Uutinen

Maalivahtien tappelusta pelikieltoja

MESTIS | 26.2.2017 21:21
Hermeksen ja Espoo Unitedin välisessä ottelussa tapelleet maalivahdit Mikael Edelmann ja Rasmus Tirronen ovat saaneet pelikieltoa.

Kuvakooste

Jokipoikien konttaus jatkui Talvisalossa

MESTIS | 25.2.2017 20:54
Jokipoikien tappioputki sai jatkoa Talvisalossa, kun sarjakärki SaPKo vei illan kamppailun 4-2. Kaksi ensimmäistä erää mentiin isäntien hallinnassa kun pässipaidat takoivat tulostaululle selvät 4-0-lukemat. Kolmannessa erässä vauhti lisääntyi silmin nähden ja vierailijat pääsivät näennäisesti otteluun mukaan kahdella maalilla. Lisäosumia ei kuitenkaan syntynyt ja pisteet jäivät Savonlinnaan.

Raportti

SaPKon etumatka riitti kolmeen pisteeseen - Jokipojille kymmenes tappio putkeen

MESTIS | 25.2.2017 20:50
Mestiksen kärjessä keikkuvat pässipaidat repivät raikkaalla pelillä neljän maalin kaulan kahdessa ensimmäisessä erässä. Jokipojat sai kirivaihteen silmään päätöserässä, mutta kärsi lopulta jälleen tappion lukemin 4-2.

Raportti

Lempääläiset hakivat täydet pisteet Lapista - "Tänään piti voitto kairata"

MESTIS | 25.2.2017 20:42
Lapin illassa nähtiin viihdyttävää ja vauhdikasta jääkiekkoa, jossa maalivahdit loistivat torjunnoillaan. Jaossa oli elintärkeitä pisteitä sekä pudotuspelejä että karsintoja silmällä pitäen.

Raportti

Rajamäki ujutti Peliitoille ison voiton

MESTIS | 25.2.2017 20:15
Läpi ottelun maalinteon kanssa tuskaillut kotijoukkue onnistui kolmannessa erässä löytämään kahdesti kiekon kokoisen reiän maalista. Peliitoille kolme pistettä ja paikka pudotuspeliviivan yläpuolella vankistui entisestään.

Raportti

Akatemia haki tärkeät pisteet − "He ansaitsivat tämän voiton"

MESTIS | 25.2.2017 20:10
Viime keskiviikon pelissä nollille jääneet TUTO ja JYP-Akatemia kohtasivat lauantaina Kupittaalla. TUTO koki pienimuotoisen yllätyksen, kun 11. sijalla majaileva Akatemia tuli ja vei kolme pistettä selkein 1-4-lukemin.

Uutinen

Laakso täydentämään Hermeksen maalivahtiosastoa

LIIGA, MESTIS | 25.2.2017 10:04
Nuori Sport-vahti Leevi Laakso siirtyy lainasopimuksella Hermeksen riveihin.

Ennakko

Karsintaviivan ylle hamuava RoKi pistejahtiin - LeKi tappio niskassa Rovaniemelle

MESTIS | 25.2.2017 9:33
Sarjataulukossa karsintaviivan tuntumassa molemmin puolin keikkuvat RoKi ja Leki kohtaavat Rovaniemellä. Illan ottelussa tullaan näkemään kovaa taistelua pudotuspelien hengessä.

Ennakko

IPK koettaa kevätkuntoaan K-Vantaata vastaan - sammuttavatko lohipaidat Podzinsin pisteputken?

MESTIS | 25.2.2017 9:00
Lauantaina Kankaan montussa iskevät yhteen Iisalmen Peli-Karhut ja K-Vantaa. Molemmat joukkueet purjehtivat tällä hetkellä myötätuulessa, sillä molemmat joukkueet on napsineet kolme voittoa viimeisistä viidestä pelistä. Erityisesti kevään myötä vireen löytänyt IPK on vauhdissa, sillä kahden viimeisen ottelun maaliero on sen eduksi peräti 11-1.

Ennakko

Hermes karvas tappio niskassaan Heinolaan

MESTIS | 25.2.2017 9:00
Dramaattisesti kolmen maalin johtonsa perjantaina värikkäässä ottelussa hukannut Hermes kohtaa lauantaina hyvin kotijäällään Heinolassa viime aikoina pelanneen Peliitat. Joukkueille lauantain ottelu on vasta kauden kolmas keskinäinen välien selvittely.

