Ennakko

Alavireisten vantaalaisten pudotuspelipaikkajahti jatkuu Kajaanissa

MESTIS | 30.1.2015 7:00
Hokki ja Kiekko-Vantaa kohtaavat viidettä kertaa tämän kauden runkosarjassa. Keskinäisissä otteluissa Hokki on ollut parempi voitoin 3-1 ja lähteekin pienoisena ennakkosuosikkina perjantain otteluun.

Ennakko

TUTO lähtee hakemaan revanssia mikkeliläisistä

MESTIS | 30.1.2015 7:00
Turun perjantai-illassa on tarjolla kunnon kiekkoviihdettä, kun Kupittaalla yhteen iskevät kaksi kärkipään joukkuetta TUTO ja Jukurit. Joukkueiden keskinäiset kohtaamiset ovat aina olleet vauhdikkaita, eikä tämän perjantain ottelu ole varmastikaan poikkeus.

Ennakko

Pikkukaupunkien taistoa perjantaitivolissa

MESTIS | 30.1.2015 7:00
Heinolan jäähallissa nähdään perjantaina keskiviikon tappioista varmasti sisuuntuneet joukkueet. Leki ja Peliitat kohtaavat viidettä kertaa tällä kaudella, ja illan isännillä onkin mielessään ensimmäinen voitto lempääläläisistä.

Uutinen

TS: Myös Ryan Lasch lähtee Ruotsiin

SM-LIIGA, MESTIS | 29.1.2015 19:24
TPS-hyökkääjä Ryan Lasch siirtyy perjantaina Ruotsiin, kertoo Turun Sanomat

Haastattelu

Roope Ranta hakee LeKistä positiivista loppua kaudelle

MESTIS | 29.1.2015 8:00
Hyökkääjä Roope Ranta teki loppukauden mittaisen sopimuksen LeKin kanssa tiistaina ja sai tulikasteensa jo keskiviikkona KeuPaa vastaan kotona. Tehoille mies ei vielä päässyt, mutta jätti positiivisen kuvan itsestään.

Raportti

Vasta voittomaalit toivat eron Lempäälässä

MESTIS | 28.1.2015 23:15
LeKi ja KeuPa mittelivät Lempäälän keskiviikkoillassa numeroiltaan tasaisen, mutta pelitapahtumiltaan paikoittain melko selkeästi KeuPa-painotteisen ottelun. Kisa laittoi kuitenkin tiukasti kampoihin ja peli ratkesi vasta voittomaalikilpailussa vieraille lukemin 2-3.

Kuvakooste

Lennokkaat maalikarkelot Kupittaalla

MESTIS | 28.1.2015 22:59
TUTO voitti kotonaan Peliitat maalein 7-3. Ottelussa nähtiin lukuisia maalipaikkoja ja lennokkaita tilanteita aina alkuminuuteilta lähtien. Peliitat pysyi pelissä mukana kaksi erää, mutta kolmannen erän Aki Keinäsen onnistunut rangaistuslaukaus oli liikaa heinolalaisille.

Raportti

TUTO murskasi Peliitat - turkulaisten ykkösnyrkki liekeissä

MESTIS | 28.1.2015 22:24
TUTOn ja Peliittojen kohtaaminen ei jättänyt epäselvyyttä joukkueiden tasoerosta. Kahdessa ensimmäisessä erässä vierasjoukkue oli vielä hyvin pelissä mukana, mutta viimeisessä erässä turkulaiset latoivat taululle viisi osumaa. Näin pisteet jäivät Turkuun lukemin 7-3 (0-1, 2-1, 5-1).

Raportti

Hokki jälleen Jukureita parempi

MESTIS | 28.1.2015 22:15
Mikkelin keskiviikkoillassa Jukurit ja Hokki kohtasivat runkosarjan merkeissä viimeistä kertaa. Jännittävä kamppailu ratkesi vasta kolmannessa erässä, kun Riku Toivo kiskaisi voittomaalin vierailijoille. Ottelun loppulukemat kirjattiinkin lukemin 1−3 kajaanilaisten hyväksi.

