Olympiavoittaja palaa Liigaan − Joonas Nättinen vahvistamaan Ilveksen hyökkäystä

LIIGA / Uutinen
Joonas Nättinen palaa ulkomaan kiertueeltaan kotimaan kamaralle.
Viimeiset vuodet ulkomailla kiertänyt Joonas Nättinen palaa kotimaan kentille. Kokenut hyökkääjä on tehnyt sopimuksen Ilveksen kanssa.

Joonas Nättinen teki Ilveksen kanssa kaksivuotisen sopimuksen. Viimeiset kuusi kautta 33-vuotias hyökkääjä on pelannut ulkomailla KHL:ssa ja SHL:ssa.

Kaksi edelliskautta Nättinen edusti paikkansa SHL:ssa karsintojen kautta säilyttänyttä HV71:sta. Runkosarjassa Nättinen teki 30 ottelussa tehot 2+8, mutta jäi neljässä karsintaottelussa vaille tehopisteitä.

− Nättinen on pelaaja, joka tekee meistä joukkueena paremman. Hän pystyy olemaan kentällä kaikissa pelitilanteissa ja -rooleissa sekä kantamaan vastuuta otteluiden ratkaisuhetkillä, kun pitää turvata johtoa tai hakea tasoitusta, kuvaili Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela.

Edellisen kerran Nättinen on nähty Liiga-kaukaloissa kaudella 2017–18, jolloin hän pelasi JYPissä. Kaikkiaan hänellä on vyöllään 235 ottelua Liigassa. Jyväskyläläismiehistössä Nättinen pääsi juhlimaan CHL:n mestaruutta keväällä 2018.

Maajoukkuepaidassa Nättinen oli voittamassa olympiakultaa keväällä 2022. Palkintokaapissa leijonapaidasta on myös alle 18-vuotiaiden MM-pronssi. 

» Lähetä palautetta toimitukselle