NHL 65:00 -podcast − Patrik Laineen pyssy puhuu, jos Predators jatkaa jäähyilyään

NHL / Artikkeli
Patrik Laine on uhka Nashville Predatorsille.
Kuva © Getty Images
Nashville Predatorsin ja Winnipeg Jetsin välinen pudotuspelisarja on katsojien juhlaa niin katsomossa kuin televisionkin ääressä. Kahden äärimmäisen taitavan ja hyökkäysvoittoista jääkiekkoa pelaavan joukkueen kohtaamisella on aineksia nousta välittömäksi klassikoksi kentällä ja sen ulkopuolella.

NHL:n pudotuspelien toisen kierroksen herkkupala on Keskisen divisioonan kuninkuudesta käytävä kamppailu Nashville Predatorsin ja Winnipeg Jetsin välillä. Jatkoajan NHL 65:00 -podcastista tutut Veli Kaukonen ja Nico Oksanen ennakoivat tätäkin ottelusarjaa omaan tuttuun tyyliinsä.

Kaukonen ja Oksanen painottavat erikoistilanteiden merkitystä ottelusarjassa, ja etenkin sitä, ettei Predatorsilla ole enää varaa samanlaisiin jäähymääriin kuin runkosarjassa ja ensimmäisellä kierroksella. Jetsin äärimmäisen vaarallinen ylivoima voi Patrik Laineen johdolla voittaa jopa koko sarjan, jos sille annetaan liikaa mahdollisuuksia.

Molempien joukkueiden kotiyleisöt saavat Kaukoselta ja Oksaselta suitsutusta osakseen peleihin luomastaan tunnelmasta. Kotiedun merkitystä ei etenkään tässä sarjassa tule aliarvioida.

Nashville Predators vs. Winnipeg Jets

Kuvausteksti 

» Lähetä palautetta toimitukselle