Kiekko-Espoon poissaolot helpottavat, nyt myös Ketterällä huolia

MESTIS / Uutinen
Ensimmäisestä loppuottelusta sivussa ollut Leevi Lemberg on yksi espoolaisten kokoonpanoon palaavista miehistä.
Mestiksen loppuottelusarja jatkuu kokoonpanomyllerryksen keskellä, mutta puntit tasoittuvat.

Hurjien poissaolojen vaivaamana Mestiksen ensimmäisen loppuottelun pelannut Kiekko-Espoo saa paremman miehistön jalkeille illan kotiotteluunsa.

Takalinjoille palaa pudotuspelien tehokkain espoolaispuolustaja Miro Keskitalo. Jesse Vuorela sen sijaan on uutena sivussa.

Hyökkäykseen Kiekko-Espoo saa takaisin Anton Ollikaisen, Leevi Lembergin, Jesse Pesosen ja Perttu Iso-Kuortin. Pitkään loukkaantuneena ollut Olli Iisakka tekee paluun 13. hyökkääjänä.

Maalilla jatkaa Jani Lampinen, mutta välieräsarjassa vastuuta kantanut Juho Järvinen palaa kokoonpanoon luukkuvahtina.

Sivussa espoolaisilta ovat yhä pitkäaikaispotilaiden Oula Kuuren, Toni Kähkösen ja Morten Jürgensin lisäksi puolustaja Ville Rautiala sekä hyökkääjät Julius Rantaeskola, Tommi Takaveräjä ja Jasper Rantanen.

Myös avausottelun maalein 4-1 voittaneella Ketterällä on poissaolohuolia. Tähtihyökkääjä Elmeri Kaksonen huilasi avausfinaalin ja on sivussa ilmoitetusta kokoonpanosta myös tänään. Uusina miehistöstä ovat pudonneet hyökkääjät Jesse Viskari ja Mikko Perttu. Viskari on ollut imatralaisten tehokkain pelaaja pudotuspeleissä.

Tilalle Ketterän kokoonpanoon nousevat puolustaja Leevi Karjalainen ja juniorihyökkääjä Aleksi Akkila. Ville Paalanen palaa puolustajan tontilta hyökkääjäksi.

» Lähetä palautetta toimitukselle