MTV: Kerava jää taakse – Jokerit pelaa ensi kauden kotiottelunsa Helsingissä

MESTIS / Uutinen
Jokerit pelaa kaikki ensi kauden kotiottelunsa Helsingissä.
Seuran puheenjohtaja Mikko Saarni vahvistaa MTV:lle, että Jokerit pelaa todennäköisesti kaikki ensi kauden kotiottelunsa Helsingin jäähallissa.

Päättyneellä kaudella Mestis-otteluitaan sekä Helsingissä että Keravalla pelannut Jokerit pelaa ensi kauden kaikki kotiottelunsa Helsingissä. Asian vahvistaa MTV:lle seuran puheenjohtaja Mikko Saarni. Pelipaikkana on Helsingin jäähalli.

Joukkueen haaveena olisi päästä jo ensi syksystä lähtien takaisin Ilmalaan, seuran entiseen kotihalliin, mutta yksityisen kaupan toteutumisesta ei ole viitteitä. Helsingin kaupunki on samaan aikaan käynnistänyt toimet, joiden avulla areena pakkolunastettaisiin.

– Meillä on lähtökohtaisesti sovittu Nordikselle kaikki kotipelit. Jos entisen Hartwall Arenan tilanteessa tapahtuu jotain, niin voidaan katsoa uudestaan, mutta tällä hetkellä mennään niin, että 25 kotipeliä pelataan Helsingin jäähallissa, Saarni kertoo.

Samalla Saarni kertoi seuran pelaajabudjetin olevan puoli miljoonaa euroa. Tavoitteena on edelleen nousta korkeimmalle sarjatasolle.

– Meidän tavoitteemme on pelata Suomen korkeimmalla sarjatasolla. Siinä me pysyttäydymme ja sen pohjalta me lähdemme tekemään suunnitelmia myös ensi kautta ajatellen, Saarni linjaa.

Jokerien päättyneen kauden taloustilanteesta annetaan kommentit lähiaikoina. Tarkoitus on myös tiedottaa ensi kauden joukkuetta koskevista muutoksista.

» Lähetä palautetta toimitukselle