NHL 65:00 -podcast − Capitalsin ja Penguinsin taisto kulminoituu kapteenien vastakkainasetteluun

NHL / Artikkeli
Aleksandr Ovetškin on jälleen paljon vartijana.
Kuva © Getty Images
Pittsburgh Penguins ja Washington Capitals ovat tulleet toisilleen tutuiksi NHL:n pudotuspeleissä viime vuosina. Molemmilla joukkueilla on käytössään laaja rintama ratkaisijoita, mutta ottelusarja kiteytyy tänäkin keväänä Sidney Crosbyyn ja Aleksandr Ovetškiniin.

NHL:n pudotuspelien toinen kierros alkaa kahdella ottelulla ensi yönä Suomen aikaa. Jatkoajan NHL 65:00 -podcastista tutut Veli Kaukonen ja Nico Oksanen ennakoivat toisilleen tuttujen Pittsburgh Penguinsin ja Washington Capitalsin välistä titaanien taistoa.

Podcastin parivaljakko vaatii venäläistähti Aleksandr Ovetškinilta täydellistä onnistumista, jotta Capitals etenisi Itäisen konferenssin finaaliin hallitsevan mestarin kustannuksella. Kaksikko kehuu Sidney Crosbyn keskeistä panosta sarjassa Philadelphia Flyersia vastaan.

Capitalsin katse siirtyy luonnollisesti Crosbyyn: tämä mies joukkueen on saatava kuriin. Lisäksi Penguins on vaarallinen joukkue myös riistopelaamisensa myötä. Pingviinipaidat tekevät maalinsa hyökkäys- ja keskialueen kiekonriistoista.

Washington Capitals vs. Pittsburgh Penguins

Kuvausteksti 

» Lähetä palautetta toimitukselle