Artikkeli

Sympaattinen norjalaishobitti elää ja voi hyvin

NHL | 4.10.2015 9:10
Puoli vuotta sitten jääkiekko ei ollut Mats Zuccarellon elämän tärkein asia. Pelko puhe- ja liikuntakyvyn menettämisestä oli todellinen ja näytti pitkään jopa siltä, että miehen jääkiekkoura oli taputeltu. Kuusi kuukautta myöhemmin sympaattinen norjalainen hymyilee New York Rangersin harjoituksissa ja kertoo olevansa elämänsä kunnossa.

Artikkeli

Lindy Ruff tähtilaivan ruorissa

NHL | 3.10.2015 22:32
Dallas Stars lähtee uuteen kauteen entistä vahvempana. Kari Lehtonen sai Antti Niemen avukseen, laadukas hyökkäys Patrick Sharpin ja ailahteleva puolustus luotettavan Johnny Odyan. Nyt kun kentän eri osa-alueet ovat kunnossa, huomio kiinnittyykin kauden alkaessa kentän laidalle, valmennuksen suuntaan.

Artikkeli

Minnesota Wild - puolustuspää edellä

NHL | 3.10.2015 15:59
Minnesota Wild aloitti viime kauden surkeasti, mutta nousi hyvän kevätvireen ja Devan Dubnykin huikeiden otteiden myötä mukaan pudotuspeleihin, jossa liito kesti aina toiselle kierrokselle saakka. Maltillisin muutoksin alkavaan kauteen lähtevä Wild pyrkii saamaan tasaisuutta otteisiinsa ja tähtäin onkin jälleen tiukasti pudotuspeleissä.

Artikkeli

Colorado Avalanche - ei riitä puolustus vieläkään

NHL | 3.10.2015 15:10
Divisioonan jumbosijalta kärkeen ja takaisin. Colorado Avalanchen viime kaudet ovat sujuneet vaihtelevasti, mutta tällä kaudella ei ole lupaa odottaa uudestaan nousua kärkeen.

Artikkeli

Winnipeg Jets - työ on kesken, mutta suunta oikea

NHL | 3.10.2015 15:01
Winnipeg Jets ylsi viime keväänä pudotuspeleihin, mutta nopea kauden päätös jätti menestysnälän. Riittääkö nuorten lupausten ja toimivan pelitavan kombinaatio ensi kaudella pidemmälle?

Artikkeli

St. Louis Blues - runkosarjadynastian pitäisi menestyä myös pudotuspeleissä

NHL | 3.10.2015 14:45
Viime kausien parhaisiin runkosarjajoukkueisiin lukeutuvan St. Louis Bluesin olisi aika voittaa myös pudotuspeliotteluita.

Artikkeli

Dallas Stars - vahva kesä ei takaa vahvaa kautta

NHL | 3.10.2015 14:12
Dallas Stars päätti keväänsä pettymykseen ja on kesällä vahvistanut jokaista osa-aluettaan. Keskinen divisioona on ollut viime vuosina eliittiä. Vaikka Stars julistettiin vuosi sitten kesällä voittajaksi, syksy alkoi välittömästi talvena ja lunta oli koneessa vielä keväälläkin. Sen johdosta kausi oli ohi nopeasti. Stars ei ollutkaan enää tänä kesänä toimittajien suosikki hyvistä siirroista huolimatta.

Artikkeli

Chicago Blackhawks – moderni dynastia jatkaa menestyksen tiellä

NHL | 3.10.2015 13:47
Viimeisen kuuden kauden aikana kolmesti Stanley Cup -mestaruutta juhlinut Chicago Blackhawks on tänäkin vuonna yksi suurimmista mestarisuosikeista. Palkkakatto-ongelmista huolimatta Stan Bowman on saanut pidettyä joukkueen rungon kasassa. Blackhawksilla on kaikki ainekset pysyä kärjessä vielä pitkään.

