Mika Strömberg palasi kotiin

Muut Sarjat / Haastattelu
Jokeri-ikoni Mika Strömbergin ensimmäinen kotipeli narrinutussa olisi voinut sujua iloisemmissakin merkeissä. Lukuisista loukkaantumisista kärsinyt jokerijoukkue hävisi tylysti JYPlle, eikä Strömbergkään juuri häikäissyt.

Mika Strömberg pelasi torstaina Lukkoa vastaan ensimmäisen ottelunsa Jokereiden riveissä sitten kauden 2002-2003. JYPiä vastaan oli vuorossa ensimmäinen kotiottelu tutussa narrinutussa.

Kaikkien aikojen tehokkain jokeripuolustaja aloitti ottelunsa lupaavasti nappaamalla syöttöpisteen Kim Hirschovitsin osumaan. Maali syntyi kun Strömberg laukoi siniviivalta ja Tuokkola oli totaalisen väärin sijoittunut. Hirschovits pääsi siirtämään kiekon tyhjään maaliin.

Positiivista Strömbergin otteissa oli myös pari lujaa taklausta. Paras pommi osui ensimmäisessä erässä Jari Jääskeläiseen, jonka Strömberg niittasi komealla avojäätaklauksella jään pintaan.

Mustin hetki Strömbergille osui toisessa erässä, kun Kalle Kaijomaan laukaus muutti Strömbergin jalasta suuntaa ja painui Niko Hovisen vartioimaan jokerimaaliin.

Ikoni itse ei ymmärrettävästi ollut kovin hilpeällä mielellä ottelun jälkeen.

- Ihan kiva oli palata kotiin, mutta pelit eivät ole sujuneet miten niiden olisi pitänyt. Aika perseelleen ovat menneet, Strömberg harmitteli.

Stömberg ei laittanut tappiota lukuisten loukkaantumisten syyksi.

- Päästettiin jätkät liian helpolla, vähän mokattiin keskialueella ja omassa päässä. Ei pelattu joukkueena. Meillä on paljon taitavia jätkiä, joten meidän pitäisi pystyä pelaamaan kimpassa.

Oma tavoite Strömbergille on selvä.

- Ei mulla ole muuta tavoitetta kuin voittaa tämän jengin kanssa mestaruus.

» Lähetä palautetta toimitukselle