Panthers voitti taas Bruinsin, Canucks ja Oilers väänsivät jatkoeräratkaisuun asti

NHL / Uutinen
Panthers ärjyi Bruinsin kumoon toistamiseen.
Kuva © Steve Babineau / NHLI via Getty Images
NHL:n pudotuspelit jatkuivat kahden sarjan voimin, kun Panthers päihitti Bruinsin ja Oilers tasoitti pelit Canucksia vastaan.

Perjantain ja lauantain välisenä yönä Suomen aikaa NHL:n pudotuspeleissä toisen kierroksen sarjoissa Florida Panthers kukisti vastustajansa Boston Bruinsin toistamiseen ja käänsi sarjan 2−1-johdokseen voittolukemillaan 6−2. Vancouver Canucksin ja Edmonton Oilersin toisessa kohtaamisessa tarvittiin jatkoerää enne kuin öljymiehet iskivät sarjan tasoihin.

Panthers iski taululle kuusi maalia, kun se pudotti Bruinsin kelkastaan. Evan Rodrigues sekä aloitti että lopetti maalinteon ottelussa. Suomalaisista syöttöpisteiden makuun pääsivät pantteripaidassa Aleksander Barkov ja Eetu Luostarinen. Panthers johti jo 4−0 ennen kuin Jakub Lauko ja Jake DeBrusk kavensivat tilannetta hetkellisesti. Sam Reinhart ja Rodrigues palauttivat kuitenkin neljän maalin marginaalin loppusummeriin mennessä.

Canucks ja OIlers väänsivät tasaisesti, ja kolmanteen erään lähdettiin niukassa kotijohdossa 3−2, kun Nikita Zadorov siipaisi kiekon ohi Stuart Skinnerin. Maaleja iskettiin läpi ottelun vuorotahtia. Canucksin ruotsalaistähti Elias Pettersson aloitti osumien mättämisen jo ensiminuuteilla, mutta Leon Draisaitl löi vastauksen vielä avauserässä. Toisen kaksikymppisen aikana kihauttivat Brock Boeser, Mattias Ekholm sekä Zadorov.

Kolmannessa erässä supertähti Connor McDavid punnersi pelin 3−3:een, ja siihen varsinaisen peliajan osumat jäivätkin. Jatkoerä ehti vanheta viisi minuuttia ja 36 sekuntia,kun Evan Bouchard lähetti kiekon maalille − peliväline pomppi Canucks-pelaajista Arturs Silovsin selän taakse. Näin Oilers voitti ottelun 2−1 ja tasoitti otteluvoitot 1−1:een.

» Lähetä palautetta toimitukselle