Tutut kasvot jälleen nokikkain

MESTIS / Ennakko
Jesse Rohtlan kaksi syöttöpistettä eivät auttaneet perjantaina.
Kuva © Timo Savela
Mestiksen sarjaohjelman ansiosta Jukurit ja KooKoo nauttivat toistensa läsnäolosta tänään kauden seitsemännen kerran. Kohtaamispaikka vaihtuu täksi illaksi Kalevankankaan jäähalliin. Revanssiviikonlopun perjantainen kohtaaminen jätti erityisesti pohdittavaa Jukureiden maalivahtivalinnalle.

Illan isäntäjoukkue Jukurit starttaa otteluun varsin kaksijakoisissa tunnelmissa. Perjantaina Kouvolassa taktisesti mallikelpoisesti esiintynyt joukkue nielasi kouvolalaisten tarjoileman katkeran kalkin vain muutamaa metriä ennen maaliviivaa.

Kahden maalin johtoasema vaihtui viimeisessä erässä viiteen takaiskumaaliin. Jukureiden päävalmentaja Antti Pennanen antoi ottelun jälkeen ymmärtää, että maalivahtityöskentely oli suurin syy romahdukseen.

− Pelattiin hyvä ottelu. Oltiin taktisesti hyviä ja kaikki kenttäpelaajat oli erittäin hyviä. Ei kuitenkaan voitettu, kertasi Pennanen.

Petteri Similän haparoivien otteiden jäljiltä onkin odotettavissa, että sarvipäiden maalilla nähdään Tadeas Galansky.

Perjantainen tappio oli loppujen lopuksi kuitenkin vain yksi ottelu joukkueen tämän hetkisellä tuskaisella taipaleella. Viimeisestä yhdeksästä ottelusta joukkueen mukaan on tarttunut ainoastaan yksi voitto.

Tulos hyvä, suorituksessa petrattavaa

KooKoo onnistui katkaisemaan ensimmäisen revanssiviikonlopun kohtaamisen myötä kahden ottelun mittaiseksi kertyneen tappioputkensa poikki.

Täyden kympin suorituksella ei täysi pistepotti tosin irronnut kouvolalaisillekaan. Erityisesti kahdessa viime ottelussa sivussa olleen Jari Kauppilan poissaolo on heikentänyt joukkueen ykkösketjun tehokkuutta.

Kauppilan päivän pelikunto on vielä arvoitus, mutta varmuudella sivussa ovat edelleen Lasse Lappalainen, Mikko Rämö, Niklas Sirén ja Nico Lehto.

Perjantain ottelussa Pelicansin sopimuspelaaja Janne Juvonen paikkasi oranssimustien tolppien välissä mallikkaasti edelleen flunssasta toipuvaa Kristian Järvistä.

Juvosen laina kattaa koko revanssiviikonlopun, mutta KooKoon päävalmentaja Juha Juujärvi jätti perjantain lehdistötilaisuudessa tämän illan maalivahtivalinnan vielä avoimeksi.

Seuraa Heitä

Jesse Rohtla #42 |

Keskushyökkääjä

Liukasliikkeinen hyökkääjä naputti eilen kaksi syöttöpistettä. Onko tänään maalin vuoro?

Pauli Levokari #22 |

Puolustaja

Vastustajajoukkueen fanien kestosuosikki, joka kerää huomion katsomokommenteissa sarjatasosta riippumatta.

» Lähetä palautetta toimitukselle