Toisen erän maalit olivat liikaa RoKille - Ketterä marssi taas finaaliin

MESTIS / Raportti
Ketterän Anton Stråka avasi ketsuppipullon.
Kuva © Topi Lainio
RoKi taisteli loppuun asti, mutta Ketterän kolmen maalin johto oli liikaa kurottavaksi kiinni hallitsevaa mestaria vastaan. Ketterä marssi taas finaaliin 4−3-numeroin.

Ottelu alkoi tutuksi tulleella kaavalla, kun molemmat toivat jäälle omia vahvuuksiaan. Ketterä teki ensimmäisen maalin, ja sen viimeisteli Mikko Haaparanta. RoKi taas oli kaksinkamppailuissa vahva ja teki ensimmäisessä erässä kotijoukkueen maalivahti Santeri Lipiäisestä työllistetymmän maalivahdin.

Ketterä tuli toiseen erään todella vahvasti ja luisteli vierailta tilan ja ajan pois. Anton Stråkan maali vei Ketterän ansaitusti kahden maalin johtoon ja noin sanottu ketsuppipullo aukesi. Ensin iski Elmeri Kaksonen ja sitten Jesse Liuksiala ja numerot olivat kotijoukkueelle 4−0.

Ketterä sortui ylimieliseen kiekotteluun hyökkäysalueella, ja RoKi iski kavennusmaalin vastahyökkäyksestä. Asialla oli Lauri Heino Heikki Huttusen syötöstä. Maali oli todella tärkeä, sillä se toi vieraat otteluun mukaan.

RoKi teki ottelusta vielä jännittävän ja taisteli loppuun asti. Ensin Gabin Ville kavensi 4−2 ja Huttunen toi pohjoisen miehet vielä maalin päähän.

Kun RoKi pelasi kuudella pelaajalla ilman maalivahtia, oli Ketterälläkin useampi paikka, jotka saivat kotiyleisön huokaisemaan. Lisämaaleja ei kuitenkaan enää nähty, ja Ketterä jatkaa matkaansa finaaliin Kiekko-Espoota vastaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle