Vancouver Canucks ja Toronto Maple Leafs hyvin edustettuina NHL:n tähdistöpelissä – valittujen joukossa ei uusia suomalaisia

NHL / Uutinen
J.T. Miller ja Brock Boeser valittiin tähdistöotteluun.
Kuva © Getty Images
NHL julkaisi yleisöäänestyksen perusteella tähdistöotteluun valitut pelaajat. Jo aiemmin otteluun valittu Sebastian Aho vastaa suomalaisedustuksesta.

Viime viikolla yhden pelaajan jokaisesta joukkueesta tähdistöotteluun nimennyt NHL on nyt julkaissut loput tapahtumaan osallistuvat pelaajat. Nämä viimeiset neljä maalivahtia ja kahdeksan kenttäpelaajaa valittiin yleisöäänestyksellä.

Eniten pelaajia otteluun valittiin Vancouver Canucksista, jonka hyökkääjät Brock Boeser, J.T. Miller ja Elias Pettersson sekä maalivahti Thatcher Demko liittyvät aiemmin joukkueen edustajaksi nimetyn puolustaja Quinn Hughesin seuraan.

Ottelua isännöivästä Toronto Maple Leafsista yleisöäänestyksen perusteella mukaan pääsevät hyökkääjät Mitch Marner ja William Nylander sekä puolustaja Morgan Reilly. Hyökkääjä Auston Matthews oli jo ensimmäisten valintojen joukossa.

Riittävästi ääniä valintaan keräsivät myös TPS:ssäkin pelannut Colorado Avalanchen maalivahti Aleksandr Georgijev ja hänen joukkuetoverinsa puolustaja Cale Makar. Avalanchesta mukana on myös NHL:n nimeämä hyökkääjä Nathan MacKinnon.

Yleisön suosikkeja olivat myös Edmonton Oilersin hyökkääjä Leon Draisaitl sekä maalivahdit Jeremy Swayman Boston Bruinsista ja Sergei Bobrovski Florida Panthersista.

Suomalaiset eivät yleisöäänestyksessä menestyneet, joten aiemmin nimetty Carolina Hurricanesin Sebastian Aho on ottelun ainoa suomalainen.

Tähdistöottelu pelataan lauantaina 3. helmikuuta ja siihen liittyvät taitokilpailut käydään päivää aiemmin. Joukkuejaot selviävät torstaina 1. helmikuuta.

Alla NHL:n listaus kaikista otteluun nimetyistä pelaajista. Ennakkoon nimetyt pelaajat ovat listassa valkoisella ja yleisöäänestyksen perusteella otteluun matkaavat pelaajat kullankeltaisella värillä.

» Lähetä palautetta toimitukselle