Pitkän linjan valmentaja Petteri Hirvonen Pelicansin naisten pääluotsiksi

Muut Sarjat / Uutinen
Petteri Hirvonen ottaa vetovastuun Pelicansin naisten joukkueesta.
Kuva © Oona Sarajärvi
Miesten Liigassakin pitkään valmentanut Hirvonen astuu Pelicansin naisten ruoriin kaksivuotisella sopimuksella.

Petteri Hirvonen, 59, on tehnyt kaksivuotisen sopimuksen naisten Suomi-sarjaa pelaavan Pelicansin kanssa joukkueen päävalmentajan tehtävästä. Hirvonen on valmentanut 90-luvulta lähtien ja hänen ansioluetteloonsa mahtuu kokemusta niin miesten Liigasta, Mestiksestä, U20 SM-sarjasta kuin divisioonakiekostakin. 

Edelliset kaksi kautta Hirvonen on ollut Itävallan naisten maajoukkueen apuvalmentaja. Pesti on kokeneelle käskijälle ensimmäinen naisten jääkiekon parissa. Tulevassa pestissään Hirvonen lähtee kasaamaan omien sanojensa mukaan repaleisesta joukkueesta uutta.

− Halutaan mukaan uusia pelaajia, ketkä haluavat lähteä kulkemaan turkoosia Pelicans-polkua ja liittymään tähän joukkoon. Tavoitteena on löytää motivoituneita pelaajia, jotka haluavat kehittyä ja saavuttaa jotain suurempaa urheilun parissa, Hirvonen sanoo tiedotteessa.

Lahtelaiset kertovat, että heidän tavoitteensa on nostaa joukkueen tasoa ja näkyvyyttä. Joukkue haluaa "kausi kerrallaan -ajattelusta" kohti pitkäaikaisempaa kehitystä.

» Lähetä palautetta toimitukselle