Kuvakooste

Noora Rädyn suuri ilta kuvina

MESTIS | 22.10.2014 23:40
Mediatapahtumaksi muodostuneessa Rädyn Mestis-debyytissä riitti vilskettä kaukalon sisä- ja ulkopuolella. Nooran pelillinen suoritus oli viidestä takaiskusta huolimatta kelvollinen. Enemmän konttasi Kiekko-Vantaan pelaajisto, kun taas SaPKo oli mainio. Ja osoittautuipa yksi savonlinnalainenkin varsinaiseksi linssiluteeksi.

Haastattelu

Jukurien ykköstrio taas pelipäällä

MESTIS | 22.10.2014 23:39
Jukurit palasi voittokantaan LeKin kustannuksella ja samalla viime peleissä yskähdellyt ykkösketju sai pelinsä takaisin raiteilleen.

Kuvakooste

Kupittaalla heiluivat verkot ja luuvitonen

MESTIS | 22.10.2014 23:23
Paljon taklauksia, paljon maaleja ja reipas poikapaini. Siinä TUTOn ja Peliittojen eväät A-luokan Mestis-viihteeseen.

Raportti

KooKoolla edelleen vaikeaa Kajaanissa

MESTIS | 22.10.2014 23:20
Hokki ja KooKoo tarjosivat kajaanilaisyleisölle tasaisen ja viihdyttävän Mestis-ottelun. Hyvätasoisen kamppailun voittajaksi selviytyi nollapelin torjuneen maalivahti Samu Perhosen johdolla kotijoukkue. KooKoon kolmen otteln voittoputki tuli tiensä päähän, kun taas nousukuntoinen Hokki venytti oman voittoputkensa kolmeen.

Raportti

SaPKo upotti Kiekko-Vantaan kahdessa erässä

MESTIS | 22.10.2014 23:15
Mestiksen keskiviikon kierroksella Tikkurilan Urheilupuistossa yhteen ottivat Kiekko-Vantaa ja SaPKo. Savonlinnasta asti saapuneet vierailijat olivat tällä kerralla parempia maalein 5-2. Kiekko-Vantaan maalivahti Noora Rädyn ensimmäinen runkosarjan ottelu näki päivänvalon.

Haastattelu

Noora Räty kulkee Myllyksen jalanjäljissä

MESTIS | 22.10.2014 22:56
Vantaalla kirjoitettiin keskiviikkona suomalaista jääkiekkohistoriaa, kun maalivahti Noora Räty aloitti maalilla Kiekko-Vantaan ja SaPKon välisessä Mestis-ottelussa. Sekä katsojia että mediaa oli paikalla runsaasti. Kiekko-Vantaan tappiosta huolimatta Räty esiintyi maalillaan yllättävänkin hyvin.

Raportti

TUTO vei kotonaan värikkään väännön

MESTIS | 22.10.2014 22:37
Liiga-lainoilla vahvistunutta TUTOa saapui Kupittaan keskiviikkoiseen iltaan kiusaamaan Heinolan Peliitat. Kiusa jäi kuitenkin melko pieneksi, kun kotijoukkue nappasi voiton lukemin 5-3 (2-1, 2-1, 1-1). Ottelussa riitti tapahtumia erikoisesta pomppumaalista yleisön sytyttäneeseen nyrkkihippaan saakka.

Haastattelu

Sammalmaa derbyn jälkeen: "Helkkarin hienoa oli pelata"

MESTIS | 22.10.2014 22:31
Jyväskylässä pelattiin keskiviikkona ensimmäinen Keski-Suomen derby, kun JYP-Akatemia kohtasi vieraita Keuruulta. Kotijoukkueen kultakypärä Joonas Sammalmaa napautti jälleen maalin ja oli ottelun jälkeen innoissaan uuden paikalliskamppailun tunnelmasta.

Kuvakooste

Jukurit näytti kaapin paikan

MESTIS | 22.10.2014 21:52
Jukurit oli mennä menojaan kun se pääsi toisessa erässä 0-4 -johtoon. LeKi pääsi kolmannessa erässä kuitenkin kahden maalin päähän, ja haki kavennusta ilman maalivahtiakin - tuloksetta. Jukurit vei täyden pistepotin mukanaan.

