Aamuharjoitusten aika ohi Talvisalossa

MESTIS / Ennakko
Perjantain ottelu oli tiukkaa vääntöä, mikä jatkunee myös lauantaina.
Kuva © Joona-Pekka Hirvonen
Jokipojat nappasi revanssiviikonlopun avauskohtaamisesta täydet kolme pinnaa kukistettuaan SaPKon maalein 4-1. Perjantain kohtaaminen oli nämä joukkueet tuntien melko vaisu, mutta loppua kohden tunteet alkoivat räiskyä.

SaPKon turmaksi perjantain avauskohtaamisessa koitui heikko keskuspuolustus ja toisaalta tasaisuuden puuttuminen. Päävalmentaja Janne Sinkkonen manasi myös keskialueella menetettyjä kiekkoja.

Jokipojat jyräsi avauskohtaamisessa selvään voittoon Juuso Kaijomaan johtaman vitjan johdolla. Pässipaidat onnistuivat pimentämään yhden sarjan parhaista ketjuista, Sami Blomqvist - Mikael Ruohomaa - Janne Niva, melko kunniakkaasti, mutta ratkaisuvoimaa joensuulaisjoukkueesta on alkanut löytyä myös tämän trion takaa.

Savonlinnalaisten etsikkoaikaa oli ensimmäinen erä, mutta tulosta hyvä rynnistys ei tuottanut. Joensuulaisten päävalmentaja Mikko Haapakoski kuvaili omiensa avauserää aamuharjoituksiksi, millaiseen ei Talvisalon revanssikohtaamisessa ole varaa.

Ennen revanssiviikonloppua kaksi viikkoa sitten Jokipojat kävi kaatumassa Talvisalossa maalein 3-2. Tuolloin hyökkääjä Otto Karvinen taklasi itselleen neljän ottelun pelikiellon, joka päättyy sopivasti lauantain kamppailuun. Karvinen ja etenkin hänen vartiointinsa kannattaa laittaa Talvisalon lauantai-illassa tarkkailuun.

Joensuulaisjoukkue viilettää parhaillaan kuntopuntarin kärjessä, mutta vieraskentillä on ollut aavistuksen nihkeämpää. Viimeisessä yhdessätoista ottelussa se on ottanut käkeen vain kaksi kertaa, joista toisen juuri SaPKoa vastaan.

SaiPasta pässipaidassa lainalla oleva Stefano Giliati väläytteli osaamistaan ajoittain, mutta pelaamattomuuden huomasi. Talvisalossa tahti saattaa olla toinen, kun joukkueeseen on asetettu yhtä pykälää paremmin.

Seuraa Heitä

Otto Karvinen #21 | Jokerit

Laitahyökkääjä

Talvisalossa yleisön sylkykupiksi taklauksellaan ajautunut Karvinen palaa pelikiellostaan kehiin juuri lauantain otteluun. Mitä tapahtuu tällä kertaa?

Miikael Arkimo # |

Laitahyökkääjä

Viime kaudella Jokipoikien nuttua kantanut Arkimo merkkautti perjantain kohtaamisessa yhden syöttöpisteen. Johtaa SaPKon nelosketjua.

» Lähetä palautetta toimitukselle