KOOVEEn kapteeni ja kaksi kärkihyökkääjää siirtyvät Jokereihin

MESTIS / Uutinen
Jeremi Wehmas jatkaa uraansa Jokerit-paidassa.
Kuva © Samuli Huikuri
Jeremi Wehmas, Santtu Hakanen ja Niko Lahtinen siirtyvät Jokerit-paitaan. Kolmikon sopimus kattaa loppukauden.

Mestiksen sisällä nähdään pelaajaliikennettä, kun sijaa 11. miehittävästä KOOVEE:sta siirtyy kolme pelaajaa sarjassa neljäntenä olevan Jokerien riveihin. Tamperelaisseuran kapteenina toiminut Jeremi Wehmas sekä hyökkääjät Santtu Hakanen ja Niko Lahtinen ovat kuuluneet KOOVEE:n kärkipelaajiin.

28-vuotias Lahtinen on tehnyt kauden 32 ottelussa 28 (14+14) tehopistettä. Hän kantoi tamperelaisten edellisissä otteluissa kultakypärää, sillä aiempi pistekärki Janne Seppänen suuntasi ulkomaille helmikuun alkupuolella.

23-vuotiaalla Hakasella otteluita kertyi KOOVEE-paidassa tällä kaudella 38. Otteluissa syntyi 18 (5+13) tehopistettä. 25-vuotias puolustaja Wehmas tahkosi kauden jokaisessa KOOVEEn ottelussa saalistaen seitsemän (2+5) tehopistettä.

− Runkosarjaa on jäljellä kahdeksan peliä ja tietysti pudotuspeleissä tavoitteemme on mennä mahdollisimman pitkälle. Halusimme kokoonpanoomme lisää laajuutta, mutta sitäkin tärkeämpää oli löytää laatua niille paikoille, joille sitä tarvitsemme, kertoo Jokereiden urheilutoimenjohtaja Olli-Pekka Yrjänheikki helsinkiläisseuran tiedotteessa.

– Tässä onnistuimme ja iso kiitos menee KOOVEElle, että alusta lähtien yhteistyö heidän kanssaan oli sujuvaa ja että he mahdollistivat nämä siirrot.

» Lähetä palautetta toimitukselle