Artikkeli

Nashville Predators - vähäisillä muutoksilla kohti kärkeä

NHL | 3.10.2015 13:32
Nashville Predators pääsi viime kaudella pudotuspeleihin uuden päävalmentajan Peter Lavioletten alaisuudessa. Joukkue on pysynyt hyvin pitkälti samana ja lähtee hakemaan pidempää pudotuspelikevättä.

Artikkeli

Blackhawks asetti Bickellin siirtolistalle

NHL | 2.10.2015 21:23
Hallitseva NHL-mestari asetti luottohyökkääjänsä siirtolistalle.

Haastattelu

Jarkko Varvio: maalitykistä myyntitykiksi

SM-LIIGA, MAAJOUKKUE, NHL | 1.10.2015 10:00
Entinen maalitykki ja ensimmäinen suomalainen MM-kisojen pistepörssivoittaja Jarkko Varvio kertoi Jatkoajan haastattelussa ajatuksiaan sekä kiekkourasta että nykyisestä työstään toimitusjohtajana.

Artikkeli

Patriotismia parhaimmillaan - T.J. Oshie

NHL | 1.10.2015 6:15
Rangaistuslaukaukset voivat tehdä sankarin. Neljä kuudesta rangaistuslaukauksesta riitti T.J. Oshielle Sotshin talviolympialaisten ottelussa Venäjää vastaan. Yhdysvallat taipui lopulta Kanadalle välierissä ja kärsi nöyryyttävän 5-0-tappion pronssisottelussa Suomea vastaan, mutta Oshiesta tuli koko jääkiekkoa seuravaan kansakunnan sankari.

Uutinen

Saroksen ja Mosesin kausi alkaa AHL:ssä

NHL | 30.9.2015 21:30
Nashville Predators on lähettänyt maalivahti Juuse Saroksen ja Jokereista tutun hyökkääjä Steve Mosesin AHL-joukkue Milwaukee Admiralsin riveihin.

Uutinen

Eberle sivussa 4-6 viikkoa olkapäävamman vuoksi

NHL | 30.9.2015 20:39
Edmonton Oilersin hyökkääjä Jordan Eberle joutuu sivuun 4-6 viikoksi olkapäävamman vuoksi.

Artikkeli

Onko Tavaresista Brooklynin sankariksi?

NHL | 30.9.2015 17:50
Long Islandilla puhaltavat uudet tuulet. New York Islandersin pelit legendaarisella Nassau Coliseumilla ovat ohi ja uusi aikakausi Barclays Centerissä alkaa. Joukkue teki kesällä hieman muutoksia kokoonpanoonsa, mutta kapteeni John Tavaresin ympärille rakennettu ydinryhmä pysyi koossa. Onko Tavaresista tällä kaudella johdattamaan Islanders pitkälle kevääseen?

Kolumni

Armia ammattilaisuransa tienhaarassa

NHL | 30.9.2015 12:03
Joel Armian tie vakionimeksi NHL-kaukaloihin ei auennut Buffalo Sabresissa eikä ainakaan vielä Winnipeg Jetsissä. Aukeaako se koskaan?

Uutinen

Armian kausi alkaa AHL:ssa

NHL | 29.9.2015 9:01
Joel Armia aloittaa kautensa Winnipeg Jetsin farmijoukkue Manitoba Moosen riveissä.

Uutinen

Suomalaisen jääkiekon tulevaisuuden kulmakivet aloittavat kauden AHL:ssä

NHL | 28.9.2015 21:24
Suomalaiset suurlupaukset Esa Lindell ja Julius Honka aloittavat tulevan kauden AHL:n puolella. Tulevaisuuden suomalaista puolustajaeliittiä edustavat kiekolliset puolustajat joutuvat lunastamaan paikkansa kirkkaimmissa valoissa ensiksi AHL:n kautta.

Edellinen kierros

Kuvakoosteet

NHL | 18.6.2015 11:55
  •  

Liigaesittely