Raportti

Mattila: "Paska päivä, paska peli"

MESTIS | 28.1.2015 21:36
KooKoo kohtasi keskiviikkoisessa kamppailussa Kiekko-Vantaan. Vahvasti kampoihin pistäneet vierailijat eivät kyenneet pysäyttämään kotijoukkueen ylivoimaa, joten pisteet jäivät Kouvolaan luvuin 5-2.

Raportti

Yli-innokkuus maksoi Akatemialle pisteet – SaPKon kolmen vuoden putki poikki

MESTIS | 28.1.2015 21:14
JYP-Akatemia ja SaPKo tarjosivat viihdyttävän ottelun. Akatemia oli läpi ottelun hallitsevampi osapuoli, mutta SaPKo oli tappavan tehokas maalipaikoissaan. Lopulta kolme pistettä matkasivat Savonlinnaan ensimmäistä kertaa kolmeen vuoteen 6−3-lukemin.

Uutinen

SaiPa-hyökkääjä lainalle SaPKoon

SM-LIIGA, MESTIS | 28.1.2015 11:03
Lappeenrannan SaiPa lainaa hyökkääjä Joni Suutarin Mestis-joukkue SaPKoon.

Ennakko

Jyväskylässä kamppaillaan pudotuspelien hengessä

MESTIS | 28.1.2015 9:00
SaPKo saapuu Jyväskylään hakemaan ensimmäistä kolmen pisteen voittoaan kolmeen vuoteen. JYP-Akatemia mielii takaisin tasaisuuden tielle. Kumpikin joukkue on esittänyt useita kolmannen erän kirejä, joten voittajaa ei voida julistaa ennen loppusummeria.

Ennakko

KeuPa haastamaan vahvaa LeKiä

MESTIS | 28.1.2015 7:00
Väkevään vireeseen äitynyt LeKi saa keskiviikkona vieraita Keuruulta. LeKi on tammikuun vireensä ansiosta saanut luotua eroa pudotuspeliviivaan. KeuPalla on vielä töitä tehtävänä, jos se mielii mukaan kevään karkeloihin.

Ennakko

Rokottaako Saarenpää jälleen Jukureita?

MESTIS | 28.1.2015 7:00
Mikkelin Jukurit saa keskiviikkona vieraita Kajaanista, kun ailahtelevasti viimeaikoina pelannut Hokki saapuu mikkeliläisten testattavaksi viimeistä kertaa runkosarjan aikana.

Ennakko

Koituvatko jäähyt Peliittojen kohtaloksi?

MESTIS | 28.1.2015 7:00
Mestiksen kolmatta sijaa hamuava TUTO saa keskiviikkona vieraita Heinolasta. Sarjajumbo Peliitat hävisi viime viikolla kaikki kolme otteluaan, eikä tilannetta ainakaan auta joukkueen hurjat jäähymäärät. TUTO taas hankki hyökkäykseensä nuoria vahvistuksia Vantaalta.

Ennakko

Ääripäiden taistelu

MESTIS | 28.1.2015 7:00
Kouvolassa käydään ottelu kahden tappio niskassaan taistelevan joukkueen kesken. Sarjakärki ja sarjan peräosastolla majaileva K-Vantaa kohtaavat Kouvolan hikisessä betonibunkkerissa. Edellisessä ottelussaan kotijoukkueen hyvin raiteilleen palannut pelivire katosi Lempäälässä täysin. Vieraat joutuivat ennen keskiviikon kamppailua nöyrtymään Jukureille.

Uutinen

Mestiksen pörssikolmonen LeKin haaviin

MESTIS | 27.1.2015 10:08
Mestiksen pudotuspelien kotiedusta taisteleva LeKi vahvistuu kovan luokan pelaajalla, kun hyökkääjä Roope Ranta liittyy loppukauden mittaisella sopimuksella lempääläläisryhmään.

Kuvakoosteet

MESTIS | 28.1.2015 22:59
  •  

Liigaesittely