Artikkeli

Mestiksen Piippuhyllyllä, viikko 5: Väki vaihtuu, juhlinta jatkuu

MESTIS | 7.2.2016 15:00
Suomi-kiekkoilussa otsikoihin nousi kuluvalla viikolla kaksi merkittävää työsuhteen purkua, jotka ovat myös Piippuhyllyn puitavana. Lisäksi keskustelun aiheena on Hokin dramaattisesti muuttunut maalivahtitilanne.

Raportti

Väsynyt Hokki puristi LeKin kumoon – taustajoukot mukana hyvässä ja pahassa

MESTIS | 6.2.2016 22:07
Hokki ja LeKi lähtivät maajoukkuetauolle tasaisissa merkeissä, kun joukkueet kohtasivat Kajaanissa lauantai-iltana. LeKi ei onnistunut hyödyntämään Hokin väsymystä ja lopulta voitto kirjattiin isännille lukemin 5-2.

Raportti

Rooban kuivan kauden päättyminen katkaisi RoKin selkärangan

MESTIS | 6.2.2016 21:43
Perjantaisen jatkoaikavoiton jälkeen RoKi matkasi Hermeksen vieraaksi kauden viidenteen keskinäiseen kamppailuun. Aikaisempia koitoksia hallinnut RoKi joutui tällä kertaa taipumaan kelvollisesta esityksestä huolimatta, sillä kotijoukkue hyödynsi paikkansa tehokkaammin ja vei ottelun lukemin 5-1.

Raportti

SaPKo löysi tutut askelmerkkinsä − Sameli Ventelästä kuoriutui Erik Karlsson

MESTIS | 6.2.2016 20:59
SaPKo kaatoi lauantaina uudestisyntyneellä ilmeellään sarjataulukossa lähelle hivuttautuneen Kiekko-Vantaan. Kotijoukkue iski kipeästi kaipaamansa maalit tasaisella tahdilla ja selviytyi vaikeista hetkistä Antti Leskisen johdolla.

Raportti

Peliittojen puolustustaistelua ei palkittu - Jukurit sadan pisteen kerhoon

MESTIS | 6.2.2016 20:58
Jukureiden ja Peliittojen kamppailusta muodostui tiukka kamppailu, joka ratkesi vasta päätöserässä. Tiiviisti puolustaneelle heinolalaisvieraalle jäi jälleen vain luu käteen, kun Jukurit nappasi sarjapisteet 4-2-numeroin.

Raportti

Nieminen veti ystävysten kohtaamisessa pidemmän korren

MESTIS | 6.2.2016 20:47
TUTO kärsi lauantaina ensimmäisen tappionsa Miika Elomon alaisuudessa, kun KeuPa HT kävi ryöstämässä jatkoaikavoiton 1600-päisen kupittaalaisyleisön edessä.

Instagram

Kuvakooste

Peruspeli riitti SaPKolle

MESTIS | 6.2.2016 20:37
Talvisalossa yhteen ottivat samoista sarjasijoituksista taistelevat SaPKo ja Kiekko-Vantaa. Peli lähti käyntiin kotijoukkueen hallinnassa, ja ensimmäisen erän jälkeen lukemat olivat pässipaidoille 2-0. Vierailijoiden kavennus syntyi toisessa erässä. SaPKo viimeisteli vielä kaksi maalia lisää, ja kolmen pisteen potti jäi Savonlinnaan loppulukemin 4-1 (2-0, 1-1, 1-0).

Kuvakooste

Hermes käveli RoKin ylitse

MESTIS | 6.2.2016 20:31
Kokkolassa kohtasivat Hermes ja RoKi. Hermeks seilasi ennen illan kamppailua kahden ottelun voittoputkessa, kun RoKilla oli puolestaan alla perjantainen jatkoaikavoitto Rovaniemeltä.

Raportti

Askel valoa kohden ei riittänyt Akatemialle

MESTIS | 6.2.2016 19:48
Jokipojat teki tehokkaan vierailun JYP-Akatemian kotiluolaan. Ottelun kokonaiskuva oli erittäin vauhdikas, ja Akatemia onnistui laittamaan Jokipojille tiukasti kampoihin.

