Raportti

Palveen tehoilta liikaa KeuPalle - "Oltiin pikkupoikia"

MESTIS | 31.1.2015 21:50
Mikkelin Jukureiden ja KeuPan välinen kohtaaminen pysyi tasaisissa lukemissa pitkään. Toisen erän lopun jukuriosuma kuitenkin käänsi ottelun isännille ja joukkue meni lopulta Oula Palveen hattutempun sekä KeuPan jäähyilyn seurauksena 4-0-voittoon.

Raportti

Kärkijoukkueen nihkeä iltapuhde

MESTIS | 31.1.2015 21:46
Ottelulla oli tilastollisesti mielenkiintoiset lähtökohdat. Mikä on Mestiksen kärkijoukkueen ja sarjan viimeisen joukkueen ero kaukalossa, kun piste-ero sarjataulukossa oli ennen tätä ottelua 47 pistettä KooKoon hyväksi?

Raportti

LeKi voittoon kiihkeässä kamppailussa

MESTIS | 31.1.2015 21:42
Lempäälässä kohtasivat kaksi viime otteluissa maaleilla mässäillyttä joukkuetta. Lauantai-ilta ei kuitenkaan maali-iloittelua tarjonnut, mutta tunnetta ja tiukkaa vääntöä sitäkin enemmän.

Raportti

Kiekko-Vantaa ei yltänyt maalivahtinsa tasolle

MESTIS | 31.1.2015 21:41
SaPKon ja Kiekko-Vantaan päinvastaiset kuntokäyrät saivat jatkoa. Pässipaidat voittivat neljännen kerran peräkkäin ja pysyivät iskuetäisyydellä kuudennesta sijasta. Vantaalaisten synkkä vuoden alku sai puolestaan jatkoa, kun Noora Rädystäkään ei ollut lohipaitojen pelastajaksi.

Kuvakooste

Rädyn huippupeli ei riittänyt – SaPKo vei pisteet Talvisalossa

MESTIS | 31.1.2015 21:38
Kiekko-Vantaa saapui voittoputkessa olevan SaPKon vieraaksi Talvisaloon. Ensimmäinen erä oli tasaista puurtamista. Toisessa erässä SaPKo joutui puolustuskannalle. Kiekko-Vantaan tasoitusmaali herätti pässilauman taistelemaan. Kolmannen erän maaleista vastasi SaPKo ja sarjapisteet jäivät Savonlinnaan.

Raportti

Hokille elintärkeä voitto − tuttu tutkapari tukena ja turvana

MESTIS | 31.1.2015 19:43
Hokki esitti Jyväskylässä komean nousun JYP-Akatemian vieraana. Kajaanilaiset nousivat takaa-ajoasemasta voittoon lukemin 5−2. Hokin nousun takuumiehinä toimi tuttu tutkapari.

Ennakko

Kaksi vahvasti hyökkäävää joukkuetta vastakkain Lempäälässä

MESTIS | 31.1.2015 12:29
Lauantaina Lempäälässä iskevät yhteen vahvaa tammikuuta pelaava LeKi sekä vaihtelevalla menestyksellä alkuvuotta suorittanut TUTO. Turkulaiset taistelevat kotiedusta pudotuspeleihin ja LeKi yrittää pönkittää asemaansa pudotuspeliviivan paremmalla puolella.

Timanttikuva

Selfie kaukalossa

MESTIS | 31.1.2015 10:00
Petteri Nummelin otti selfien liigaottelun erätauolla, mutta vuoden turkulainen Erik Mansikka pisti paremmaksi ja otti kuvan itsestään Kupittaan keskiympyrässä.

Ennakko

Kalevankankaan kirousta murtamaan

MESTIS | 31.1.2015 9:00
Kalevankankaalla kohtaavat kaksi joukkuetta eri kohdista sarjataulukkoa, mutta hyvin samoissa lähtöasetelmissa. Jukurit tarvitsevat pisteitä säilyäkseen iskuetäisyydellä KooKoon perässä ja KeuPa pitääkseen Kiekko-Vantaan takana ja pudotuspeliviivan alapuolella.

