x

Osallistu Jatkoajan lukijatutkimukseen

Tutkimuksessa kartoitamme lukijoidemme mielipiteitä Jatkoaika.comin toimitukselliseen sisältöön liittyen. Vastaamalla lukijatutkimukseen voit siis tuoda äänesi kuuluviin ja vaikuttaa sivuston tulevaisuuteen.

Tutkimukseen vastaamiseen kannattaa varata aikaa noin 5 minuuttia. Kaikki vastaukset käsitellään täysin luottamuksellisesti ja nimettöminä.

Kaikkien kyselyyn vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan 10 kappaletta tyylikkäitä Jatkoaika-pipoja.

Osallistu kyselyyn tästä »

Ei kiitos

Raportti

Veistolan maalit tärkeimpiä - Espoo United voittoon paikalliskamppailussa

MESTIS | 22.2.2017 22:46
Espoo United onnistui ensimmäistä kertaa nappaamaan kolme pistettä Kiekko-Vantaalta 4-1-voiton turvin. Jiri Veistola oli kahdella osumallaan ratkaisevin pelaaja, mutta kiitosta voi antaa myös joukkuepelille, joka takasi espoolaismaalivahti Rasmus Tirroselle varsin helpon iltapuhteen.

Haastattelu

44 torjuntaa, nollapeli ja skorpionitorjunta − "Nostin vähän jalkaa"

MESTIS | 22.2.2017 22:20
LeKin vuonna 1997 syntynyt maalivahti Christian Heljanko pelasi upean ottelun runkosarjan voitosta taistelevaa TUTOa vastaan. Heljangon iltaan mahtui monta ihmeellistä suoritusta.

Raportti

Heljangon uskomaton ilta siivitti LeKin voittoon − "Hän oli todella hyvä skorpionitorjuntoineen"

MESTIS | 22.2.2017 22:01
Christian Heljanko oli kaukalon herra, kun LeKi kellisti TUTOn kotihallissaan. Nuorelle maalivahdille kertyi nollapeliin päättyneessä ottelussa peräti 44 torjuntaa.

Raportti

Peliitat ei antanut Varikselle unelmadebyyttiä

MESTIS | 22.2.2017 21:47
Keskiviikkona Heinolassa käytiin erittäin vauhdikas ja fyysinen ottelu. Kotijoukkue Peliitat oli murhaavan tehokas ja nappasi tärkeät kolme pistettä 5-1-lukemin.

Raportti

Akatemia löylytettiin sarjajumbon käsittelyssä: "Jokaisen pitää olla helvetin huolissaan"

MESTIS | 22.2.2017 21:41
Keskiviikkoiltana JYP-Akatemia sai vieraita Iisalmesta, kun sarjajumbo IPK tuli Jyväskylään. IPK oli lopulta terävämpi maalipaikoissaan ja otti tyylipuhtaan voiton luvuin 6-0. Illan päätähti oli hattutempun ja viisi pistettä tehnyt latvialaishyökkääjä.

Haastattelu

Hämäläinen sai maalitykin vierelleen: "Huomaa, että pelannut kovemmissakin sarjoissa"

MESTIS | 22.2.2017 21:29
Mestiksen jumbokamppailussa kohtasivat JYP-Akatemia ja IPK. Ottelussa ei tuloksellinen jännitys kauaa pysynyt IPK:n tehokkaan avauserän seurauksena, joka siivitti vieraat 6−0-voittoon.

Kuvakooste

Hermes ei antanut RoKin yllättää

MESTIS | 22.2.2017 21:24
Hermes ja RoKi ottivat mittaa toisistaan. Hermes johti ottelua pitkään 1-0, mutta viimeiseen erään RoKi ryhdistäytyi ja tasoittikin ottelun. Lopulta Hermes oli sinnikkäämpi ja nappasi 3-1-voiton.

Raportti

SaPKo vahvisti asemiaan - Tanuksen ketju tiukan ottelun ratkaisijana

MESTIS | 22.2.2017 21:08
Hokki ja SaPKo pelasivat tasaisen Mestis-ottelun, jonka ratkaisijoina kunnostautuivat tutut miehet. Voitto antoi SaPKolle etulyöntiaseman taistelussa runkosarjavoitosta, Hokin pudotushaaveet puolestaan kärsivät ison kolauksen päävastustajien voittaessa pelinsä.

