NHL 65:00 -podcast − Golden Knights ja Sharks tavoittelevat kuuta taivaalta

NHL / Artikkeli
William Karlssonilta odotetaan maaleja.
Kuva © Getty Images
Satumaisen kauden pelannut Vegas Golden Knights pyrkii jatkamaan lentoaan San Jose Sharksin kustannuksella. Sharks kaatoi ensimmäisellä kierroksella Anaheim Ducksin ja tarjoaa kasinokaupunkilaisille Los Angeles Kingsiä kovemman vastuksen.

NHL:n pudotuspelien toinen kierros alkaa kahdella ottelulla ensi yönä Suomen aikaa. Jatkoajan NHL 65:00 -podcastista tutut Veli Kaukonen ja Nico Oksanen alustavat sarjaa tulokasjoukkue Vegas Golden Knightsin ja Anaheim Ducksin vakuuttavasti kaataneen San Jose Sharksin välillä.

Kaukonen ja Oksanen näkevät Erik Haulan ja William Karlssonin kantavan ratkaisupelaajan viittaa Golden Knightsissa. Vastustaja Sharksissa vastaavassa asemassa ovat luottopuolustaja Marc-Éduard Vlasic ja siirtotakarajahankinta Evander Kane

Maalivahdit Marc-André Fleury ja Martin Jones ovat joukkueidensa tukipilarit, mutta podcastin kaksikko on yhtä mieltä siitä, että mahdollisessa ratkaisevassa seitsemännessä ottelussa vaakakuppi kääntyy Fleuryn suuntaan.

Sharksin veteraanihyökkääjä Joe Thorntonin merkitystä ei myöskään voi olla korostamatta liikaa. Mikäli hän palaa vielä Sharksin kokoonpanoon, on hänen panoksensa joukkueelle suuri.

Vegas Golden Knights vs. San Jose Sharks

Kuvausteksti 

» Lähetä palautetta toimitukselle