KooKoon tehohyökkääjäkin tarttui Kärppien haaviin − Ben Tardif matkaa Ouluun

LIIGA / Uutinen
Ben Tardif vetää ensi kaudella ylleen kärppänutun.
Kuva © Ville Tohka
KooKoossa tehokkaan kauden pelannut Ben Tardif jatkaa uraansa Liigassa. Hyökkääjän uusi seura on Kärpät.

Ben Tardif liittyy Kärppien riveihin yksivuotisella sopimuksella. 24-vuotias kanadalaishyökkääjä siirtyy Ouluun KooKoon miehistöstä, jossa kiekkoili viime kauden.

Tardif oli kouvolalaisjoukkueen paras pistemies päättyneellä kaudella. Vasemmalta laukova laitahyökkääjä teki 57 pelaamassaan ottelussa tehot 15+35. 

− Tardif on perinteinen kärppätyylinen nopea ja taitava pelaaja. Hän tuo meille lisää tehoja ja työteliäänä hyökkääjänä hän pystyy luomaan hyökkäyspeliä ja riistoja meille. Todella hienoa, kun Ben halusi tulla Ouluun tässä vaiheessa uraa – uskomme, että hänestä kasvaa pelaaja vieläkin isommille areenoille, kommentoi Kärppien urheilujohtaja Mikko Myllykoski.

Ennen Suomeen siirtymistään Tardif pelasi AHL:ssa ja ECHL:ssa. AHL-otteluita hyökkääjälle kertyi 45 ja ECHL-kamppailuita 71 kappaletta.

Kärpät on kuluvalla viikolla julkistanut useampien nimekkäiden pelaajien sopimuksia. Aiemmin tällä viikolla joukkueeseen ovat liittyneet Michal Kovarcik ja Reid Gardiner, joiden lisäksi jatkosopimukset solmivat viime kauden maalikuningas Teemu Turunen sekä puolustaja Atte Ohtamaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle