Ennakko

Kaksi vahvasti hyökkäävää joukkuetta vastakkain Lempäälässä

MESTIS | 31.1.2015 12:29
Lauantaina Lempäälässä iskevät yhteen vahvaa tammikuuta pelaava LeKi sekä vaihtelevalla menestyksellä alkuvuotta suorittanut TUTO. Turkulaiset taistelevat kotiedusta pudotuspeleihin ja LeKi yrittää pönkittää asemaansa pudotuspeliviivan paremmalla puolella.

Timanttikuva

Selfie kaukalossa

MESTIS | 31.1.2015 10:00
Petteri Nummelin otti selfien liigaottelun erätauolla, mutta vuoden turkulainen Erik Mansikka pisti paremmaksi ja otti kuvan itsestään Kupittaan keskiympyrässä.

Ennakko

Kalevankankaan kirousta murtamaan

MESTIS | 31.1.2015 9:00
Kalevankankaalla kohtaavat kaksi joukkuetta eri kohdista sarjataulukkoa, mutta hyvin samoissa lähtöasetelmissa. Jukurit tarvitsevat pisteitä säilyäkseen iskuetäisyydellä KooKoon perässä ja KeuPa pitääkseen Kiekko-Vantaan takana ja pudotuspeliviivan alapuolella.

Ennakko

Pääruoaksi lohta pisteiden kera

MESTIS | 31.1.2015 9:00
SaPKo on kolmen ottelun voittoputkensa ansiosta noussut kärkkymään kuudetta sijaa. Lauantaina pässipaidat saavat vastaansa K-Vantaan, jonka hiekka tiimalasissa on käymässä vähiin. Edelliseen kymmeneen otteluun vantaalaiset ovat voittaneet vain kerran.

Ennakko

Tuominen varoo Peliittojen vastaiskuja

MESTIS | 31.1.2015 9:00
Pudotuspelipaikkansa keskiviikkona varmistanut KooKoo saa lauantaina vieraita läheltä, kun Kouvolaan saapuu Peliitat. Kymijoen paikallisottelu on tämän kauden kuudes, vaikka kohtaamisia riittää lauantain jälkeenkin.

Ennakko

Jatkuvatko Wileniuksen maalijuhlat Jyväskylässä?

MESTIS | 31.1.2015 7:00
Perjantaina voitot saalistaneet JYP-Akatemia ja Kajaanin Hokki selvittelevät paremmuuttansa Jyväskylän lauantai-illassa. Ottelusta ei panosta puutu, sillä molemmat joukkueet janoavat pudotuspelien kotietua runkosarjan kääntyessä loppusuoralle.

Raportti

Vantaalaisten selkäranka petti päätöserässä

MESTIS | 30.1.2015 23:07
Kahden tasaisen erän jälkeen Hokki nousi kuskin paikalle ja iski päätöserässä peräti neljä maalia Kiekko-Vantaan verkkoon. Lopulta kajaanilaisten hurmos toi selkeän voiton vantaalaisista lukemin 6-2. Suurin onnistuja oli kypärätempun hurjastellut Tomi Wilenius.

Kuvakooste

Jukurit rynnisti tehominuutin turvin voittoon

MESTIS | 30.1.2015 22:58
Jukurit ratkaisi kolmannen erän nopeilla maaleilla voiton, mutta TUTO ei myynyt nahkaansa halvalla.

Uutinen

Honkanen jättää Vantaan taakseen

MESTIS | 30.1.2015 22:30
Kiekko-Vantaata edustanut puolustaja Jani Honkanen siirtyy pelaamaan loppukaudeksi ulkomaille.

Raportti

Päätöserän pikamaalit ratkaisivat Kupittaalla

MESTIS | 30.1.2015 21:25
TUTO ja Jukurit olivat kohdanneet kuluvalla kaudella jo neljästi ja voitot olivat tasan 2-2. Perjantai-illan kamppailussa voittajaksi selvisi monien vaiheiden jälkeen vierasjoukkue Jukurit, joka korjasi täyden pistepotin 4-3-numeroin.

Raportti

Hurlumhei hei, KeuPa

MESTIS | 30.1.2015 21:22
"Perjantai-ilta, sauna on päällä, lämmintä on", kuvasi Mestis-TV:n selostaja Tommi Meronen oivallisesti tunnelmaa Keski-Suomen paikallistaistossa. Vaikka Keuruun jäähalli onkin kuuluisa kylmyydestään, ei pakastin onnistunut kangistamaan keskisuomalaisia. Tiukka ottelu päättyi lopulta 1-4-vierasvoittoon.

Raportti

Peliitat karisti LeKi-kauhun niskastaan

MESTIS | 30.1.2015 21:13
Mestiksessä sarjajumboksi vajonnut Peliitat sai kuudentena olevan LeKin vieraakseen Heinolaan perjantai-illan ratoksi. Runkosarjassa kohtaaminen oli joukkueiden viides keskinäinen voittojen ollessa LeKin eduksi tylysti 4-0.

Ennakko

Sarjanousija mittelee tosissaan pudotuspelipaikasta

MESTIS | 30.1.2015 13:06
Mestiksessä kahdeksantena oleva KeuPa isännöi perjantaina Keski-Suomen derbyssä kolmatta paikkaa miehittävää JYP-Akatemiaa. Isäntäjoukkue pelaa tiukasti kahdeksannesta sijasta, vierailijat puolestaan haluavat taatusti pitää kiinni puolivälierien kotietupaikasta.

Ennakko

Alavireisten vantaalaisten pudotuspelipaikkajahti jatkuu Kajaanissa

MESTIS | 30.1.2015 7:00
Hokki ja Kiekko-Vantaa kohtaavat viidettä kertaa tämän kauden runkosarjassa. Keskinäisissä otteluissa Hokki on ollut parempi voitoin 3-1 ja lähteekin pienoisena ennakkosuosikkina perjantain otteluun.

Ennakko

TUTO lähtee hakemaan revanssia mikkeliläisistä

MESTIS | 30.1.2015 7:00
Turun perjantai-illassa on tarjolla kunnon kiekkoviihdettä, kun Kupittaalla yhteen iskevät kaksi kärkipään joukkuetta TUTO ja Jukurit. Joukkueiden keskinäiset kohtaamiset ovat aina olleet vauhdikkaita, eikä tämän perjantain ottelu ole varmastikaan poikkeus.

Ennakko

Pikkukaupunkien taistoa perjantaitivolissa

MESTIS | 30.1.2015 7:00
Heinolan jäähallissa nähdään perjantaina keskiviikon tappioista varmasti sisuuntuneet joukkueet. Leki ja Peliitat kohtaavat viidettä kertaa tällä kaudella, ja illan isännillä onkin mielessään ensimmäinen voitto lempääläläisistä.

Uutinen

TS: Myös Ryan Lasch lähtee Ruotsiin

SM-LIIGA, MESTIS | 29.1.2015 19:24
TPS-hyökkääjä Ryan Lasch siirtyy perjantaina Ruotsiin, kertoo Turun Sanomat

Haastattelu

Roope Ranta hakee LeKistä positiivista loppua kaudelle

MESTIS | 29.1.2015 8:00
Hyökkääjä Roope Ranta teki loppukauden mittaisen sopimuksen LeKin kanssa tiistaina ja sai tulikasteensa jo keskiviikkona KeuPaa vastaan kotona. Tehoille mies ei vielä päässyt, mutta jätti positiivisen kuvan itsestään.

Kuvakoosteet

  •  

Liigaesittely