Canucks kiinnitti nuoret tukipilarinsa – Hughesille kuuden vuoden pahvi, Petterssonille kolmen

NHL / Uutinen
Elias Pettersson ja Quinn Hughes iskivät nimensä sopimuspapereihin.
Kuva © Getty Images
Vancouver Canucks kiinnitti nuoret johtohahmonsa rahakkailla jatkosopimuksilla.

Vancouver Canucks on tehnyt huipputärkeät jatkosopimukset nuorten tähtipelaajiensa Elias Petterssonin ja Quinn Hughesin kanssa. Pettersson jatkaa Canucksissa kolmen vuoden ja Hughes kuuden vuoden jatkopestillä. Molemmat pelaajat olivat kesän ilman sopimusta rajoitettuina vapaina agentteina.

Ruotsalaissentteri Pettersson on pelannut Canucksista syksystä 2018 lähtien ja tehnyt tähän asti 165 runkosarjaottelussa tehot 65+88=153. Petterssonin kausikohtainen palkka uudessa sopimuksessa on 7,35 miljoonaa dollaria.

Yhdysvaltalaispuolustaja Hughes pelasi ensimmäiset pelinsä Canucksissa keväällä 2019, mutta hänellä on allaan vasta kaksi kokonaista kautta. Puolustajaksi tulokset ovat kuitenkin olleet vakuuttavia, sillä 129 ottelussa Hughes on iskenyt tehot 11+86=97. Hughesin kausikohtainen palkka on hieman korkeampi kuin Petterssonilla eli 7,85 miljoonaa dollaria.

Sopimusten päättyessä Pettersson on yhä rajoitettu vapaa agentti, kun taas Hughes on rajoittamaton. Nuorten tähtien jatkosopimusten jälkeen Canucks ajautui yli 1,4 miljoonaa dollaria palkkakaton yläpuolelle. Ainoa yhä ilman sopimusta oleva rajoitettu vapaa agentti Canucksin sopimusten jälkeen on Ottawa Senatorsin Brady Tkachuk.

» Lähetä palautetta toimitukselle