Predatorsille kävi kalpaten, Golden Knights pakotti Starsin seiskapeliin

NHL / Uutinen
Juuse Saroksen ja kumppanien kausi päättyi.
Kuva © Darcy Finley / NHLI via Getty Images
Nashville Predatorsin NHL-kausi tuli päätökseensä Vancouver Canucksin käsittelyssä. Maaleilla ei yön kierroksella mässäilty, sillä kummassakin kamppailussa yksi maali periaatteessa riitti voittajan selvittämiseen. Noah Hanifin ja Adin Hill näyttelivät pääosia Vegasissa.

Nashville Predatorsin kausi päättyi, kun se hävisi neljännen kerran NHL:n pudotuspelien avauskierroksella Vancocuver Canucksille. Sarjan ratkaissut kuudes ottelu päättyi kanadalaisjoukkueelle 1−0. Predatorsin maalilla torjunut Juuse Saros koppasi 28 kiekkoa. Ainut hänet ohittamaan pystynyt Canucks-peluri oli sveitsiläinen Pius Suter aivan varsinaisen peliajan loppuminuuteilla.

Perjantain ja lauantain välisenä yönä Suomen aikaa pelatun kierroksen toisessa ottelussa Vegas Golden Knightsin ja Dallas Starsin välillä mentiin niin ikään maalittomassa tasatilanteessa kolmanteen erään ennen kuin Noah Hanifin napautti kiekon terävästi ohi Jake Oettingerin. Kun Stars ei onnistunut ohittamaan Adin HIlliä kotijoukkueen tolppien välissä ja Mark Stone paukautti limpun tyhjään Stars-nuottaan, eteni joukkueiden välinen sarja seitsemänteen ja ratkaisevaan otteluun. Se mitellään sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Dallasissa.

NHL:n pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella on jäljellä myös Boston Bruinsin ja Toronto Maple Leafsin välisen ottelusarjan seitsemän vääntö. Se on vuorossa Suomen aikaa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä.

» Lähetä palautetta toimitukselle