Kiekko-Espoon naisille kolme jatkosopimusta

Naisten Liiga / Uutinen
Tiia Pajarinen jatkaa Kiekko-Espoossa.
Maalivahti Tiia Pajarinen, puolustaja Siru Lehtopelto ja hyökkääjä Nea Koskipalo jatkavat espoolaisjoukkueessa.

Kiekko-Espoon naisten liigajoukkue tiedotti, että maalivahti Tiia Pajarinen, puolustaja Siru Lehtopelto ja hyökkääjä Nea Koskipalo jatkavat joukkueessa ensi kaudella.

Pajarinen, 26, aloittaa jo kuudennen kautensa Espoossa. Maalivahti on noussut huippuotteillaan myös Naisleijonien rinkiin. Viime kauden runkosarjassa Pajarinen pysäytti kiekot 91,2 prosentin varmuudella. Pudotuspeleissä torjuntaprosentti oli piirun verran parempi, 91,4 ja kauden päätteeksi espoolaisten kaulaan ripustettiin hopeamitalit. Pajarisella on urallaan voitettuna myös kaksi Suomen mestaruutta.

Kokenut puolustaja Lehtopelto, 28, on pelannut jo vuosikymmenen ajan sinipaidoissa. Viime kaudella hän teki runkosarjassa tehot 1+3 ja pudotuspeleissä tehot 1+1. Kiekko-Espoon tiedotteessa häntä kuvaillaan suurella sydämellä pelaavaksi joukkuepelaajaksi.

Kolmannelle Kiekko-Espoo-kaudelleen suuntaava Koskipalo, 20, teki viime kauden runkosarjassa kuusi maalia ja antoi yhden maaliin johtaneen syötön. Pudotuspeleissä syntyi kaksi osumaa ja yksi syöttöpiste. HIFK:ssa ennen espoolaisiin tuloaan pelannut Koskipalo on tiedotteen kuvailun perusteella energinen taistelija.

» Lähetä palautetta toimitukselle