Artikkeli

Pittsburgh Penguins - Kessel ja tulevaisuuden kemiat

NHL | 4.10.2015 21:07
Phil Kesselin lähtö Toronto Maple Leafsista Pittsburgh Penguinsiin oli kesän suurin siirtouutinen. Kauden aikana seurataan mielenkiinnolla, millaista jälkeä Kessel kykenee tekemään Sidney Crosbyn tai Jevgeni Malkinin vierellä.

Artikkeli

New York Rangers - joko nyt?

NHL | 4.10.2015 17:45
New York Rangers jatkaa asemassaan Itäisen konferenssin jättinä myös kaudella 2015-16. Vaikka joukkueen runko on kunnossa, tehtiin kesän aikana Manhattanilla vain pientä hienosäätöä, jossa mukana saatiin myös suomalaisväriä.

Artikkeli

Carolina Hurricanes − jumbosija kutsuu jälleen

NHL | 4.10.2015 17:30
Hurricanes on vuoden 2006 Stanley Cup -voiton jälkeen ollut NHL:n huonoimpia joukkueita. Lähitulevaisuus ei näytä juuri valoisammalta. Tärkeimmillä pelaajilla on sopimus katkolla, eikä nuorista lupauksista ole vielä vastuunkantajiksi.

Uutinen

Canadiens-laiturille sairaalareissu kolaroinnin seurauksena

NHL | 4.10.2015 17:03
Montreal Canadiensin laitahyökkääjä Zack Kassian on joutunut auto-onnettomuuteen.

Artikkeli

New York Islanders - huippu häämöttää jo horisontissa

NHL | 4.10.2015 16:15
New York Islanders palautti jälleen uskottavuutensa viime kaudella. Kesäloma alkoi kuitenkin nopeasti, sillä kausi päättyi pudotuspelien ensimmäisen kierroksella Washington Capitalsia vastaan. Saarelaisten fanit, johtoporras ja pelaajat odottavatkin kaudelta 2015-16 viime kautta parempaa menestystä.

Artikkeli

New Jersey Devils - aika Lamoriellon jälkeen

NHL | 4.10.2015 15:59
Devilsin organisaatiossa tapahtui paljon muutoksia viime kauden jälkeen. Seuraa lähes 30 vuotta pyörittänyt GM Lou Lamoriello vaihtoi samoihin hommiin Torontoon ja AHL:ssä valmentanut John Hynes hyppää päävalmentajan tontille. Pelaajapuolellakin tapahtui jonkin verran muutoksia, mutta erityisesti hyökkäyspäähän joukkue tarvitsisi kovia vahvistuksia.

Artikkeli

Philadelphia Flyers - Hakstolin aika alkaa

NHL | 4.10.2015 15:45
Pettymykseen päättynyt viime kausi ei saanut Philadelphia Flyersia räjäyttämään koko pakkaansa auki. Seura luottaa kärkipelaajiinsa, mutta penkin takana ohjeita jakelee uusi mies.

Artikkeli

Columbus Blue Jackets − kova luotto keskinkertaiseen puolustukseen

NHL | 4.10.2015 15:36
Viime kaudella pudotuspeleistä rannalle jäänyt Columbus Blue Jackets esiintyi kesän pelaajamarkkinoilla rohkeasti. Hyökkäys vahvistui kärkinimellä, mutta puolustuksessa tasonnosto on jätetty kysymysmerkkien ja tulevien lupausten varaan.

Artikkeli

Washington Capitals – kärkitason laiturihankinnoilla kannujahtiin

NHL | 4.10.2015 15:31
Kovan Metropolitan-divisioonan kärkijoukkueisiin kuuluva Washington Capitals jahtaa Stanley Cupia tosissaan. Mestariksi joukkueella riittää vielä tekemistä, mutta kesän hankinnat ja tähtikauden pelanneen Braden Holtbyn jatkosopimus eivät vie joukkuetta ainakaan kauemmaksi tavoitteesta.