Ennakko

Keskiviikkona ei maaleilla juhlittu – kääntyykö onni lauantaina?

MESTIS | 25.2.2017 9:00
Lauantain Mestis-kierroksella TUTO saa vieraita Jyväskylästä. Niin JYP-Akatemialla kuin TUTOllakin on allaan keskiviikon tehoton peli, kun Akatemia hävisi omansa 6-0 ja TUTO 2-0.

Ennakko

Jokipoikien tappioputki hipoo jo kaksinumeroisia lukemia - edessä matka pedon kitaan

MESTIS | 25.2.2017 9:00
Yhdeksän ottelun tappioputkessa oleva Jokipojat saapuu tuoreen valmentajansa alaisuudessa Talvisaloon, josta joensuulaisilla ei ole tältä kaudelta hyviä muistoja. Pistepotti olisi arvokas myös kotijoukkue SaPKolle runkosarjan lopun kannalta.

Raportti

Kiekko-Vantaa purjehti päätöserässä voittoon Mehtimäellä – Nurmikannan loukkaantuminen säikäytti

MESTIS | 24.2.2017 22:58
Vantaalaisvieraat nousivat tappioasemasta 2-5-vierasvoittoon Jokipojista väkevällä päätöserän esityksellään. Illan puhuttaneimmassa tilanteessa vieraiden puolustaja Nico Nurmikanta makasi pitkään jäällä jouduttuaan Teemu Lahtisen rajun taklauksen kohteeksi.

Kolumni

Kommentti: Tappelu maalivahdin kanssa oli fiksu veto Espoo Unitedilta

MESTIS | 24.2.2017 22:47
Hermeksen maalivahti Mikael Edelmann lensi ulos ottelusta yhdessä Espoo Unitedin Rasmus Tirrosen kanssa. Tappelu oli fiksu veto espoolaisilta, joille illan voitto voi nousta arvoon arvaamattomaan.

Raportti

Peli-Karhut jatkoi maalitehtailuaan - nyt kaatui KeuPa

MESTIS | 24.2.2017 22:30
Iisalmen Peli-Karhut on löytämässä maalivireen kevään kynnyksellä. JYP-Akatemian keskiviikkona 6-0-lukemin kaatanut karhulauma jatkoi voitokkaasti Keski-Suomen valloitustaan, sillä perjantaina kotiin vietäväksi lähti jälleen kolme pistettä. KeuPa kaatui komeasti Keuruulla pelatussa kamppailussa 5-1.

Timanttikuva

Maalivahtien kaksinkamppailu keskiympyrässä

MESTIS | 24.2.2017 22:05
Kokkolassa Hermeksen ja Espoo Unitedin välisessä kamppailussa nähtiin harvinaista herkkua: joukkueiden maalivahdit Mikael Edelmann ja Rasmus Tirronen ottivat mittelön keskiympyrässä. Molemmat saivat iskuja perille, mutta Edelmann sai Tirrosen jään pintaan ja "voitti" tämän kaksinkamppailun.

Raportti

Espoo United kampesi vaikeuksien kautta voittoon – Hermeksen päävalmentaja Karhulalta kova syytös espoolaisleiriin

MESTIS | 24.2.2017 21:55
Perjantain kuumassa Mestis-ottelussa kotijoukkue Hermes sai vieraita espoolaisryhmästä. Ottelu sisälsi paljon vauhtia, tilanteita ja tunteita - ja myös yhden tappelun. Lopulta United kairasi itselleen kolme sarjapistettä ja vahvisti paikkaansa pudotuspelitaistelussa.

Kuvakooste

Espoo Unitedille täysi pistepotti mukaan Kokkolasta

MESTIS | 24.2.2017 21:25
Hermes ja Espoo United kohtasivat Kokkolan perjantai-illassa. Hermes näytti menevän menojaan, kun se johti ottelua jo 3-0, mutta sitten tapahtui jotain odottamatonta: maalivahdit Rasmus Tirronen ja Mikael Edelmann ottivat keskiympyrässä miehistä mittaa tappelemalla. Tämän jälkeen espoolaiset syttyivät pelaamaan, kampesivat itsensä tasoihin ja menivät lopulta ohi.

Kuvakoosteet

MESTIS | 25.2.2017 20:54
  •  

Liigaesittely