Uutinen

JYP-Akatemia vahvistuu slovakkipuolustajalla

MESTIS | 6.2.2016 10:45
JYP-Akatemia saa takalinjoilleen uuden puolustajan, kun Matej Moravcik liittyy joukkueseen.

Ennakko

Jukurit voittoputkessa − Kestääkö Peliittojen puolustus tälläkään kertaa?

MESTIS | 6.2.2016 9:28
Jukurit ja Peliitat kohtaavat toisensa toistaiseksi viimeisen kerran, kun joukkueet ottavat yhteen Kalevankankaan jäähallissa.

Ennakko

Talvisalossa taistelu peräkkäisistä sijoista - kurooko K-Vantaa eroa umpeen?

MESTIS | 6.2.2016 9:05
Pelilliseen kurimukseen ajautunut SaPKo saa vastaansa veren hajun noteeranneen Kiekko-Vantaan. Joukkueet käyvätkin lauantaina taistelua kuudesta pisteestä, sillä voittajasta riippuen taistelu neljännestä sijasta joko väljähtää tai kiihtyy.

Ennakko

Sarjajumbo Hermeksen riesana - Viekö RoKi jälleen pisteet Kokkolasta?

MESTIS | 6.2.2016 9:00
Hermes pyrkii vankistamaan sijoitustaan pudotuspeliviivan yläpuolella, kun eilen kotikaukalossaan urakoinut RoKi vierailee Kokkolassa. Illan isännillä on kasvojenpesun paikka edellisen kohtaamisen päätyttyä 8-3 rökäletappioon Rovaniemellä.

Ennakko

Elomolla ja Niemisellä kutkuttava jälleennäkeminen

MESTIS | 6.2.2016 9:00
Lauantain Mestis-kierroksella TUTO kohtaa kotikaukalossaan KeuPa HT:n. Päävalmentajanvaihdoksen alkuviikosta kokenut TUTO on ollut tällä kaudella KeuPaa maalin verran parempi. Nähtäväksi jää, onnistuuko keuruulaiset tälläkään kertaa etenkin nyt, kun turkulaisten puolustus on piristynyt kummasti.

Ennakko

Pitkästä tappioputkesta kärsivä LeKi saapuu Kajaaniin

MESTIS | 6.2.2016 9:00
Hokki ja LeKi ottavat toisistaan mittaa Kajaanin lauantai-illan ottelussa. Kotijoukkue hävisi perjantaina Jukureille Mikkelissä 6-2, ja vieraidenkin perjantainen ottelu päättyi tappioon RoKin kaataessa lempääläiset jatkoajalla 5-4.

Ennakko

Pisteitä pitäisi kaapia, mutta vaikealta näyttää

MESTIS | 6.2.2016 9:00
JYP-Akatemia saa lauantaina vieraita Joensuusta, kun vakuuttavan paluun Mestikseen tehnyt Jokipojat saapuu vierailulle. Ottelu ei jyväskyläläisten näkövinkkelistä juuri odotusarvoja nostata.

Raportti

Jokipojat venytti voittoputkeaan - Väyrysen upea soolomaali säväytti

MESTIS | 5.2.2016 23:01
Toistamiseen lähiviikkoina Joensuussa vieraillut Kiekko-Vantaa joutui jälleen lähtemään kotimatkalle tyhjin käsin. Viihdyttävä perjantai-illan ottelu tarjosi vauhtia, taklauksia ja yhden kauden hienoimmista maaleista. Kotijoukkue Jokipojat korjasi lopulta tasaisen ottelun voiton lukemin 4-2.

Haastattelu

Onko Palve liian hyvä Mestikseen? − "Jos olisin, en pelaisi täällä nyt"

MESTIS | 5.2.2016 22:35
Jukureiden Oula Palve on rikkonut seuransa piste-ennätyksen ja iskenyt kolme hattutemppua, vaikka mennään vasta helmikuussa. Hyökkääjä tekee kentällä mitä haluaa, mutta uskoo Mestiksen olevan oikea sarja - ainakin tällä kaudella.

Kuvakoosteet

MESTIS | 6.2.2016 20:37
  •  

Liigaesittely