"Pääsin maalin taakse ja yritin ilmaveiviä" − Ilveksen Elli Suoranta pysähtyi HIFK:n ranskalaiseen seinään, mutta palasi iskemään kavennuksen

Naisten Liiga / Haastattelu
Elli Suoranta oli monessa mukana lauantain pelin tuoksinassa.
Kuva © Samuli Huikuri - https://www.instagram.com/shuikuri/
Naisten Liigan kamppailussa Ilveksen ja HIFK:n välillä nähtiin kova tilanne, kun tupsukorvien puolustaja Elli Suoranta jäi Athéna Locatellin jyrän alle. Ranskalaiselle tuomittiin tilanteesta 2+10 minuutin rangaistus. Suoranta iski ylivoimalla kotijoukkueelle sillä hetkellä tärkeän osuman.

Ilves hävisi kovan kamppailun jälkeen HIFK:lle Naisten Liigan toiseksi viimeisellä kierroksella vuoden 2022 puolella numeroin 2−4. Tupsukorvien ykkösparin puolustaja Elli Suoranta summasi ottelun seuraavasti:

− Ensimmäisessä erässä olimme heikkoja. Emme olleet ehkä alusta asti valmiita ja päästimme kaverin johtoasemaan vähän liian helposti. Kaksi viimeistä erää paransimme peliä ja saimme pari maalia tehtyä. HIFK teki kuitenkin enemmän ja tämä on edelleen maalintekopeli.

Toisessa erässä HIFK:n johtaessa jo 3−0 liikkui Suoranta päätyyn helsinkiläisten maalivahti Kiia Lahtisen selustaan. Yritteliäs temppu maalin kulmalle pysähtyi ranskalaiseen seinään, kun rautainen puolustaja Athéna Locatelli tuli eteen. Suoranta ei kuitenkaan loukannut tärskystä sen pahemmin. Locatelli lähti 2+10-minuuttiselle istunnolle.

− Pääsin maalin taakse ja yritin ilmaveiviä enkä onnistunut. Sitten päässä kilahti, kun kaveri tuli päin. Ehkä siinä meni joitain ruuveja oikeille paikoilleen ja pääsin ylivoimalla paukauttamaan (Emilia) Varpulan jälleen kerran erinomaisesta syötöstä. Tilanteessa oli hyvä maski, niin siitä oli helppo täräyttää, Ilves-pakki puheli.

Lopulta Ilves hävisi Naisten Liigan sarjakakkoselle HIFK:lle numeroin 2−4. 

Locatelli on HIFK:n jämäkkä tähtipuolustaja.

Naisten Liigassa pelataan sunnuntaina viimeinen ottelukierros ennen yli kuukauden kestävää taukoa. Ilves saa vieraita Rovaniemeltä, kun sarjajumbo saapuu Tesoman jäähalliin.

− Lähdetään alusta asti täysillä. RoKi tulee varmasti lujaa ja antaa painetta, joten jokaisen pelaajan on oltava valmiina. Kello 12 on taas aikainen peli, joten täytyy tehdä kunnon herättelyt aamulla. Tämän vuoden viimeinen peli, niin ei tarvitse säästellä. Kaikki jätetään huomenna kentälle, Suoranta lupasi.

» Lähetä palautetta toimitukselle