Ennakko

Tärkeät pisteet jaossa Mikkelissä

MESTIS | 4.3.2015 7:00
Mestiksen runkosarja lähenee loppuaan, minkä vuoksi kamppailu sarjasijoituksista käy entistä kiivaampana, kun runkosarjan voitosta taisteleva Jukurit saa vieraakseen kotiedusta kamppailevan JYP-Akatemian.

Ennakko

Lempäälässä jaossa kauden tärkeimmät pisteet

MESTIS | 4.3.2015 7:00
LeKi ja Peliitat kohtaavat viimeisen kerran runkosarjassa. Panokset eivät voisi enää juuri koveta: molemmat tarvitsevat pisteitä, LeKi kuudetta sijaa ajatellen ja Peliitat pudotuspelitaiston hengissä pitämiseksi.

Ennakko

Onnistuuko K-Vantaa kiusaamaan TUTOa Kupittaalla?

MESTIS | 4.3.2015 7:00
Tiukasti kotiedusta kamppaileva TUTO saa vastaansa sarjataulukossa pahnan pohjimmaisena olevan Kiekko-Vantaan. Pystyykö lähes paineettomassa tilassa pelaavan lohiparven kiusata kotijoukkuetta Turun keskiviikkoillassa?

Ennakko

KeuPa hamuaa pidempää kevättä ässä hihassaan

MESTIS | 4.3.2015 7:00
SaPKon vieraaksi saapuvalla KeuPalla riittää runsaasti panosta aina runkosarjan kalkkiviivoille saakka. Ennakkoluuloton sarjanousija on heti tulokaskaudellaan saanut positiivista ihmetystä osakseen ja yltämässä pudotuspeleihin. Pässipaidat puolestaan kamppailevat lähinnä omia demonejaan vastaan.

Haastattelu

Maalihanat avannut Lindsten hamuaa ratkaisua myös A-junioreiden pudotuspeleissä

SM-LIIGA, MESTIS | 3.3.2015 22:26
Jasper Lindsten teki Liiga-uran avausmaalinsa tiistaina Pelicansia vastaan todellisella tahtomaalilla. Nuori mies haluaisi päästä auttamaan TPS:n A-junioreita puolivälierissä Kärppiä vastaan.

Uutinen

Männikkö valittiin helmikuun pelaajaksi

MESTIS | 3.3.2015 16:49
Mikkelin Jukureiden hyökkääjä Miikka Männikkö on Jatkoajan Mestis-toimituksen valinta helmikuun pelaajaksi.

Artikkeli

Mestiksen Piippuhyllyllä, viikko 9: Aki Keinänen ja pudotuspelitaisto valokeilassa

SM-LIIGA, MESTIS | 1.3.2015 12:21
Tällä viikolla Piippuhyllyllä tutkaillaan taas monia asioita. Osansa saavat niin pudotuspelipaikkataisto, KeuPan valmentajakuviot kuin Aki Keinäsenkin hieno ura.

Raportti

TUTO vajosi johtajansa mukana

MESTIS | 28.2.2015 23:12
Peliittojen raivoisa taistelu viimeisestä pudotuspelipaikasta jatkui kotiottelulla TUTOa vastaan. Heinola on ollut jo pidemmän aikaa turkulaisille ankea paikka pelata, ja sitä se oli tänäänkin, sillä Peliitat tulitti TUTOn tylysti kotimatkalle 7-3-tappio niskassaan.

Haastattelu

Nuutinen loistaa SaPKon kultakypäränä

MESTIS | 28.2.2015 23:03
Hyökkääjä Mikko Nuutinen tykittää pisteitä SaPKon ykkösketjussa. Neljättä kauttaan pässipaidoissa pelaava kultakypärä ei saanut pelipaikkaa KalPasta, mutta on SaPKolle käänteentekevä pelaaja.

