Ennakko

SaPKo testaamaan KeuPan kotivirettä

MESTIS | 9.10.2015 9:05
Pisteen päässä toisistaan majailevat KeuPa ja SaPKo lyövät yhteen Keuruulla. Vahvasti kotikaukalossaan esiintyneelle keuruulaisjoukkueelle on tiedossa kova haaste, kun sarjan tehokkain joukkue saapuu metsästämään pisteitä.

Ennakko

Joko nyt, Jukurit?

MESTIS | 9.10.2015 9:05
Mikkelin perjantai-illassa nähdään hieman yllättäväkin kamppailu, kun häntäpäässä tällä hetkellä olevat Jukurit ja RoKi kohtaavat Kalevankankaalla.

Ennakko

TUTO yrittää katkaista sarjakärjen hurjan putken

MESTIS | 9.10.2015 9:05
TUTOlle tarjoutuu perjantaina mahdollisuus revanssiin viime kauden pronssiottelusta, kun se aloittaa viikonlopun vieraskiertueensa Kajaanissa Hokin vieraana. Vastustaja on kenties pahin mahdollinen, sillä Hokki ei ole hävinnyt kauden aikana vielä yhtäkään ottelua.

Ennakko

Kokkolassa mielenkiintoisten maalivahtien kohtaaminen

MESTIS | 9.10.2015 9:05
Perjantai-iltana nähdään kahden voittokantaan haluavan joukkueen kohtaaminen, kun Pohjanmaan lakeuksille Kokkolan Hermeksen vieraaksi saapuu Heinolan Peliitat.

Ennakko

LeKi yrittää vaientaa JYP-Akatemian syysvireen

MESTIS | 9.10.2015 9:00
Lempäälän hämärtyvässä perjantai-illassa toisensa kohtaavat ailahtelevia otteita esittänyt kotijoukkue LeKi sekä Jukka Ahvenjärven valmennuksessa napakkaan syysliitoon yltynyt JYP-Akatemia.

Uutinen

Kiekko-Vantaan Juutiselle pelikieltoa

MESTIS | 8.10.2015 22:12
Kiekko-Vantaan Janne Juutiselle on langetettu kolmen ottelun pelikielto keskiviikon Jukurit-ottelun tapahtumien seurauksena.

Uutinen

RoKin kokoonpanossa muutoksia - Pitkänen uutena Napapiirille

SM-LIIGA, MESTIS | 8.10.2015 21:37
RoKin pelaajistossa tapahtuu pieniä muutoksia. TPS-laina Oskari Setänen palaa Turkuun ja uutena kasvona rovaniemeläisjoukkueeseen liittyy hyökkääjä Miikka Pitkänen.

Uutinen

Peliittavalmentajalle toimintakieltoa

MESTIS | 8.10.2015 21:25
Peliittojen apuvalmentaja Marko Tuomainen on sivussa joukkueen seuraavasta ottelusta toimintakiellon vuoksi.

Raportti

Kiekko-Vantaan hurmos jatkui - Jukurit kyntää yhä

MESTIS | 7.10.2015 22:28
Kiekko-Vantaan vieraaksi Tikkurilan Urheilupuistoon saapui keskiviikkona Mikkelin Jukurit. Vantaalaiset taistelivat mitäänsanomattomassa ottelussa voiton varsin selkeästi.

Raportti

SaPKon nousu toi pisteen – ärjykippari ratkaisi rankkareilla

MESTIS | 7.10.2015 22:25
Jokipoikien ja SaPKon välinen ”heimosota” jatkui keskiviikkoiltanakin punamustissa merkeissä. Sitkeä SaPKo nousi päätöserässä kahdesti tasoihin, ja ottelua lievästi hallinnut Jokipojat vei lopulta voittolaukauskilpailun tuomat kaksi pinnaa.

Raportti

Hermeksen viimeistely ontui - "Ottaa aivoon aika kovaa"

MESTIS | 7.10.2015 22:23
Jos paikkoja ei käytä, on vaikea voittaa ottelua. Hermes hallitsi keskiviikkoillan Mestis-ottelua KeuPaa vastaan, mutta keuruulaiset olivat tehokkaita. Voittomaalikilpailuun saakka venynyt ottelu kääntyi KeuPan 4-3-voitoksi.

Kuvakooste

Mehtimäellä kiekkoviihdettä koko rahan edestä

MESTIS | 7.10.2015 22:16
Jokipojat ja SaPKo tarjosivat Mehtimäen keskiviikkoillassa vauhdikkaan Mestis-kamppailun. Ottelu eteni värikkäiden vaiheiden jälkeen voittolaukauskisaan, jossa Samu Pitkänen ratkaisi ottelun kotijoukkueelle lukemin 5–4 vl. (2–1, 1–0, 1–3).

Kuvakooste

Jäähyjä ja joukkuerangaistuksia

MESTIS | 7.10.2015 22:16
Turussa tunteet kuumenivat niin kaukalon laidalla kuin katsomossakin, kun TUTO isännöi Peliittoja keskiviikkoiltana. Kotijoukkue vei lopulta voiton lukemin 5−4, kun Peliittojen kiivas takaa-ajo ei riittänyt tasoitukseen asti.

Kuvakooste

KeuPan ensimmäinen erä ja tolpat voiton takuuna

MESTIS | 7.10.2015 22:09
Kokkolan Hermeksen ja KeuPa HT:n ottelu näytti olevan selvä ensimmäisen erän jälkeen. Vieraat ottivat vakuuttavan johdon ensimmäisen kahdenkymmenen minuutin aikana. Kahdessa seuraavassa erässä kotijoukkue terästäytyi mutta epäonninen viimeistely vei voiton vieraiden matkaan.

Raportti

TUTO venytti voittoputkeaan Peliittojen kustannuksella

MESTIS | 7.10.2015 21:35
Kupittaan keskiviikkoillassa isäntäjoukkue TUTO sai vieraakseen Peliitat. Viime perjantaina voitokasta kiekkoa kotiyleisölleen tarjonnut TUTO pysyi nytkin voittojen tiellä kukistaen vastustajansa lopulta niukoin 5-4-lukemin. Peliittojen Christian Silfver puolestaan päätti iltansa komeaan hattutemppuun.

Ennakko

Hermes ja KeuPa kohtaavat tähtiloisteessa

MESTIS | 7.10.2015 9:00
Mestiksessä viimeistä edellisenä keikkuva Hermes isännöi seitsemättä sijaa miehittävää KeuPaa keskiviikkona joukkueiden kauden toisessa keskinäisessä kohtaamisessa. Sarjan toisella kierroksella syyskuussa keuruulaisjoukkue jyräsi kokkolalaisten ylitse rumin 7-0-numeroin.

Ennakko

Joko SaPKo herää heimosotaan?

MESTIS | 7.10.2015 9:00
Heimosodaksikin taannoin tituleerattu Jokipoikien ja SaPKon vääntö näkee keskiviikkona runkosarjan toisen ja harjoituspelit laskettuna kauden neljännen lukunsa. Jokaisella kerralla Jokipojat on poistunut kaukalosta voittajana.

Ennakko

Pääseekö Jukurit irti ylimielisyydestään?

MESTIS | 7.10.2015 9:00
Mestiksen sarjakolmonen Kiekko-Vantaa saa vieraita Mikkelistä, kun alkukauden alavireisesti aloittanut Mikkelin Jukurit saapuu Tikkurilaan. Vierasjoukkueen on löydettävä ratkaisu tehottomuusongelmiinsa, jos se aikoo päästä pisteille Vantaalla.

Kuvakoosteet

Liigaesittely