Järvenpääläisryhmä pakkovoiton edessä

MESTIS / Ennakko
Illan ottelussa Jääkotkat saavat vieraakseen KJT:n Järvenpäästä. Molemmilla joukkueilla kevätkausi alkoi varsin murheellisesti. UJK joutui taipumaan Mikkelissä Jukureille ja KJT puolestaan menetti pisteet kotiluolassaan Kajaanin Hokille.

Järvenpääläisryhmälle illan peli tulee paljolti näyttämään mihin suuntaan loppukausi mennään. Viimeisestä neljästä ottelusta on tullut tappio ja joukkue menetti viime kierroksella paikkansa kahdeksan parhaan joukossa. Mikäli järvenpääläiset eivät saa muutettua kurssiaan, puhaltavat sekä FPS ja TuTo takaa ohitse ja edessä on tällöin varsin rasittava karsintasarja.

UJK voi valmistautua illan peliin paineettomasti. Joukkue on jo valmistautumassa kevään karsintasarjaan ja tällä hetkellä ottelut ovat vain hyvää harjoittelua sekä kuvioiden hiomista. Uutena valmentajana Matti Keinonen on varmasti onnistunut puhaltamaan positiivista ilmapiiriä uusikaupunkilaisiin. Lisäksi illan kotijoukkue on varmasti huomannut, että KJT on ollut viime aikoina heikko. Mahdollisuus ottaa kevätkauden ensimmäinen voitto varmasti motivoi kotijoukkuetta yrittämään.

KJT:n pelaajapakka muuttui jonkin verran joulutauolla. Pitkästä aikaa maalinsuulle palasi joukkueen tukipilari Jaakko Suomalainen. Vaikka edellisessä ottelussa tulikin tappio, on Suomalainen silti joukkueen tuli ja turva, johon kenttäpelaajien on helppo luottaa.

KJT:n hyökkäyskalusto puolestaan vahvistui tauon aikana huomattavasti. Riku Rahikaisen ja Jussi Saarisen paluun myötä KJT luisteluttaa kentälle kolme mestistasoista kenttää illan otteluun. Vaikka Hokkia vastaan ei joukkue onnistunut maalinteossa, on nyt odotettavissa, että hyökkäyskalusto onnistuu tekemään useammankin maalin UJK:n verkkoon.

Aivan täydellä miehityksellä KJT ei otteluun kuitenkaan pääse, sillä Toni Mustonen ja Jaska Vilen ovat kumpikin poissa pelaavasta kokoonpanosta. Vilen sai ottelurangaistuksen Hokkia vastaan pelatussa mittelössä ja Mustosen kymppitili tuli täyteen samaisessa ottelussa.

» Lähetä palautetta toimitukselle