Raportti

Palve nousi kärkikamppailun ratkaisijaksi

MESTIS | 28.2.2015 21:29
Kouvolan KooKoo ja Mikkelin Jukurit kamppailivat tiukasti Mestiksen kärkitilasta lauantai-iltana Kouvolassa. Kotijoukkue näytti jo menevän voittoon, mutta Jukurit oli eri mieltä, nousi rinnalle ja meni lopulta 3-2-jatkoaikavoittoon.

Raportti

Keski-Suomen karnevaali − KeuPan kasvutarinalle kirsikka kakun päälle

MESTIS | 28.2.2015 19:51
1050-päinen yleisö sai todistaa jännittävää trilleriä, kun JYP-Akatemia ja KeuPa HT iskivät yhteen paikalliskamppailussa. Moninaisten vaiheiden jälkeen KeuPa nappasi kolme pistettä 4−3-lukemin.

Raportti

LeKi vei SaPKoa kuin pässiä narussa

MESTIS | 28.2.2015 19:38
Mestiksessä peräkkäisillä sijoilla olevat SaPKo ja LeKi iskivät yhteen lauantaina Savonlinnassa. Ennen iltaa vierasjoukkue miehitti sarjataulukon kuudetta sijaa isäntien majaillessa seitsemännellä paikalla. Illan kohtaaminen oli joukkueiden viides keskinäinen voittojen ollessa tasan 2-2.

Ennakko

Jyväskylässä Keski-Suomen kauden kahdeksas derby

MESTIS | 28.2.2015 15:50
Ennen lauantain pelejä Mestiksessä kolmantena oleva JYP-Akatemia isännöi kahdeksannelta sijalta löytyvää KeuPaa Keski-Suomen ainakin toistaiseksi viimeisessä derbyssä. Kohtaaminen on joukkueille jo peräti kahdeksas keskinäinen voittojen ollessa jyväskyläläisten hyväksi 5-2.

Uutinen

LeKin Holapalle pelikieltoa mailan heittelystä

MESTIS | 28.2.2015 14:24
LeKi-hyökkääjä Sami Holapalle on tuomittu kolmen ottelun pelikielto mailan heittämisestä

Ennakko

TUTO saapuu Heinolaan, mitä jää jäljelle?

MESTIS | 28.2.2015 9:00
Peliitat saa vastaansa Turun ylpeyden TUTOn lauantaina. Ottelusta ei tunnetta puutu, sillä kotijoukkue tarvitsee jokaisen pisteen taistellessaan pääsystä pudotuspeleihin. Vierasjoukkue puolestaan kamppailee pudotuspelien kotiedusta kynsin hampain.

Ennakko

Taisto kuudennesta sijasta ei tunne taukoa

MESTIS | 28.2.2015 8:00
SaPKo ja LeKi ovat jo varmistaneet paikkansa pudotuspeleissä, mutta molemmilla on runkosarjan viimeisillä kierroksilla pelissä kuudes sija. Sitä kautta jompikumpi välttyisi Mestiksen suurimpien mestarisuosikkien kohtaamiselta puolivälierissä.

Ennakko

Verivihollisten viimeinen hidas Sumulaaksossa

MESTIS | 28.2.2015 7:00
Taistelu runkosarjan voitosta käy kiivaimmillaan ja saa suuntaa antavan huipentumansa lauantaina Kouvolassa. KooKoo onnistui kaventamaan eron perjantaina vain yhteen pisteeseen ja oranssimustat ovat jälleen iskuetäisyydellä sarjajohtaja Mikkelin Jukureihin.

Raportti

Hokin vahva kolmas erä jatkoi LeKin Kajaanin kirousta

MESTIS | 27.2.2015 23:23
Hokki päätti runkosarjansa kotiotteluiden osalta perjantaina, kun se kaatoi LeKin vahvan kolmannen erän ansiosta lukemin 4-2. Ottelun erikoisuutena peräti kolme eri pelaajaa viimeisteli uransa ensimmäiset Mestis-maalit, ja LeKin Sami Holapalle vihellettiin rangaistus perin harvinaisesta syystä.

Kuvakoosteet

MESTIS | 25.2.2015 23:10
  •  

Liigaesittely