RoKi kävi hakemassa suuren ryöstön Imatralta

MESTIS / Raportti
Pohjoisen miehet juhlivat Imatralla.
Kuva © Topi Lainio
Ketterä hallitsi ottelua, mutta RoKi oli tehokas ja puolusti uhrautuvasti. Vieraat hakivat tärkeän kiinnityksen numeroin 3−1.

Kotijoukkue aloitti hyvällä jalalla ja hallitsi kiekkoa. He pääsivät hyvin hyökkäysalueelle, mutta RoKin maalin edustalle ei ollut asiaa. Vieraidenkin maalintekotilanteet olivat kortilla, mutta silti he olivat ainoa kuka maalinteossa onnistui.

Oskari Kantola laukoi viivalta ja Saku Kivinen ohjasi numeroiksi 1−0.

Toiseen erään Ketterä lisäsi vielä vauhtia ja se pakotti RoKin rikkomaan. Ylivoima ei vielä tuottanut tulosta, mutta sitten esiin nousi Niko Kautiainen ja tasoitti ottelun. Kotijoukkueella oli useampi paikka siirtyä johtoon, mutta seuraavan maalin teki RoKin kultakypärä Zdenek Sedlàk.

RoKi pääsi vielä ylivoimalla yrittämään johtoon menemistä, mutta erässä ei nähty enempää maaleja.

Ketterä hyökkäsi ja haki vimmatusti tasoitusta. Vieraat puolustivat kovaa ja uhrautuvasti maalinedustaa ja maalivahti Vilho Heikkinen hoiti loput. Tolppaa lähemmäksi kotijoukkue ei päässyt ja RoKin Kivinen teki erän ainoan maalin tyhjiin.

RoKi haki todella ison kiinnityksen, ja sillä on mahdollisuus katkaista tämä ottelusarja lauantaina kotiyleisönsä edessä.

» Lähetä palautetta toimitukselle