Artikkeli

Devan Dubnyk - huippuveskari vai tähdenlento?

NHL | 7.10.2015 13:49
Dubnykin sensaatiomainen kausi oli yksi viime kauden hienoimmista tarinoista. Oliko viime kausi osoitus miehen oikeasta tasosta, vai onko kyseessä pelkkä tähdenlento?

Artikkeli

Toronto Maple Leafs - uusi lehti kääntyy

NHL | 7.10.2015 12:51
Toronto Maple Leafsin organisaatio on myllätty perinpohjaisesti. Uusina keulamiehinä häärivät presidentti Brendan Shanahan ja hänen päävalmentajaksi palkkaamansa Mike Babcock. Myös pelaajapuolella on käynyt kuhina, kun voimakkaasti uudelleenrakentava seura kauppasi tähtihyökkääjä Phil Kesselin pois.

Artikkeli

Arizona Coyotes - jälleenrakennusta vai -masennusta?

NHL | 7.10.2015 12:49
Arizona Coyotes rakentaa vähän kerrallaan uutta nousua. Odotettavissa on pitkä ja pimeä talvi.

Artikkeli

San Jose Sharks - DeBoerin opeilla menestykseen?

NHL | 6.10.2015 20:00
San Jose Sharks lähtee uuden valmentajan johdolla tavoittelemaan pikaista paluuta pudotuspeleihin.

Artikkeli

Edmonton Oilers - McDavid on täällä!

NHL | 6.10.2015 19:40
Edmonton Oilers lähtee tulevaan kauteen täysin uusitulla ilmeellä. Kesän aikana vaihtuivat niin toimitusjohtaja kuin valmentajakin. Suurimman huomion on kuitenkin kerännyt liigan uusi supertulokas Connor McDavid.

Artikkeli

Vancouver Canucks - nuorennusleikkauksen kautta uuteen nousuun

NHL | 6.10.2015 19:20
Viime kaudella Vancouver Canucksilla oli pelissä seuran uskottavuus. Tuo tavoite pystyttiin pitämään saavuttamalla ennakkoarvioiden vastaisesti pudotuspelipaikka. Tälle kaudelle joukkueen menestystavoitteet eivät ole muuttuneet. Sen sijaan suurempi muutos seurassa on joukkueen sisäinen: Canucks on lähtenyt viimein nuorennusleikkauksen tielle.

Artikkeli

Anaheim Ducks - kun lähelle ei riitä

NHL | 6.10.2015 19:00
Anaheim Ducksin viimekauden motto "keskeneräisiä asioita" vaihtui alkavalla kaudella hyvin joukkueen tilannetta kuvaavaksi: lähelle ei ole tarpeeksi hyvä. Tällä kaudella Ducksilla on yksi ainoa tavoite ja se on mestaruus.

Artikkeli

Los Angeles Kings - sekoilut takana?

NHL | 6.10.2015 18:40
Pettymyksellisesti pudotuspeleistä ulos jäänyt Los Angeles Kings hakee paluuta huipulle. Seura toivoo jättäneensä Vjatšeslav Voinovin, Mike Richardsin ja Jarret Stollin sekoilut taakseen, eikä yksikään näistä pelaajista jatka tulevalla kaudella Kingsissä. Uutta nostetta Kaliforniaan tuo etenkin kärkihyökkääjä Milan Lucicin hankinta.

Artikkeli

Calgary Flames - ei enää heittopussi

NHL | 6.10.2015 18:21
Calgary Flames yllätti viime kaudella kaikki yltämällä pudotuspeleihin. Joukkue on vain vahvistunut viime kaudesta, mutta toistuuko sama temppu tällä kaudella, kun Flames ei enää tule puskista?

Uutinen

Torresille puolen kauden panna

NHL | 5.10.2015 23:53
San Jose Sharksin Raffi Torres on saanut NHL:ltä 41 ottelun pelikiellon.

Artikkeli

Tampa Bay Lightning - vain kannu kelpaa

NHL | 5.10.2015 17:30
Edelliskaudella tappio Canadiensille suoraan neljässä ottelussa ja viime kaudella karvas finaalitappio Blackhawksia vastaan. Joko nyt on salamapaitojen vuoro?

Artikkeli

Boston Bruins - katastrofiapu on annettu

NHL | 5.10.2015 16:55
Boston Bruinsin viime kausi oli suoranainen farssi. Yhtenä suurimmista ennakkosuosikeista kauden aloittanut joukkue jäi pudotuspelien ulkopuolelle. Joukkue on muuttunut, mutta onko se kehittynyt?

Artikkeli

Ottawa Senators - tauon jälkeen menestystä pudotuspeleissä?

NHL | 5.10.2015 16:15
Ottawa Senators pääsi loistavan loppukirin ansiosta pudotuspeleihin viime kaudella, mutta putosi heti ensimmäisellä kierroksella Montreal Canadiensille. Senatorsilla on mahdollisuudet olla varteenotettava pudotuspelijoukkue tulevina vuosina, mutta tapahtuuko se jo tällä kaudella?

Artikkeli

Buffalo Sabres - pohjalta ponnistaen

NHL | 5.10.2015 15:30
Rajusti kokoonpanoaan muokannut Buffalo Sabres lähteen parantamaan jokaista osa-aluetta umpisurkean viime kauden jälkeen.

Artikkeli

Detroit Red Wings - terävämpi, muttei riittävästi

NHL | 5.10.2015 15:00
Red Wingsin sijoitukset viime kaudella olivat helposti ennustettavissa. Joukkue pääsi pudotuspeleihin, mutta tippui sieltä heti ensimmäisen kierroksen päätteeksi. Kesän hankinnat saattavat kuitenkin tietää valoisampaa tulevaisuutta ja edes hieman pidempää kevättä Detroitissa.

Artikkeli

Florida Panthers - riittääkö kokemus vieläkään?

NHL | 5.10.2015 14:19
Odotuksiin nähden hyvän viime kauden pelannut Panthers väläytti välillä osaamistaan pelaamalla loistavaa lätkää. Ensi kaudella joukkueen nuori runko on kehittynyt askeleen eteenpäin tsekkiveteraani Jaromir Jagrin johtamana ja kannattajien on lupa odottaa voittoja.

Uutinen

Montreal Canadiens sopimukseen Tomas Fleischmannin kanssa

NHL | 5.10.2015 13:45
Montreal Canadiens ja hyökkääjä Tomas Fleischmann ovat solmineet vuoden mittaisen sopimuksen.

Artikkeli

Montreal Canadiens - joukkue junnaa paikoillaan

NHL | 5.10.2015 13:00
Tuleva kausi näyttää alustavasti Canadiensin osalta viime kauden toisinnolta: Carey Pricen täytyy edelleen varastaa voittoja. Lisäksi P.K. Subban ja Max Pacioretty kaipaavat yhä taustatukea muilta. Nyt on muutaman vuoden takaisen kolmosvarauksen Alex Galchenyukin hetki liittyä vihdoin NHL:n eturivin hyökkääjien joukkoon.

Edellinen kierros

Kuvakoosteet

NHL | 18.6.2015 11:55
  •  

Liigaesittely