Ennakko

Pääruoaksi lohta pisteiden kera

MESTIS | 31.1.2015 9:00
SaPKo on kolmen ottelun voittoputkensa ansiosta noussut kärkkymään kuudetta sijaa. Lauantaina pässipaidat saavat vastaansa K-Vantaan, jonka hiekka tiimalasissa on käymässä vähiin. Edelliseen kymmeneen otteluun vantaalaiset ovat voittaneet vain kerran.

Ennakko

Tuominen varoo Peliittojen vastaiskuja

MESTIS | 31.1.2015 9:00
Pudotuspelipaikkansa keskiviikkona varmistanut KooKoo saa lauantaina vieraita läheltä, kun Kouvolaan saapuu Peliitat. Kymijoen paikallisottelu on tämän kauden kuudes, vaikka kohtaamisia riittää lauantain jälkeenkin.

Ennakko

Jatkuvatko Wileniuksen maalijuhlat Jyväskylässä?

MESTIS | 31.1.2015 7:00
Perjantaina voitot saalistaneet JYP-Akatemia ja Kajaanin Hokki selvittelevät paremmuuttansa Jyväskylän lauantai-illassa. Ottelusta ei panosta puutu, sillä molemmat joukkueet janoavat pudotuspelien kotietua runkosarjan kääntyessä loppusuoralle.

Raportti

Vantaalaisten selkäranka petti päätöserässä

MESTIS | 30.1.2015 23:07
Kahden tasaisen erän jälkeen Hokki nousi kuskin paikalle ja iski päätöserässä peräti neljä maalia Kiekko-Vantaan verkkoon. Lopulta kajaanilaisten hurmos toi selkeän voiton vantaalaisista lukemin 6-2. Suurin onnistuja oli kypärätempun hurjastellut Tomi Wilenius.

Kuvakooste

Jukurit rynnisti tehominuutin turvin voittoon

MESTIS | 30.1.2015 22:58
Jukurit ratkaisi kolmannen erän nopeilla maaleilla voiton, mutta TUTO ei myynyt nahkaansa halvalla.

Uutinen

Honkanen jättää Vantaan taakseen

MESTIS | 30.1.2015 22:30
Kiekko-Vantaata edustanut puolustaja Jani Honkanen siirtyy pelaamaan loppukaudeksi ulkomaille.

Raportti

Päätöserän pikamaalit ratkaisivat Kupittaalla

MESTIS | 30.1.2015 21:25
TUTO ja Jukurit olivat kohdanneet kuluvalla kaudella jo neljästi ja voitot olivat tasan 2-2. Perjantai-illan kamppailussa voittajaksi selvisi monien vaiheiden jälkeen vierasjoukkue Jukurit, joka korjasi täyden pistepotin 4-3-numeroin.

Raportti

Hurlumhei hei, KeuPa

MESTIS | 30.1.2015 21:22
"Perjantai-ilta, sauna on päällä, lämmintä on", kuvasi Mestis-TV:n selostaja Tommi Meronen oivallisesti tunnelmaa Keski-Suomen paikallistaistossa. Vaikka Keuruun jäähalli onkin kuuluisa kylmyydestään, ei pakastin onnistunut kangistamaan keskisuomalaisia. Tiukka ottelu päättyi lopulta 1-4-vierasvoittoon.

Raportti

Peliitat karisti LeKi-kauhun niskastaan

MESTIS | 30.1.2015 21:13
Mestiksessä sarjajumboksi vajonnut Peliitat sai kuudentena olevan LeKin vieraakseen Heinolaan perjantai-illan ratoksi. Runkosarjassa kohtaaminen oli joukkueiden viides keskinäinen voittojen ollessa LeKin eduksi tylysti 4-0.

Liigaesittely