Peräpään taistelu

MESTIS / Ennakko
Sarjassa viimeisinä olevat KJT ja UJK kohtaavat tänään ensin mainitun kotikentällä. Jää-Kotkilla ei ole paineita pelissä, sillä katse on luotu jo kohti karsintoja. KJT:lla on kyseessä pakkopisteitten otto vierailta, sillä ero edellä olevaan FPS:aan on 4 pistettä. Karsintaan joutuminen on siis vielä omissa käsissä.

KJT

Isännillä on takanaan kolme häviötä ja kaksi tasapeliä viidestä viimeisestä pelistä. Kaksi edellistä peliä kotonaan KooKoota ja Sportia vastaan ovat olleet tasaisia, tuloksena tasapeli ja maalin tappio. Joukkueen maalinteko on hieman takkuillut ja näin tärkeät voitot ovat jääneet saamatta. Tämänkertainen vastustaja Jää-Kotkat ei ole enää mikään varma pisteautomaatti, sillä joukkue on vahvistunut huomattavasti joulun jälkeen. Seppo Revon ryhmä saa varmasti tehdä täyden päivätyön
pisteitten eteen.

KJT:n kokoonpanosta puuttuvat Ville Raatikainen ja Riku Taanonen. Matti Lievonen korvaa Raatikaisen puolustuksessa. Iskukykyisin yhdistelmä on Pekka Nöyränen-Jaska Vilen-Miikka Lindholm. Myös kakkosketjun Matti Luoma on viimepelissä esittänyt hyviä otteita. Maalissa viimeisenä lukkona on Jaakko Suomalainen.

Jää-Kotkat

Vierailla on takanaan hyvä kotipeli KooKoota vastaan ja kaksijakoinen vieraspeli Forssassa. FPS:ää vastaan ensimmäinen erä hävittiin katastrofaalisesti 8-0 ja loput kaksi erää voitettiin 3-7. Joukkue valmistautuu karsintoihin ja näin ollen voi pelata vapautuneesti tämän illan pelissä. Uudet vahvistukset Raumalta ovat selvästi tuoneet ryhtiä joukkueen peliin. Kun paineet ovat isännillä, voi
hyvinkin odottaa, että tasaisen pelin pisteet matkaavat Uuteenkaupunkiin. Muistettava on, että UJK voitti edellisen kohtaamisen Uudessakaupungissa.

Vieläkään Matti Keinonen ei saa kaikkia pelaajia kentälle. Nyt uutena miehenä poissa on Mikko Mäkiranta. Muut sairaslistalla olevat ovat Lari Virtanen, Marko Raita, Mika Laaksonen ja Jari Torkki. Mukana kokoonpanossa ovat taas Sami Häätylä, Juha-Pekka Ketola ja Jaakko Hagelberg.

Tulosveikkaus

Tästä pelistä uskaltaa jo veikata ukilaisille vierasvoittoa. 3-6 voitto Jää-Kotkille. KJT ei pysty vastaamaan vieraitten aggressiiviseen kontaktipeliin ja kova raumalaisista koostuva ykkösviisikko ratkaise pelin.

» Lähetä palautetta toimitukselle