Artikkeli

Sympaattinen norjalaishobitti elää ja voi hyvin

NHL | 4.10.2015 9:10
Puoli vuotta sitten jääkiekko ei ollut Mats Zuccarellon elämän tärkein asia. Pelko puhe- ja liikuntakyvyn menettämisestä oli todellinen, ja näytti pitkään jopa siltä, että miehen jääkiekkoura oli taputeltu. Kuusi kuukautta myöhemmin sympaattinen norjalainen hymyilee New York Rangersin harjoituksissa ja kertoo olevansa elämänsä kunnossa.

Artikkeli

Lindy Ruff tähtilaivan ruorissa

NHL | 3.10.2015 22:32
Dallas Stars lähtee uuteen kauteen entistä vahvempana. Kari Lehtonen sai Antti Niemen avukseen, laadukas hyökkäys Patrick Sharpin ja ailahteleva puolustus luotettavan Johnny Odyan. Nyt kun kentän eri osa-alueet ovat kunnossa, huomio kiinnittyykin kauden alkaessa kentän laidalle, valmennuksen suuntaan.

Artikkeli

Minnesota Wild - puolustuspää edellä

NHL | 3.10.2015 15:59
Minnesota Wild aloitti viime kauden surkeasti, mutta nousi hyvän kevätvireen ja Devan Dubnykin huikeiden otteiden myötä mukaan pudotuspeleihin, jossa liito kesti aina toiselle kierrokselle saakka. Maltillisin muutoksin alkavaan kauteen lähtevä Wild pyrkii saamaan tasaisuutta otteisiinsa ja tähtäin onkin jälleen tiukasti pudotuspeleissä.

Artikkeli

Colorado Avalanche - ei riitä puolustus vieläkään

NHL | 3.10.2015 15:10
Divisioonan jumbosijalta kärkeen ja takaisin. Colorado Avalanchen viime kaudet ovat sujuneet vaihtelevasti, mutta tällä kaudella ei ole lupaa odottaa uudestaan nousua kärkeen.

Artikkeli

Winnipeg Jets - työ on kesken, mutta suunta oikea

NHL | 3.10.2015 15:01
Winnipeg Jets ylsi viime keväänä pudotuspeleihin, mutta nopea kauden päätös jätti menestysnälän. Riittääkö nuorten lupausten ja toimivan pelitavan kombinaatio ensi kaudella pidemmälle?

Artikkeli

St. Louis Blues - runkosarjadynastian pitäisi menestyä myös pudotuspeleissä

NHL | 3.10.2015 14:45
Viime kausien parhaisiin runkosarjajoukkueisiin lukeutuvan St. Louis Bluesin olisi aika voittaa myös pudotuspeliotteluita.

Artikkeli

Dallas Stars - vahva kesä ei takaa vahvaa kautta

NHL | 3.10.2015 14:12
Dallas Stars päätti keväänsä pettymykseen ja on kesällä vahvistanut jokaista osa-aluettaan. Keskinen divisioona on ollut viime vuosina eliittiä. Vaikka Stars julistettiin vuosi sitten kesällä voittajaksi, syksy alkoi välittömästi talvena ja lunta oli koneessa vielä keväälläkin. Sen johdosta kausi oli ohi nopeasti. Stars ei ollutkaan enää tänä kesänä toimittajien suosikki hyvistä siirroista huolimatta.

Artikkeli

Chicago Blackhawks – moderni dynastia jatkaa menestyksen tiellä

NHL | 3.10.2015 13:47
Viimeisen kuuden kauden aikana kolmesti Stanley Cup -mestaruutta juhlinut Chicago Blackhawks on tänäkin vuonna yksi suurimmista mestarisuosikeista. Palkkakatto-ongelmista huolimatta Stan Bowman on saanut pidettyä joukkueen rungon kasassa. Blackhawksilla on kaikki ainekset pysyä kärjessä vielä pitkään.

Artikkeli

Nashville Predators - vähäisillä muutoksilla kohti kärkeä

NHL | 3.10.2015 13:32
Nashville Predators pääsi viime kaudella pudotuspeleihin uuden päävalmentajan Peter Lavioletten alaisuudessa. Joukkue on pysynyt hyvin pitkälti samana ja lähtee hakemaan pidempää pudotuspelikevättä.

Edellinen kierros

Kuvakoosteet

NHL | 18.6.2015 11:55
  •  

Liigaesittely