erässä ylivoimalla, kun Tommi Takaveräjä löysi Anton Ollikaisen neliön keskeltä.

− Kaikki laitettiin likoon. En voi enempää joukkueelta pyytää, FPS-valmentaja Asko Rantanen kommentoi C Moren haastattelussa.

− Kova sarja, iso kunnioitus FPS:lle. Todella pienen marginaalin sarja, vaatimussarja oli kova. Olen onnellinen kaikkien niiden puolesta, jotka ovat tehneet työtä espoolaisen kiekon eteen, Kiekko-Espoon päävalmentaja Kim Hirschovits kommentoi C Morelle.

Mestis-finaalit alkavat keskiviikkona. Ensimmäisen ottelun pelipaikka on vielä avoin, sillä Ketterän ja RoKin ottelusarja ratkeaa vasta seitsemännessä pelissä. Ketterän voittaessa finaalisarja alkaa Imatralla, RoKin voittaessa Espoossa.

Pronssiottelu pelataan niin ikään keskiviikkona joko Imatralla tai Forssassa. 

» Lähetä palautetta toimitukselle