Kapteeni ja viisi muuta jatkosopimukseen Jokereiden kanssa

MESTIS / Uutinen
Saku Forsblom on pelannut tällä kaudella Jokereiden kapteenina.
Jokereiden ensi kauden joukkueen runko rakentuu vauhdilla.

Jokerit tiedotti tiistaiaamuna peräti kuudesta jatkosopimuksesta, kun puolustajat Saku Forsblom ja Valtteri Jeskanen sekä hyökkääjät Teemu HenritiusOskari KalajanniskaLeevi Lemberg ja Jesse Liuksiala jatkavat joukkueessa.

Joukkueen kapteenina tällä kaudella pelannut Forsblom on koonnut 42 ottelussa tehot 2+6. Jeskanen puolestaan on tehnyt 44 pelaamassaan ottelussa kolme maalia ja antanut 14 maaliin johtanutta syöttöä. Hän on kerännyt tällä kaudella eniten jääaikaa ottelua kohden.

Henritius on Jokereiden oma kasvatti, joka palasi seuraan kymmenen vuoden tauon jälkeen. 30-vuotias hyökkääjä on takonut 38 ottelussa pisteet 13+24. Kalajanniska on joukkueen toiseksi paras pisteentekijä tehtyään 45 ottelussa 24 maalia ja annettuaan 18 maaliin johtanutta syöttöä.

Myös Lembergin kiinnitys on joukkueelle tärkeä, sillä hän on Jokereiden sisäisen pistepörssin kolmas tehtyään 44 pelissä tehot 23+15. 24-vuotias Liuksiala on puolestaan ehtinyt pukea joukkueen paidan päälleen 38 kertaa viimeistellen tehot 7+5.

Henritiuksen jatkosopimus kattaa myös kauden 2025–26 ja Kalajanniskan sopimus kattaa kyseisestä kaudesta option. Muut jatkosopimukset kattavat ainoastaan ensi kauden.

– On Jokereiden kannalta todella hienoa, että omissa rooleissaan tällä kaudella joukkueen johtaviin pelaajiin kuuluvat yksilöt haluavat jatkaa seurassamme. Se kertoo siitä, että täällä on arki kunnossa, pelaajilla asiat hyvin ja he tuntevat kehittyvänsä. On myös jatkuvuuden kannalta iso asia, että nämä kuusi pelaajaa jatkavat meillä, Jokereiden urheilutoimenjohtaja Olli-Pekka Yrjänheikki kertoo tiedotteella.

» Lähetä palautetta toimitukselle