Raportti

JYP-Akatemia kaatoi KeuPan paikallispelikarnevaalissa

MESTIS | 22.10.2014 21:47
JYP-Akatemia ja KeuPa väänsivät toistamiseen tällä kaudella Keski-Suomen herruudesta runsaslukuisen yleisön edessä. Jyväskyläläiset onnistuivat pitämään tittelin itsellään alivoimamaalien siivittämänä lukemin 5-2 (1-1, 2-0, 2-1).

Haastattelu

Mörsky tervehtii ilolla Keski-Suomen derbyä

MESTIS | 22.10.2014 21:47
KeuPa HT:ssa kiekkoilevan Juuso Mörskyn mielestä paikallisväännöt JYP-Akatemian kanssa ovat mukava väriläiskä. Mörsky kertasi myös keuruulaisten alkukautta, joka on sujunut melko odotetuissa merkeissä. Mestiksen viimeisellä sijalla majailevan KeuPan otteissa on kuitenkin nähtävissä valoa tunnelin päässä.

Raportti

Jukurien parempi viimeistely ratkaisi voiton Lempäälässä

MESTIS | 22.10.2014 21:11
LeKin ja Jukureiden välinen keskiviikkoillan kamppailu ratkesi vieraiden parempaan viimeistelyyn. LeKi päästi vierasjoukkueen neljän maalin karkumatkalle, eikä pystynyt enää eroa kuromaan kiinni.

Ennakko

Jukurien ykkösnyrkki välttelee kiikaritehoja

MESTIS | 22.10.2014 7:05
Molemmat joukkueet kärsivät viikonloppuna tappiot kotonaan. Jukurit hävisi K-Vantaalle ja LeKi sai todistaa KeuPan tappioputken katkeamista aitiopaikalla. Jukurit tarvitsee voiton säilyttääkseen turvallisen johdon, sillä KooKoo vaanii jo kahden pisteen päässä. LeKi tarvitsee kipeästi pisteitä pysyäkseen pudotuspeliviivan yläpuolella.

Ennakko

Nelonen ja kasi keskiviikon kähinässä Kupittaalla

MESTIS | 22.10.2014 7:00
TUTO saa keskiviikon kähinässä vieraakseen Heinolan Peliitat. Joukkueet kohtasivat yli kuukausi sitten Heinolassa, ja silloin Peliitat oli parempi maalein 5-1. Kotijoukkuetta vahvistavat lainapelaajat saattavat nousta arvoon arvaamattomaan, mikäli vieraat eivät löydä lääkkeitä näiden liigapelaajien pysäyttämiseksi.

Ennakko

Kamppailu maakunnan herruudesta jatkuu Jyväskylässä

MESTIS | 22.10.2014 7:00
Keski-Suomen herruutta ratkotaan toistamiseen tällä kaudella, kun KeuPa matkaa Jyväskylään JYP-Akatemian vieraaksi. Edellisen, Mestiksen avauskamppailun hoiti JYP-Akatemia, mutta nyt on vastassa huomattavasti kokeneempi KeuPa, eikä yhtään pistettä jaeta ilmaiseksi Hippoksen illassa.

Ennakko

Jami Kauppi antaa vastuuta Noora Rädylle

MESTIS | 22.10.2014 7:00
Kiekko-Vantaa kohtaa keskiviikkona vieraita Savonlinnasta, kun SaPKo luistelee jäälle TIkkurilan Urheilupuistossa. Kiekko-Vantaa tekee suomalaista kiekkohistoriaa peluuttamalla maalinsuulla Noora Rätyä. Näin Rädystä tulee ensimmäinen suomalainen nainen, joka on pelannut Mestiksessä.

Ennakko

Pudotuspelipukareiden toinen kohtaaminen

MESTIS | 22.10.2014 7:00
Nousukiidossa oleva Kajaanin Hokki kohtaa keskiviikkona jokakeväisistä pudotuspeleistä tutun KooKoon. Joukkueiden keskinäiset kamppailut ovat usein olleet tiukkoja, mutta kauden ensimmäisessä kamppailussa kouvolalaiset pääsivät hieman niskan päälle.

Uutinen

Perhonen ja Suoranta lainalle Hokkiin

MESTIS | 21.10.2014 21:49
Jo kahdessa ottelussa Hokki-maalilla torjunut KalPan maalivahti Samu Perhonen ja Oulun Kärppien hyökkääjä Simon Suoranta vahvistavat kajaanilaisjoukkuetta tämän viikon kolmessa ottelussa.

X

Kuvakoosteet

MESTIS | 22.10.2014 23:40
  •  

Liigaesittely