Lukon alakerta vahvistuu Ruotsin mestarilla ja kanadalaisjärkäleellä

LIIGA / Uutinen
Anton Olssonille liigakaukalot ovat tuttuja jo viime kaudelta.
Kuva © PABLO CASSO HTTPS://WWW.INSTAGRAM.COM/PABLOCASSOSPORT/
Lukko on tehnyt sopimukset puolustajien Alex Petersin ja Anton Olssonin kanssa.

Anton Olsson ja Alex Peters vahvistavat tulevalla kaudella Lukon puolustusta. Molempien sopimukset ovat yksivuotisia.

Olsson ehti tutustumaan liigapeleihin jo viime kaudella, kun pelasi seitsemän ottelua Jukureissa lainapestillä Skellefteåsta. SHL:ssä 21-vuotias puolustaja pelasi runkosarjassa 18 ottelua ja pudotuspeleissä 14 kamppailua. Kauden päätteeksi Olsson pääsi juhlimaan Ruotsin mestaruutta.

Ruotsin ikäkausimaajoukkueissakin esiintynyt Olsson on pelannut urallaan kaikkiaan 163 SHL-ottelua. Puolustaja on Nashville Predatorsin kolmannen kierroksen varaus kesältä 2021.

– Olsson liikkuu hyvin kentällä ja syöttää laadukkaasti. Perusjämäkkää hyvää pelaamista ollut viime kausina ja hyvässä kehittyvässä iässä. Jos jotain voi kutsua kahden suunnan puolustajaksi niin Olssonia, kuvaili Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt ruotsalaispuolustajaa.

Petersin kaksi edelliskautta ovat kuluneet AHL:ssa Bakersfield Condorsin miehistössä. Menneellä kaudella järkälemäinen (193 cm/100 kg) kanadalaispuolustaja iski 45 ottelussa tehot 5+13. 

Kaikkiaan Dallas Starsin kesällä 2014 kolmoskierroksella varaama Peters on AHL:ssa pelannut 115 ottelua, joiden lisäksi kokemusta on kertynyt myös ECHL:sta 77 ottelun verran.

− Peters on monipuolinen pelaaja ja käyttökelpoinen monissa eri tilanteissa. Hienoa saada tällainen tyly jätkä tohon mukaan, ei ole kenenkään vastustajan kiva tulla maalille, kun Peters on vastassa, Sahlstedt totesi.

» Lähetä palautetta toimitukselle