Uutinen

SaPKon akuuttiin maalivahtipulaan helpotusta - Samu Perhonen pässipaitojen maalille

MESTIS | 22.2.2017 17:43
KooKoon Samu Perhonen torjuu SaPKon paidassa keskiviikkoillan ottelussa Hokkia vastaan.

Ennakko

Välttääkö LeKi turkulaisten toverillisen käsittelyn?

MESTIS | 22.2.2017 9:00
LeKi jatkaa kovien kotiotteluiden sarjaansa, kun edellisottelun tapaan vieraaksi saapuu Mestiksen kovimpiin lukeutuva nippu. Tällä kertaa kyseessä on TUTO.

Ennakko

Valmentajaa vaihtanut Jokipojat heti kuuden pinnan vieraspeliin

MESTIS | 22.2.2017 9:00
Heinolan Peliitat isännöi keskiviikkona Jokipoikia, jolle alkanut viikko on ollut vaihteikas. Päävalmentaja Ari Aaltonen sai lähteä maanantaina, ja tilalle kiinnitettiin vanha tuttu Jouni Varis.

Ennakko

Pystyykö Hokki pitämään Tanuksen ja Lepauksen kurissa? - "Joukkueena pelaaminen ja peräänantamaton taistelu tulee näkyä"

MESTIS | 22.2.2017 9:00
Kajaanin keskiviikkoillassa on jaossa tärkeät pisteet Hokin osalta, kun se kohtaa sarjakärki SaPKon. Linnapaitojen edellinen ottelu päättyi tappioon TUTOa vastaan Kupittaalla, mutta vierasjoukkue onnistui kampeamaan voiton IPK:sta.

Ennakko

Maalipaikkojen hyödyntäminen teemana - Akatemia pyrkii pois karsintapaikoilta

MESTIS | 22.2.2017 9:00
Keskiviikkoiltana matalalennossa liitävä JYP-Akatemia saa sarjajumbon vieraaksi, kun IPK tulee Jyväskylään. Jyväskyläläisjoukkue on valunut jo karsintapaikalle ja mahdollinen pudotuspelipaikka näyttää karkaavan. IPK puolestaan on voinut valmistautua jo hieman pidemmän aikaa putoamiskarsintoihin.

Ennakko

Espoo Unitedin petrannut puolustus kohtaa Kiekko-Vantaan hyvän jakson

MESTIS | 22.2.2017 9:00
Keskiviikkona Metro Areenalla kohtaavat Espoo United ja Kiekko-Vantaa. Kumpikin joukkue tarvitsee pisteitä, mutta enemmän tarvitsee United, joka keikkuu pudotuspeliviivan tuntumassa sijalla kahdeksan.

Uutinen

Ari Aaltonen sai lähteä Jokipojista - "Tämä on valitettava, mutta pakon sanelema ratkaisu"

MESTIS | 20.2.2017 17:15
Alivireisen kauden pelannut Jokipojat vaihtaa päävalmentajaa, kun Jouni Varis nousee Ari Aaltosen tilalle.

Uutinen

Espooseen uusi jääurheilukeskus - sisältää NHL-kokoisen kaukalon

LIIGA, MESTIS, MAAJOUKKUE, Muut Sarjat | 20.2.2017 12:21
Espoon Matinkylään tulee uusi jääurheilukeskus, jonka on tarkoitus valmistua ensi vuoden aikana.

Haastattelu

Mestis-tähdet tutuiksi: Teemu Lepaus kasvoi Itävallassa ihmisenä ja kehittyi SaPKossa huippupelaajaksi

MESTIS | 19.2.2017 14:00
Mestis-tähdet tutuiksi -haastattelusarjaa tähdittää tällä kertaa Mestiksen ehdottomiin kärkipelaajiin kuuluva Teemu Lepaus. Hyökkääjän tie Ilveksen juniorivuosista Mestiksen tähtipelaajaksi on ollut opettavainen sekä ihmisenä että jääkiekkoilijana.

Haastattelu

Mestis-tähdet tutuiksi: Ilmaveivaava puolustaja on Hokin kantava voima

MESTIS | 19.2.2017 11:00
Jatkoajan Mestis-tähdet tutuiksi -haastattelusarja jatkuu Hokin kultakypärä Risto Mattilan esittelyllä. Oululaislähtöisen puolustajan kiekkoelämä alkoi kotikaupungin ulkojäiltä isän opastuksessa ja tällä hetkellä mies on linnapaitojen tärkeimpiä pelaajia.

Kuvakoosteet

MESTIS | 22.2.2017 21:24
  •  

Liigaesittely