Seikkulan siskokset ja Lehto jatkavat HPK:ssa, myös nuorille Lambergille ja Anderssonille sopimukset

Naisten Liiga / Uutinen
Kiti ja Heta Seikkula jatkavat HPK:ssa.
Kuva © Julia Suuriniemi
Kiti ja Heta Seikkula sekä Saimi Lehto jatkavat pitkiä HPK-uriaan. Nuoret Eva Lamberg ja Emma Andersson solmivat myös liigasopimukset.

HPK:n naiset tiedotti Instagram-kanavallaan keskiviikkona viidestä sopimuksesta ensi kaudelle. Seikkulan siskokset Kiti ja Heta jatkavat kahdeksannelle Kerho-kaudelleen, Saimi Lehdolla on edessä kuudes vuosi Hämeenlinnassa.

Eva Lamberg jatkaa HPK:ssa toiselle kaudelleen Naisten Liigassa ja akatemiasta rinkiin nousee mukaan Emma Andersson. Hänen sopimuksensa on kaksivuotinen siinä, missä muiden kontrahti kattaa ensi kauden.

22-vuotiaat Kiti ja Heta Seikkula ovat olleet HPK:n kantavia voimia. Hyökkääjä Kiti ja puolustaja Heta kuuluivat viime kaudella myös joukkueen kapteenistoon. Heta kantoi kapteenin C-kirjainta ja Kiti oli yksi ryhmän varakapteeneista. Kumpikin oli myös pisteiden valossa sarjassa neljänneksi tulleen joukkueen parhaimmistoa. Kiti voitti HPK:n sisäisen pistepörssin runkosarjassa tehoillaan 22+23=45 yhteensä 32 ottelussa. Heta teki samassa määrässä otteluita pakin tontilta 6+16=22 pistettä.

Kärkiketjuissa pelannut Lehto, 22, on osoittanut olevansa tasaisen hyvä suorittaja, joka pystyy tuomaan myös pisteitä pöytään, 7+8=15 viime kauden runkosarjassa. Tyttöleijonissa MM-kisoissakin nähty Lamberg, 16, on nuoresta iästään huolimatta ennakkoluuloton maalintekijätyyppi, jolla on potentiaalia.

Andersson, 17, pelasi viime kaudella HPK:n akatemiassa kelpo tehoilla 5+11=16 yhteensä 28 ottelussa ja nousee nyt naisten liigaryhmään tuoreen sopimuksen myötä. Hän teki pääsarjatason debyyttinsä toissa kaudella HIFK:n paidassa.

» Lähetä palautetta toimitukselle