Raportti

SaPKon ja KeuPan kohtaamisesta tuli maalivahtien taisto

MESTIS | 5.3.2015 0:12
Vakuuttavasti edellisissä otteluissa pelannut Antti Karjalainen ei pystynyt pysäyttämään pässipaitojen viisikkohyökkäystä. Pässipaidoissa esiintynyt Antti Leskinen oli puolestaan maalillaan varma, ja pysäytti keuruulaisjoukkueen hyökkäykset SaPKon uskomattomista mokailuista huolimatta.

Raportti

Lempäälässä intensiteetti ja vauhti nousivat pintaan

MESTIS | 4.3.2015 23:31
Lempäälän keskiviikkoillassa pelattiin isoista pisteistä. LeKi metsästi kuudetta sijaa SaPKoa vastaan ja Peliitat taisteli viimeisestä pudotuspelipaikasta KeuPan ja Kiekko-Vantaan kanssa. Intensiivisten ja jännittävien vaiheiden jälkeen isännät hyödynsivät paremmin maalipaikkansa ja pokkasivat 5-3-voiton.

Raportti

Guttigin ketju parrasvaloissa - Jukureille täysi pistepotti kärkikamppailusta

MESTIS | 4.3.2015 23:08
Mestiksen kärkikamppailusta Jukureiden ja JYP-Akatemian välillä muodostui tiukka vääntö. Lopulta sarjakärjessä oleva kotijoukkue Jukurit teki päätöserässä tarvittavan osuman ja nappasi kolme sarjapistettä 4-2-numeroin.

Kuvakooste

Aseeton KeuPa taipui taistelevalle pässilaumalle

MESTIS | 4.3.2015 23:00
SaPKon runkosarjan viimeiseen kotiotteluun Talvisaloon vieraaksi saapui KeuPa. Isännät hallitsivat ottelun alkuminuutteja ja keuruulaisilla oli vaikeuksia pysyä kotijoukkueen vauhdissa mukana. Kahden erän jälkeen taululla oli 2−0 lukemat pässipaidoille. KeuPan ainoa maali syntyi ylivoimalla kolmannessa erässä. Loppuhetkillä näytti jo hetken siltä, että vierailijat pääsevät peliin mukaan, mutta Antti Leskinen piti torjunnoillaan SaPKon johdossa. Runkosarjan kuudetta sijaa saalistava SaPKo vei ottelun lukemin 3−1 (1-0 , 1-0 , 1-1).

Kuvakooste

Pärssinen huudatti Kupittaan ennätysyleisöä

MESTIS | 4.3.2015 22:32
TUTO voitti Kupittaalla Kiekko-Vantaan maalein 4-1. TUTO tarjosi yleisölle ottelun, josta vauhtia ei puuttunut. Timo Pärssinen ratkaisi ottelun kahdella maalillaan ja yhdellä maaliin johtaneella syötöllään.

Kuvakooste

LeKi painoi Peliitat entistä ahtaammalle

MESTIS | 4.3.2015 22:29
Sarjakutonen Lempäälän Kisa oli tyly isäntä pudotuspelipaikasta taistelevalle Heinolan Peliitoille. Peli oli rikkonaista ja silmäänpistävintä ottelussa oli jäähyjen määrä. Voittomahdollisuus luisui Peliitoilta kolmannen erän jäähyjen myötä, joten tie pudotuspeleihin muuttui entistä tuskaisemmaksi.

Raportti

Liigastakin tuttu TUTO-hyökkääjä romutti K-Vantaan pudotuspelihaaveet

MESTIS | 4.3.2015 22:26
Mestiksen runkosarjan viimeinen viikko pääsi vauhtiin keskiviikkona. Turussa vastakkain olivat jo kahdeksannen kerran tällä kaudella kohdanneet TUTO ja pakkovoiton edessä ollut vierasjoukkue K-Vantaa. Voitot olivat turkulaisten hyväksi 5-2 ennen illan koitosta.

Ennakko

Tärkeät pisteet jaossa Mikkelissä

MESTIS | 4.3.2015 7:00
Mestiksen runkosarja lähenee loppuaan, minkä vuoksi kamppailu sarjasijoituksista käy entistä kiivaampana, kun runkosarjan voitosta taisteleva Jukurit saa vieraakseen kotiedusta kamppailevan JYP-Akatemian.

