Uutinen

Leijonat kokeneella joukkueella EHT:lle

MAAJOUKKUE | 24.10.2016 15:02
Suomen joukkue Helsingin EHT-turnaukseen on nimetty. Ryhmä koostuu pääasiassa KHL-pelaajista, mutta mukaan mahtui myös muutama pelaaja kotimaisesta Liigasta sekä Ruotsin pääsarjasta.

Kolumni

Superjunnut valtaavat NHL-kaukalot

MAAJOUKKUE, NHL | 20.10.2016 11:20
Alkukauden ottelu Winnipeg Jetsin ja Toronto Maple Leafsin välillä loi nuorten pelaajien näkökulmaa koko pitkää talvea ajatellen.

Artikkeli

Maanantaijää, viikko 42: Menestyjiä ja heidän tuuraajiaan

LIIGA, MAAJOUKKUE, NHL, KHL | 17.10.2016 11:00
Maanantaipäivä tarkoittaa sitä, että Jatkoajan toimittajat kiristävät piponsa, solmivat luistimennauhansa ja suuntaavat kohti jääkenttiä. Vielä kun olisi lunta ja jäätä.

Artikkeli

“Läpi helvetin”: Marko Jantusen tie kiekkomaailman huipulta yhteiskunnan pohjalle

LIIGA, MAAJOUKKUE, SHL | 14.10.2016 14:30
Marko Jantunen pelasi jääkiekkoa pääsarjatasolla 20 vuotta. Tuoreessa elämäkerrassaan Jantunen kertoo päihteiden olleen mukana kuvioissa koko uran ajan. Peliuran päätyttyä hän ajautui huumeidenkäyttönsä takia velkakierteeseen ja jatkuvaan hengenvaaraan, mutta taisteli itsensä takaisin elämään läpi helvetin.

Kolumni

Onko Sidney Crosbylla enää mitään voitettavaa?

MAAJOUKKUE, NHL | 4.10.2016 11:37
Sidney Crosby on sukupolvensa supertähti, joka on voittanut urallaan sekä yksilö- että joukkuetasolla kaiken. Onko Crosbylle jäljellä enää mitään voitettavaa?

Artikkeli

Mitä World Cupista jäi käteen?

MAAJOUKKUE | 2.10.2016 21:00
World Cup saatiin taputeltua Torontossa jo kahden finaalin jälkeen, kun Kanada voitti Euroopan suoraan voitoin 2−0. Torontossa turnauksen seurannut Jatkoajan toimittaja Sami Koljonen pohtii, mitä kisoista lopulta jäi käteen ja mikä pitäisi muuttua seuraavassa World Cupissa.

Artikkeli

World Cup faktoina: Ylivoimamaali oli harvinaista herkkua

MAAJOUKKUE | 2.10.2016 17:13
World Cup päättyi perjantain vastaisena yönä Kanadan voittoon. Jatkoaika kokosi turnauksesta mielenkiintoisia faktoja ja tilastoknoppeja.

Artikkeli

World Cupin top 5 -suoritukset: MacKinnonin jatkoaikamaali ällistyttää edelleen

MAAJOUKKUE | 2.10.2016 9:00
World Cup 2016 tarjosi vajaan kahden viikon ajan kiekkoviihdettä. Torontossa paikan päällä olleet Jatkoajan toimittajat listasivat turnauksen viisi unohtumattominta suoritusta.

Kolumni

World Cupissa pelattiin maailman parasta kiekkoa, mutta valitettavasti vain alkusarjassa

MAAJOUKKUE | 1.10.2016 8:57
12 vuoden tauon jälkeen pelattu World Cup jäi kokonaisuutena pettymykseksi. Alkulohkossa erityisesti Pohjois-Amerikka järjesti maailmanluokan viihdettä joka ottelussa, mutta pudotuspeleissä joukkueet tarjosivat vain varovaista nyhjäystä.

Kuvakooste

Kanada tarjoili kylmää kyytiä toisessakin finaalissa

MAAJOUKKUE | 30.9.2016 11:23
World Cupin toisessa finaalissa Eurooppa oli pitkään johdossa ja näyttikin jo siltä, että finaalisarja venyisi kolmanteen otteluun. Kanada tarjoili Euroopan yhdistelmäjoukkueelle kuitenkin kylmää kyytiä tasoitettuaan ottelun kolme minuuttia ennen varsinaisen peliajan loppumista sekä iskemällä tämän lisäksi voittomaalin ottelun viimeisellä minuutilla.

Haastattelu

Finaalin häviäjät eivät peitelleet pettymystään − Streit: "Paska juttu, ettemme voittaneet!"

MAAJOUKKUE | 30.9.2016 9:30
Eurooppa oli lähellä voittoa toisessa World Cup -finaalissa, mutta kolmannen erän lopulla Kanada nousi tappioasemasta voittoon. Euroopan puolustajat Mark Streit ja Dennis Seidenberg olivat pettyneitä, mutta löysivät turnauksesta myös paljon hyvää.

Haastattelu

Kanadan pelaajat riemuissaan − Bergeron: "Tunne on samanlainen kuin Sotšin olympialaisissa"

MAAJOUKKUE | 30.9.2016 8:09
World Cup -voittoa juhlivat Kanadan hyökkääjät Patrice Bergeron ja Jonathan Toews olivat täynnä riemua haastavan, mutta onnistuneen ottelun jälkimainingeissa.

Haastattelu

Vihattu Marchand nousi koko maan sankariksi: "Unelma tuli toteen"

MAAJOUKKUE | 30.9.2016 7:54
Brad Marchand voitti yllättäen koko World Cupin maalipörssin. Turnauksen viimeisellä maalillaan hän nousi Kanadan sankariksi ratkaisemalla World Cupin isäntämaalle.

Uutinen

Kanada World Cupin voittoon viime hetken osumilla, Crosby arvokkain pelaaja

MAAJOUKKUE | 30.9.2016 5:52
Kanada voitti toisenkin finaalin Eurooppaa vastaan ja juhli samalla World Cupin voittoa. Brad Marchand nousi Kanadan sankariksi iskemällä alivoimalla voittomaalin reilu puoli minuuttia ennen päätössummeria.

Artikkeli

Viisi kanadalaista matkalla neljän kullan klubiin

MAAJOUKKUE | 29.9.2016 9:30
Jääkiekossa kolmen kullan klubi tarkoittaa maailmanmestaruuden, olympiakullan ja Stanley Cupin voittamista. Toistaiseksi viisi pelaajaa on tämän lisäksi voittanut Kanada-Cupin tai World Cupin. Perjantain vastaisena yönä viisi kanadalaista pyrkii samaan.

Artikkeli

Voittaako Halak tällä kertaa Pricen?

MAAJOUKKUE | 29.9.2016 9:00
Kaudella 2009-10 Jaroslav Halak ja Carey Price kamppailivat tasaväkisesti Montreal Canadiensin ykkösmaalivahdin paikasta. Halak oli kaksikosta edellä, mutta seura luotti kuitenkin ykkösvaraukseensa Priceen. Nyt kaksikko on vastakkain World Cupin finaaleissa.

Edellinen kierros

30.09.2016
Eurooppa - Kanada
1-2

Kuvakoosteet