Ensi kauden CHL-ottelut arvottu − Tapparalle kaksi ottelua Tšekissä, Ilves ja Pelicans kohtaavat hallitsevan mestarin

CHL / Uutinen
Sparta Prahaan siirtynyt Valtteri Kemiläinen pääsee kohtaamaan vanhoja joukkuetovereitaan.
Kuva © Jarno Hietanen
Champions Hockey Leaguen ensi kauden ottelut on arvottu. Toista kertaa käytössä on järjestelmä, jossa ei ole enää alkulohkoja, vaan joukkueet pelaavat kuutta eri joukkuetta vastaan runkosarjaottelun.
1 2 3 4 5 6
Tappara Skellefteå AIK Eisbären Berlin ZSC Lions Oceláři Třinec Genève-Servette HC
Fischtown Pinguins  Dynamo Pardubice Red Bull Salzburg HC Fribourg-Gottéron Ilves Färjestad BK
Pelicans Sparta Praha Straubing Tigers Växjö Lakers KAC Klagenfurt Lausanne HC
Fehérvár AV19 SønderjyskE Ishockey Sheffield Steelers Unia Oświęcim Storhamar Dragons de Rouen

Runkosarjassa joukkueet pelaavat kuusi ottelua eri joukkueita vastaan. Ottelut määräytyvät niin, että pelit vasemmanpuoleisen kolumnin joukkueet kohdataan kotona ja oikeanpuoleisen kolumnin joukkueet vieraissa. 1. kolumnin joukkueet kohtaavat 6. kolumin joukkueet kotonaan. Oman korin joukkuetta vastaan ei pelata.  

Näin ollen sekä Tappara että Pelicans saavat vieraakseen Färjestad BK:n sekä Rouenin. Lisäksi Tappara kohtaa kotonaan Lausanne HC:n ja Pelicans hallitsevan mestarin Genève-Servetten. Vierasmatkat suuntautuvat Pardubiceen, Vojensiin sekä Tapparan tapauksessa Prahaan ja Pelicansin kohdalla Skellefteåån.

Ilves kohtaa kotona ZSC Lionsin, Växjö Lakersin ja Unia Oświęcimin. Vierasotteluista kaksi pelataan Sveitsissä ja yksi Ranskassa.

Runkosarjan 16 parasta selviävät pudotuspeleihin, jossa paras kohtaa sijalla 16 olevan ja niin edelleen. Kaavio tehdään valmiiksi kerralla finaaliin asti.

» Lähetä palautetta toimitukselle