Ennakko

Lempäälässä jaossa kauden tärkeimmät pisteet

MESTIS | 4.3.2015 7:00
LeKi ja Peliitat kohtaavat viimeisen kerran runkosarjassa. Panokset eivät voisi enää juuri koveta: molemmat tarvitsevat pisteitä, LeKi kuudetta sijaa ajatellen ja Peliitat pudotuspelitaiston hengissä pitämiseksi.

Ennakko

Onnistuuko K-Vantaa kiusaamaan TUTOa Kupittaalla?

MESTIS | 4.3.2015 7:00
Tiukasti kotiedusta kamppaileva TUTO saa vastaansa sarjataulukossa pahnan pohjimmaisena olevan Kiekko-Vantaan. Pystyykö lähes paineettomassa tilassa pelaavan lohiparven kiusata kotijoukkuetta Turun keskiviikkoillassa?

Ennakko

KeuPa hamuaa pidempää kevättä ässä hihassaan

MESTIS | 4.3.2015 7:00
SaPKon vieraaksi saapuvalla KeuPalla riittää runsaasti panosta aina runkosarjan kalkkiviivoille saakka. Ennakkoluuloton sarjanousija on heti tulokaskaudellaan saanut positiivista ihmetystä osakseen ja yltämässä pudotuspeleihin. Pässipaidat puolestaan kamppailevat lähinnä omia demonejaan vastaan.

Haastattelu

Maalihanat avannut Lindsten hamuaa ratkaisua myös A-junioreiden pudotuspeleissä

SM-LIIGA, MESTIS | 3.3.2015 22:26
Jasper Lindsten teki Liiga-uran avausmaalinsa tiistaina Pelicansia vastaan todellisella tahtomaalilla. Nuori mies haluaisi päästä auttamaan TPS:n A-junioreita puolivälierissä Kärppiä vastaan.

Uutinen

Männikkö valittiin helmikuun pelaajaksi

MESTIS | 3.3.2015 16:49
Mikkelin Jukureiden hyökkääjä Miikka Männikkö on Jatkoajan Mestis-toimituksen valinta helmikuun pelaajaksi.

Artikkeli

Mestiksen Piippuhyllyllä, viikko 9: Aki Keinänen ja pudotuspelitaisto valokeilassa

SM-LIIGA, MESTIS | 1.3.2015 12:21
Tällä viikolla Piippuhyllyllä tutkaillaan taas monia asioita. Osansa saavat niin pudotuspelipaikkataisto, KeuPan valmentajakuviot kuin Aki Keinäsenkin hieno ura.

Raportti

TUTO vajosi johtajansa mukana

MESTIS | 28.2.2015 23:12
Peliittojen raivoisa taistelu viimeisestä pudotuspelipaikasta jatkui kotiottelulla TUTOa vastaan. Heinola on ollut jo pidemmän aikaa turkulaisille ankea paikka pelata, ja sitä se oli tänäänkin, sillä Peliitat tulitti TUTOn tylysti kotimatkalle 7-3-tappio niskassaan.

Haastattelu

Nuutinen loistaa SaPKon kultakypäränä

MESTIS | 28.2.2015 23:03
Hyökkääjä Mikko Nuutinen tykittää pisteitä SaPKon ykkösketjussa. Neljättä kauttaan pässipaidoissa pelaava kultakypärä ei saanut pelipaikkaa KalPasta, mutta on SaPKolle käänteentekevä pelaaja.

Raportti

Palve nousi kärkikamppailun ratkaisijaksi

MESTIS | 28.2.2015 21:29
Kouvolan KooKoo ja Mikkelin Jukurit kamppailivat tiukasti Mestiksen kärkitilasta lauantai-iltana Kouvolassa. Kotijoukkue näytti jo menevän voittoon, mutta Jukurit oli eri mieltä, nousi rinnalle ja meni lopulta 3-2-jatkoaikavoittoon.

Raportti

Keski-Suomen karnevaali − KeuPan kasvutarinalle kirsikka kakun päälle

MESTIS | 28.2.2015 19:51
1050-päinen yleisö sai todistaa jännittävää trilleriä, kun JYP-Akatemia ja KeuPa HT iskivät yhteen paikalliskamppailussa. Moninaisten vaiheiden jälkeen KeuPa nappasi kolme pistettä 4−3-lukemin.

Kuvakoosteet

Liigaesittely